DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 06:00

DI - 14 aug 19 kl. 09:45

Hissbolaget handlas ned på rapportSchweiziska Schindler, som tillverkar hissar, upprepar sin helårsprognos om att intäktstillväxten ska hamna i intervallet 4 till 6 procent i sin rapport för det andra kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Schindler

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hissbolaget, handlas, ned, rapport
DI - 08 aug 19 kl. 13:57

Klädjätten handlas ned efter otillfredsställande rapport

Det tyska sportmärket Adidas handlas ned 1,4 procent i Frankfurt efter att ha lämnat rapport för det andra kvartalet. Rapporten i fråga var marginellt under förväntan på flera punkter..

Affärsvärlden - 31 jul 19 kl. 10:11

Securitas handlas ned inför rapport

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med en mindre nedgång, tyngd av bland annat Securitas, som kommer med rapport under dagen, samt flera defensiva bolag. Råvarubolagen rekylerade efter några dagar av kurspress..

Affärsvärlden - 14 aug 19 kl. 11:52

Schindler handlas ned efter rapport

Schweiziska Schindler, som tillverkar hissar, upprepar sin helårsprognos om att intäktstillväxten ska hamna i intervallet 4 till 6 procent i sin rapport för det andra kvartalet..

DI - 07 okt 13 kl. 08:27

Råvaror: Oljan handlas ned

Oljan handlas på något lägre nivåer på måndagen medan basmetallerna överlag visar en blandad utveckling..

Affärsvärlden - 02 sep 16 kl. 12:29

Kronan handlas ned

Kronan handlas något svagare på fredagen. Bland världsvalutorna och på obligationsmarknaderna är rörelserna dock begränsade inför eftermiddagens officiella amerikanska arbetsmarknadsstatistik som analytikerna tror kommer att visa på en jobbökning på 180.000 och en arbetslöshetsminskning till 4,8 procent..

DI - 01 mar 18 kl. 13:41

Stockholmsbörsen: Handlas ned – tyngt av Ericsson och H&M

Stockholmsbörsen handlades ned under förmiddagen i spåren av nedgångar i USA. Stockholm gjorde därmed sällskap av övriga europeiska börser som sjönk. Ericsson och H&M tyngde med nedgångar på drygt 2 procent.

Affärsvärlden - 17 jan 19 kl. 10:21

Analytiker: Avanza ska handlas ned efter rapporten

Att nätbanken Avanza höjer sin kostnadsguidning till 9-12 procent från 8-10 procent, kombinerat med klena intäkter i det fjärde kvartalet kan innebära att framtida vinstestimat dras ned med åtminstone 5 procent..

DI - 19 okt 18 kl. 09:45

Marknaden imponeras inte av Telias rapport – aktien faller

Trots en stabil rapport och höjd resultatprognos tar marknaden fasta på bland annat att Telia har haft ett tufft kvartal på kostnadssidan i Sverige. Aktien handlas ned runt 6 procent en halvtimme in på handelsdagen, varav cirka 2,5 procent ska räknas bort eftersom den handlas exklusive utdelning..

DI - 29 jan 19 kl. 09:09

Swedbank sjunker på svag rapport – OMXS 30 ned 0,3 procent

Storbanken Swedbank pressas av tisdagens rapport. Aktien handlas ned 3 procent i den inledande handeln. OMXS backar samtidigt 0,3 procent medan breda OMXSPI är ned 0,1 procent..

Affärsvärlden - 19 okt 17 kl. 12:20

Analytiker om Avanzas rapport rapport: "Överdiven kursreaktion"

Att Avanza handlas ned kraftigt trots en rapport som var som väntat kan anses väl hårt..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Hongkongs kritiserade ledare vädjar om dialog

Hongkongs kritiserade ledare Carrie Lam säger att hon hoppas att helgens fredliga jättedemonstration i staden var startskottet på att protesterna ska lugna ner sig. ”Jag hoppas….

DI - just nu

Nordea investerar miljoner i omtvistat fängelsebolag

Nordea har 57 miljoner kronor investerade i kontroversiella Geo Group – ett fängelseföretag som BNP Paribas nyligen drog sig ur. ”Eftersom pengarna ligger i aktivt förvaltade….

DI - 1 timme sedan

USA till Grekland: Hjälp till båten är terrorstöd

USA har uttryckt en ”stark åsikt” till den grekiska regeringen om att inte bistå den iranska oljetankern Adrian Darya 1, som tidigare hette Grace 1..

DI - 1 timme sedan

Stilla öppning på Asiens börser

För tredje dagen i rad öppnade börsen i Tokyo positivt, under tisdagen dock bara svagt. Nikkei 225-index hade under den tidiga handeln gått upp 0,2 procent medan det bredare….

DI - 7 timmar sedan

Nytt hopp för utbombade börsbolag

Välfärdsbolagen sätter nya bottenrekord på börsen trots att konjunkturoron borde gynna sektorn. Nya politiska initiativ kan dock få vinden att vända för de pressade bolagen..

DI - 8 timmar sedan

Tangiamo Touch får order på 1,2 miljoner kronor

Tangiamo Touch, som är verksamma inom sensorteknologi för touchskärmar, har erhållit en första serieorder om cirka 1,2 miljoner kronor från TCS John Huxley på ADR system, utifrån….

DI - 8 timmar sedan

S&P 500 och Dow Jones upp för tredje dagen i rad

Återhämtningen på Wall Street fortsatte på måndagen med uppgångar för de ledande indexen på hopp om nya stimulanser från regeringar och centralbanker..

DI - 8 timmar sedan

Postnord skjuter upp planer på postutdelning varannan dag

Postnord skjuter upp planerna på att testa postutdelning varannan dag, rapporterar SVT och Sekotidningen..

DI - 8 timmar sedan

Efter rapportfiaskot – analytiker splittrade om Ekholms sanering

Efter sommarens rapportfiasko är synen på Ericsson mer splittrad än på länge. Bland analytikerna finns en som tycker att aktien ska upp med 50 procent - medan en annan ser en….

DI - 8 timmar sedan

Oljepriset fortsätter att stiga – guldet backar

Råoljan steg kraftigt under måndagen med 2,5 procent i kölvattnet av att risksentimentet i fredags hittade tillbaks till marknaden. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.