DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 01:06

DI - 14 aug 19 kl. 09:46

Pareto flaggar för lägre estimat för Leovegas – kundintaget lägre än väntatEn stark rapport och aktien kommer antagligen att starta starkt men kan komma att falla tillbaka till en mindre kursuppgång vid stängning. Det skriver Pareto i en kommentar till Leovegas rapport för det andra kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Leovegas, Pareto

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, flaggarför , lägre, estimatför , Leovegas, kundintaget, lägre, än väntat
Affärsvärlden - 18 okt 17 kl. 07:57

Pareto sänker Sobi-estimat inför rapport

Pareto står fast vid sin köprekommendation för Sobi, men sänker riktkursen från 200 till 192 kronor..

DI - 20 feb 17 kl. 13:25

Pareto ser möjligt köp av Nibe

Paretos höjning av Nibe till köp från behåll efter bokslutsrapporten i torsdags motiveras med bra fart i affärerna, högre estimat, förvärvsdriven tillväxt – men även möjligheten att det blir en förvärvskandidat under nästkommande år..

PrivataAffärer - 12 nov 18 kl. 15:47

Pareto: Köpläge i Green Landscaping vid kursnedgång

Det framgår av en kommentar från Pareto Securities strax efter att First North-listade Green Landscaping, som är verksamt inom utemiljöskötsel, presenterat sin rapport. Green Landscapings omsättning i tredje kvartalet var 2 procent lägre än Paretos estimat och det justerade ebitda-resultatet på 24 miljoner kronor var 11 miljoner kronor lägre än vad Pareto hade räknat med. ”Lönsamheten tyngdes av den höga tillväxtsiffran (nya projekt), vilket var väntat, men den negativa effekten verkar ha varit av en större omfattning jämfört med vad vi hade estimerat”, skriver Pareto Securities.

Affärsvärlden - 17 apr 19 kl. 14:41

Pareto: Betssons svenska intäkter kan ha halverats

Uppgifter från skatteverket för mars indikerar en lägre omsättning på den svenska marknaden för de bettingbolag som Pareto följer jämfört med tidigare estimat..

DI - 23 mar 18 kl. 15:29

Pareto står fast: Fingerprint kommenterade estimat

Pareto står fast vid sin version om att Fingerprint Cards tidigare i veckan ringde runt för att kommentera estimat, i kontrast till vad biometribolaget själva hävdar i ett pressmeddelande publicerat under handelsstoppet i tisdags..

PrivataAffärer - 23 mar 18 kl. 15:35

Pareto står fast vid att Fingerprint kommenterat estimat

Pareto står fast vid sin version om att Fingerprint Cards tidigare i veckan ringde runt för att kommentera estimat, i kontrast till vad biometribolaget själva hävdar i ett pressmeddelande publicerat under handelsstoppet i tisdags....

PrivataAffärer - 15 aug 19 kl. 09:52

Pareto sätter köprek på Leo Vegas

”Marknaden måste ha blivit skrämd av de pågående problemen i Storbritannien där intäkterna minskade med 35 procent”, skriver Pareto i en analys. Analyshuset har sänkt sina estimat mot bakgrund av utvecklingen i Storbritannien och ökade operationella kostnader, och som Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om tidigare på torsdagen sänker Pareto sin riktkurs till 48 (50). Pareto menar dock att utvecklingen i Storbritannien gömmer, vad de anser vara, en stark underliggande prestation på de flesta marknader och upprepar sin köprekommendation för aktien.

PrivataAffärer - 20 jun 19 kl. 08:51

Pareto: Köpläge i Sandvik innan vändningen

Det skriver Pareto i en analys och som Nyhetsbyrån Direkt rapporterat tidigare höjer de sin rekommendation till köp. Riktkursen justeras upp till 190 (180). ”Vi har justerat upp våra estimat tack vare en svag kronkurs, men eftersom vi håller kvar vid vår syn att den kommande lågkonjunkturen även kommer med finansiella stimulanser, tror vi, att det värderingsmässigt kommer att bli intressant att börja köpa cykliska aktier igen under det tredje kvartalet”, skriver Pareto.

DI - 12 feb 19 kl. 10:12

Pareto ger tummen ned för Hoists kvartalsrapport – sänkta estimat att vänta

Kreditvärderingsföretaget Hoist fjärde kvartal var svagt och därutöver kommer sänkta prognoser att medföra större estimatnedrevideringar. Det skriver Pareto i en snabbkommentar efter bokslutet..

PrivataAffärer - 17 apr 19 kl. 14:22

Pareto: Indikationer på lägre intäkter i bettingsektorn

Pareto menar att de negativa effekterna från högre bonusar, som tyngde spelöverskottet i januari, borde vara lägre i mars, vilket i sådant fall innebär att de lägre intäkterna i mars beror på lägre värde per spelare och ökad konkurrens. Siffrorna indikerar även att Svenska Spel fortsätter att ta marknadsandelar inom kasino. Enligt Paretos siffror tycks Betsson vara den operatör som påverkats mest och intäkterna ser ut att vara cirka 46 procent lägre jämfört med motsvarande kvartal föregående år.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Bornold: Spänn fast säkerhetsbältet – det blir turbulent i höst

Under fredagen fördjupades handelskonflikten mellan USA och Kina avsevärt. Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners varnar för att det blir en turbulent höst på börsen..

DI - 1 timme sedan

Trumps hämnd: Höjer tullarna ytterligare

Donald Trump lovade under fredagen att svara på Kinas nya tullar. En timme efter att de amerikanska börserna stängt kom beskedet..

DI - 2 timmar sedan

Nu tar femte generationens tunnbindare över: ”Jag är extremt petig”

I början av 1900-talet fanns det tunnbindarföretag i var och varannan svensk stad.  Endast ett av dessa har överlevt. .

DI - 2 timmar sedan

Carney: Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera

Storbritanniens ekonomi är på väg att stagnera under nuvarande kvartal. Det sade Bank of Englands chef, Mark Carney i Jackson Hole på fredagen..

DI - 3 timmar sedan

Fastighetstoppen kvalar in bland största insynsköparna på börsen

Listan över de största insynsköpen från enskilda personer hittills i år toppas inte helt oväntat av H&M-ägaren Stefan Persson. .

DI - 3 timmar sedan

Swedbankchefer efterlyser grön finanspolitik

Finanspolitiken bör ändras för att underlätta satsningar på grön infrastruktur och en energiomställning från fossila bränslen, skriver två Swedbankchefer på Dagens Nyheters….

DI - 3 timmar sedan

Tung börssmäll på Wall Street efter nya tullhot

Investerarna på Wall Street drog öronen åt sig sedan Donald Trump lovat ett omedelbart svar på de nya kinesiska strafftullar på amerikanska varor som meddelades på fredagen..

DI - 3 timmar sedan

Mark Carney vill ersätta instabil dollar med virtuell valuta

Den brittiske centralbankschefen Mark Carney varnade på fredagen för den amerikanska dollarns ”destabiliserande roll” i världsekonomin vid ett föredrag på centralbankskonferensen….

DI - 3 timmar sedan

Recession hotar – nu krävs stöd: ”Driver inte längre global tillväxt”

HONGKONG. Handelskriget och nedgång i teknikexport har fått flera länder i Asien att tvärnita. Vissa hotas av recession..

DI - 4 timmar sedan

Trump beordrar budbolag att stoppa kinesiskt Fentanyl

I sin twittertirad tidigare på fredagen beordrade Donald Trump amerikanska transport- och budbolag att söka efter och stoppa införsel av substansen Fentanyl från Kina.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.