DN > Nyheter

Tuesday, 20 August, 12:09

DN - 14 aug 19 kl. 09:56

Fortsatt färre sålda begagnade bilarFörsäljningen av begagnade bilar fotsätter att minska. Men trots det är suget fortsatt stort med stigande priser och ökad efterfrågan från utlandet till följd av den svaga kronkursen, enligt statistik från bilförmedlaren Kvdbil som bygger på bilregistrets data..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kvdbil

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt färre, sålda, begagnade, bilar
Helsingborgs Dagblad - 14 aug 19 kl. 09:18

Fortsatt färre sålda begagnade bilar

Försäljningen av begagnade bilar fotsätter att minska. Men trots det är suget fortsatt stort med stigande priser och ökad efterfrågan från utlandet till följd av den svaga kronkursen, enligt statistik från bilförmedlaren Kvdbil som bygger på bilregistre.

Blekinge Läns tidning - 14 aug 19 kl. 09:18

Fortsatt färre sålda begagnade bilar

Sydöstran - 14 aug 19 kl. 09:18

Fortsatt färre sålda begagnade bilar

Kristianstadsbladet - 14 aug 19 kl. 09:18

Fortsatt färre sålda begagnade bilar

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Färre begagnade bilar i juli

Försäljningen av begagnade bilar till privatpersoner minskade med 1,6 procent i juli jämfört med samma månad i fjol, rapporterar BCA Vehicle Remarketing. Antalet sålda bilar var 88 333, vilket är 1 395 färre än ett år tidigare. Bilhandeln sålde 34 904 begagnade bilar till privatpersoner under juli, vilket är en ökning med 1,3 procent jämfört med förra året.

BT - 06 aug 12 kl. 09:12

Färre begagnade bilar i juli

Försäljningen av begagnade bilar till privatpersoner minskade med 1,6 procent i juli jämfört med samma månad i fjol, rapporterar BCA Vehicle Remarketing. Antalet sålda bilar var 88 333, vilket är 1 395 färre än ett år tidigare.
Bilhandeln sålde 34 904 begagnade bilar till privatpersoner under juli, vilket är en ökning med 1,3 procent jämfört med förra året.

Cornucopia - 10 mar 17 kl. 10:56

Dags för tjänstebilsreform - uppmuntra begagnade bilar

Det svenska tjänstebilssystemet är en dinosaurie från förr, då alla endast köpte två bilmärken - Volvo och Saab. Systemet finns till för att tvinga fram nybilsförsäljning och straffa ägande av begagnade bilar - vilket alltid är den största miljövinsten. Det är dags att reformera tjänstebilsystemet så ägande av redan existerande bilar premieras, eller åtminstone inte straffas.

Sydsvenskan - 15 maj 14 kl. 14:05

Begagnade bilar – 9 tips för bästa köpet

Det är dags för en bekännelse – jag är en ”Blocketknarkare”. När sambon på kvällen öppnar sin bok plockar jag fram surfplattan för att granska de senaste objekten fram och tillbaka. Som ni förstår är det en bättre begagnad bil jag är ute efter.

HBL - 01 aug 12 kl. 12:24

Ökad handel med begagnade bilar

Handeln med begagnade bilar ökade i juli, uppger Bilbranschens informationscentral.Lagren med bytesbilar minskade betydligt på grund av att handeln med nya bilar gick dåligt, vilket ledde till att det kom in färre bilar i utbyte. I juli registrerades totalt 6?

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Präst utreds – tittade på porr på konfirmationsresa

Konfirmander filmade en präst när han tittade på porrfilm på väg hem från ett konfirmationsläger. Kyrkoherden i den aktuella församlingen berättar för DN att händelsen är….

DN - 1 timme sedan

Fångar på rymmen efter fängelsebrand i Indonesien

Mer än 250 fångar är på rymmen efter att ett fängelse i staden Sorong i Indonesien satts i brand..

DN - 2 timmar sedan

700.000 kronor till Forsbergs stiftelse

Den välgörenhetsmatch i ishockey som arrangerades i helgen i Mora drog in över 700.000 kronor till Tobias Forsbergs Insamlingsstiftelse..

DN - 2 timmar sedan

Hittat röstkort kopplar mordet i Markaryd till Adak

Mordet på en 70-åring i Markaryd kopplas till orten Adak i Västerbotten inte bara genom att mannens stulna och efterspanade guldfärgade Volvo setts på platsen, utan även genom ett….

DN - 2 timmar sedan

Fråga Eva-Karin: Hela världen får plats i Stockholm

DN:s Eva-Karin Gyllenberg svarar på läsarnas frågor om Stockholm..

DN - 2 timmar sedan

Ny förlust för Murray i comebacken

Det blev förlust även i andra matchen för skotten Andy Murray i singelcomebacken efter hans höftoperation. .

DN - 3 timmar sedan

Stora skador efter detonationen i Linköping

Fönster krossades och en av polisens förrådsbyggnader på Garnisonsområdet i Linköping förstördes vid detonationen på måndagskvällen..

DN - 3 timmar sedan

Dansk bank inför negativ ränta för rika

Jyske bank inför minusränta för rika kunder. Det skriver tidningen Ekstrabladet. .

DN - 4 timmar sedan

Regeringen Johnson: Fri rörlighet upphör omedelbart vid hård Brexit

Vid en hård Brexit kommer möjligheten för arbetskraft, studenter och pensionärer från EU att bo i Storbritannien att upphöra omedelbart, enligt den nya regeringen i London..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.