Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 August, 18:26

Skånskan - 14 aug 19 kl. 09:39

Fick faktura på 20 000Löddeköpinge En företagare i Löddeköpinge har polisanmält ett elbolag för vilseledande och ekonomisk skada. Företagaren blev den 4 augusti uppringd av ett elbolag i Stockholm, som ville sälja el.
Företagaren hade inte tid att prata och förstod inte heller så bra vad personen sa på svenska. Därför ombads att få information hemskickad.
Nu har företagaren tagit emot en faktura på drygt 20 000 kronor gällande brutet avtal.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Löddeköpinge, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick fakturapå 20 , 000
BT - 17 mar 12 kl. 08:24

Ännu en obetald faktura

Hasse Perssons uppmärksammade avskedsutställning på Borås konstmuseum har fått en besk eftersmak.
Häromveckan damp det ned en faktura hos kulturförvaltningen på över 214 000 konor - för transporten av konstverk tillbaka till USA. Utställningen Kallelser med Hilma af Klints (1862?

SmålandsPosten - 08 jan 15 kl. 06:05

Bil för 300 000 skulle tas ut

Nu uppdagas misstänkta kreditbedrägerier i kölvattnet av jobbhärvan. En kvinna som representerade Jusab försökte kvittera ut en ny tjänstebil och varor har plockats ut mot faktura på andra Växjöföretag. – Kvinnan ringde hit mellan jul och nyår och sa att hon skulle hämta ut tjänste­bilen som var beställd till Alwex.

Kristianstadsbladet - 20 aug 13 kl. 06:30

Polisinsatsen kostar 40?000

40?000 kronor. Så mycket måste Åhus Beachhandboll Festival betala för polisinsatsen under 2011.

Corren - 11 nov 11 kl. 13:13

Överraskades av faktura på drygt 600 000 kronor

Ett företag i Motala har fått en faktura på drygt 600 000 kronor från Telenor. Den avser nedladdning på nätet via ett mobilt bredband. Företaget hävdar dock att de inte nyttjat tjänsten..

GT - 30 maj 15 kl. 00:42

Parets chock-faktura: Fick betala 300 000 kr

Lars-Erik Jevås och sambon Christina Nilsson fick en chock-faktura från Partille kommun. De har tvingats betala drygt 300 000 kronor för något de varken behöver eller vill ha. Enligt kommunen måste paret vara med och betala för vägar som ingår i ett nybyggnadsprojekt i området.

Expressen - 17 jan 17 kl. 07:01

Heidies faktura efter hundens död: 138 000

Heidie Nilssons hund Elvira mejades ner av en bilist som smet. Elvira opererades men dog efter nio dagar. Efter dödsbudet kom nästa smäll – en faktura på 138 000 kronor.

YLE - 23 jul 18 kl. 10:33

Handelsbankens kund fick rejäl chock: Litet inköp ledde till en 100 000 euros faktura i nätbanken

Så många som 3 000 av Handelsbankens kunder kan förra veckan ha fått en felaktig faktura. Det handlar om ett systemfel, meddelar banken..

Skånskan - 28 jun 19 kl. 18:13

MKB tvingas nu betala 300 000 mer i skatt

MALMÖ MKB tvingas betala nästan 300 000 kronor extra i skatt efter att ha försökt göra avdrag på en faktura för ett bygge som är under uppförande. Bolaget rättade snabbt till misstaget.– Ni har inte avdragsrätt för den mervärdesskatt som belöper på fakturan från Peab Sverige Ab eftersom att ni inte är frivilligt skattskyldig under uppförandeskedet av nybyggnationen, skriver Skatteverket i sitt beslut.

Trelleborgs Allehanda - 17 nov 11 kl. 12:30

Fick faktura på 11?000 kronor

En företagare i Trelleborg fick en faktura på tjänster som denne inte beställt.
Enligt fakturan, som kommer från företaget hittaföretagen.com, skulle företagaren betala 11?

