Nyan > Svenskfinland

Monday, 26 August, 00:12

Nyan - 14 aug 19 kl. 10:00

Förtydligande om placering för räddningsmyndighet– Hoppas att vi kommer i mål nu. Så säger stadens infrastrukturdirektör Kai Söderlund efter att ha gjort ett förtydligande om att den nya räddningsmyndigheten ska beredas utrymme i tekniska verkens hus och inte placeras under samma tak som stadens räddningsverk. – Staden har inte vänt i den här frågan. Inga ändringar har gjorts i avtalet som varit klart sedan länge och som godkänts. Det som har skett är att jag har gjort ett förtydligande om placeringen utifrån de brev jag tidigare skrev, säger han.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Kai Söderlund, Söderlund, Mariehamn, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förtydligandeom , placeringför , räddningsmyndighet

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 timmar sedan

Vården utanför Åland dyrare än förutspått

Kostnaden för vård utanför Åland blev under första halvåret högre än förutspått. .

Nyan - 3 timmar sedan

Ifk-sjk 1-0

Foto: Stefan Öhberg TEXT: Stefan Öhberg stefan.ohberg@nyan.ax Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 4 timmar sedan

IFK tog chansen – upp som sexa

FOTBOLL. IFK Mariehamn vann söndagens måstematch mot SJK och har således fortfarande chansen att nå den övre slutspelsserien. Hemma mot SJK behövde det bli tre poäng för att IFK Mariehamn fortsättningsvis skulle vara med och slåss om en plats i den övre slutspelsserien.

Nyan - 10 timmar sedan

Klassisk musik och Östersjön

Klassisk musik kombinerat med samtal om aktivism, hållbarhet och Östersjön. .

Nyan - 14 timmar sedan

Person gjorde våldsamt motstånd mot polis 

En person som avvisats från en nattklubb i Mariehamn gjorde motstånd mot både ordningsvakter och polis. Polisen var därför tvungna att använda maktmedel och personen greps på basen av polislagen. “Personen misstänks nu för våldsamt motstånd mot tjänsteman och motstånd mot person som upprätthåller ordningen”, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Nyan - 14 timmar sedan

Person överbord från Baltic Queen

På söndagsmorgonen föll en man överbord i Stockholms skärgård från Tallinks kryssningsfartyg Baltic Queen, rapporterar bland annat Aftonbladet. Räddningshelikopter och flera båtar deltar i sökandet. Tallink Baltic Queen trafikerar sträckan Stockholm–Åland–Tallinn.

Nyan - 14 timmar sedan

Singelolycka i Eckerö – en person till sjukhus

Strax efter klockan halv tolv på lördagskvällen kom larmet om en trafikolycka i Eckerö Berghamn. Räddningsverket, polis och ambulans ryckte ut till platsen. – Det var en singelolycka med en personbil som rammade refugen på hamnområdet.

Nyan - Igår: 21:11

Larm om byggnadsbrand var terrassvärmare

På lördagskvällen kom ett larm om en byggnadsbrand. Personer hade på håll sett eldslågor vid ett vitt hus, men uppgifterna om var huset låg var oklara. Räddningsverket åkte först till Möckelö i Jomala och sedan till Mariehamn.

Nyan - Igår: 14:57

Maskinhall brann ned till grunden

En maskinhall brann på lördagen ned till grunden i Lemland Bistorp. Hallen var redan övertänd då brandkåren anlände till platsen, uppger befäl Ted Andersson. TEXT: Felicia Bredenberg felicia.

Nyan - Igår: 13:32

500 kaffekoppar och lika många historier

Hon har 500 kaffekoppar i sin samling. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.