BT > Nyheter

Wednesday, 21 August, 13:34

BT - 14 aug 19 kl. 09:50

Unika tjänsten: Här kan du få betalt för att dansa i utklädnadBorås basket söker en arvtagare till maskotkostymen, meddelar klubben via sociala medier. .
Läs mer på BT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unika, tjänstenHär kan du , , betaltför att , dansa i utklädnad
Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 13:45

Undersökningar i wifi-nätverk kan utveckla såväl fastighetsägarens erbjudande som annonsaffären och användarupplevelsen

Förra veckan skrev vi om att mjukvaruföretaget Aptilo Networks startar ett samarbete med mät- och analysföretaget Inizio för att kunna genomföra undersökningar i wifi-nätverk. Jag fick sitta ner med Jan Sjönell, medgrundare till Aptilo och Mikael Larsson på Inizio. Aptilo har sedan mer än 16 år tillbaka jobbat för att utveckla tillgången till trådlösa nätverk genom wifi.

Cornucopia - 16 maj 18 kl. 18:12

Exklusivt: Högsäkerhetshotellet Lily Croft på Eriksberg

Sedan förra året erbjuder Eriksberg Vilt & Natur utanför Karlshamn Sveriges nyaste och mest isolerade säkerhetsklassade hotell i form av villa Lily Croft. Bloggen kan kanske för första gången publicera ett antal godkända bilder från denna högsäkerhetsanläggning för ostörda och säkra konferenser, möten eller avkoppling. Se mer nedan.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Sudans nya råd svärs in

BT - 1 timme sedan

Fantasieggande om hur parkkulturen utvecklats i Borås

I en skift dokumenterar förre stadsträdgårdsmästaren Åke Johansson hur parkerna i Borås utvecklades under 1900-talets första decennier. Peter Grönborg har läst..

BT - 2 timmar sedan

Filmrecension: Tv-skildring ur fas med tiden

"Late night" är en "Djävulen bär Prada" i New Yorks pratshowvärld som snubblar ur fas med sin samtid..

BT - 2 timmar sedan

Skansen vidtar åtgärder efter krokodilattack

En man bets av en krokodil när han skulle hålla tal under en privat fest på Skansen. Skansenakvariet vidtar nu åtgärder för att något liknande inte ska hända igen..

BT - 2 timmar sedan

Tusentals tigrar dödade och sålda

Mer än 2 300 tigrar har dödats och sålts illegalt sedan millennieskiftet. Beslagen av skinn, ben och hela tigrar – levande och döda – visar att efterfrågan är stor. Det finns få tecken på att arten återhämtar sig, varnar organisationen Traffic..

BT - 2 timmar sedan

Villkorlig dom för protesterande amerikaner

Amerikanerna Race Imboden och Gwen Berry, som under de Panamerikanska spelen på olika sätt protesterade mot läget i USA, har av USA:s olympiska kommitté dömts till villkorlig dom i tolv månader. De kan därmed delta i OS i Tokyo nästa år om de kvalar in..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.