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 12 kl. 14:54

Skola fick saftig faktura för obeställda lysrör

Personal vid Midgårdsskolan har polisanmält ett bedrägeriförsök.För ett tag sedan blev skolan uppringd av ett Malmöbaserat företag som påstod att skolan beställt lysrör som nu skulle levereras. Men några lysrör hade enligt personalen aldrig beställts, vilket de talade om för företaget i telefon.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Rösler gör de drag som krävs

FOTBOLL Frånvarolistan är lång. Men Uwe Rösler oroas inte över det.
– Vi hittar alltid lösningar, för vi har en så bra trupp, säger MFF-tränaren.

Skånskan - 45 minuter sedan

Gräsbrand härjar i Tullstorp

Trelleborg En gräsbrand utbröt på onsdagseftermiddagen i Tullstorp, Trelleborgs kommun.Larmet om branden inkom till SOS Alarm klockan 17 40. Det rör sig om en gräsbrand i Tullstorp, Trelleborgs kommun.

Skånskan - 1 timme sedan

Gräsbrand i Furulund

Kävlinge Vid klockan fem på onsdag eftermiddag utbröt en gräsbrand i Furulund, Kävlinge kommun.Larmet om gräsbranden inkom till SOS Alarm klockan 17 01. Enligt larmet brinner det ute på en åker, i Furulund, Kävlinge kommun, Texten uppdateras..

Skånskan - 1 timme sedan

Klämdes när truckar krockade

ESLÖV Sent på måndagskvällen skadades en anställd på Orkla Foods under en arbetsplatsolycka. En kvinnlig anställd skadade sin fot när två truckar som backade råkade krocka med varandra. Kvinnans fot svullnade upp efter olyckan men det är oklart om hon fick några inre skador..

Skånskan - 1 timme sedan

Äldre bestulen på sitt boende

ESLÖV En person som bor på Trollsjögårdens äldreboende har blivit bestulen på sin bärbara dator. Datorn har stått på samma ställe sedan länge men nu har man upptäckt att den är den är försvunnen. Stölden har polisanmälts..

Skånskan - 1 timme sedan

Personbil repades på huven

ESLÖV En bilägare gjorde en tråkig upptäckt under tisdagen. Bilen som stått parkerad på Sockenvägen hade utsatts för skadegörelse. Någon har repat bilen och gjort två långa repor på motorhuven..

Skånskan - 1 timme sedan

Köper central tomt för förskola

SKURUP Kommunen köper en tomt i Skivarp för nära miljonen.
Den, hoppas politikerna, ska entreprenör köpa in och bygga förskola på.Frågan om nya förskolelokaler i Skivarp dök upp redan i våras när kommunstyrelsens ordförande Johan Bolinder föreslog att kommunen borde bjuda in en privat entreprenör för att bygga förskolelokaler i Skivarp.

Skånskan - 1 timme sedan

Ytterligare arsenik hittat på förskola

KLÅGERUP Mumindalens utemiljö minskas ner ytterligare när nya prover visar att markområden runt förskolans södra del också är förorenat av arsenik.– Vi tog nya tester i sommar och hittad mer arsenik även på förskolan södra sida, berättar Fredrik Aksell, Svedala kommuns utbildningschef.
Det är med anledning av vårens tidigare fynd av arsenik och PAH, polyaromatiska kolväten, på förskolans norra utegård som ytterligare prover togs.

Skånskan - 1 timme sedan

”Hur tänkte ni Skånetrafiken?”

lund Hanna Gunnarsson (V) twittrade om en sittbänk vid den nya hållplatsen på Universitetssjukhuset.
Hon undrar varför Skånetrafiken har satt metallstänger mitt i bänken så att den bara rymmer tre personer istället för fem.– Detta är en jättekonstig bänk på nya hållplatsen på universitetssjukhuset i Lund.

Skånskan - 1 timme sedan

Donald Trumps nya kläder

Donald Trump har ställt in sitt statsbesök till Danmark med kort varsel och hävdar att det beror på att han inte fått köpa loss Grönland.
Världen är inget Monopol, man kan inte slänga upp kontanter på en världskarta och peka. Grönländarna erbjöd sig istället skämtsamt att köpa USA billigt, eftersom landets statsskuld åter skenar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.