Skånskan > Nyheter

Friday, 23 August, 13:33

Skånskan - 14 aug 19 kl. 09:41

Motiverar långt mer än en produktkävlinge På tisdagen avslutades Kävlinges nya satsning på unga entreprenörer. Den personliga utvecklingen har varit i fokus där förmågan att presentera sin idé varit en av hörnstenarna.Tidigare år har Kävlinge kommun haft sommarlovsentreprenörer.
Numera heter projektet Sommarliv, där fokus ligger på passion och förmågan att se en vara eller tjänst som en del för att göra samhället bättre. Deltagarna har drivit företag under ett par sommarveckor, men har också fått jobba med sin personliga utveckling.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
, Kävlinges, Kävlinge, Sommarliv, Rignell, Östlin, Arinder, Alva Bengtsson, Barsebäcks, Tova Arinder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motiverar, långt, mer, änen , produkt
SR - 23 aug 16 kl. 18:18

OS-guldmedaljören Rissveds hemma: ”Motiverar mig ännu mer”

Jenny Rissveds landade under tisdagseftermiddagen på Arlanda utanför Stockholm. Med sig hade hon OS-guldmedaljen i mountainbike..

Cornucopia - 07 sep 16 kl. 11:23

Pengar är inte allt - det finns mer som kan motivera anställda

Över en nivå där man kan leva drägligt, bilda och försörja familj, är inte längre pengar alltid det enda som kan motivera anställda. Ett skitjobb med en sammantaget usel arbetsplats kan förstås kompenseras med hög lön, men andra sätt att motivera personalen kan i själva verket vara viktigare för rekrytering och framför allt för att behålla anställda. I Sverige motarbetar dock skattesystemet detta och fokus blir därför på löner eftersom allt annat klassas som löneförmån och ska beskattas.

Cornucopia - 18 mar 19 kl. 12:20

Vad motiverar mer än några veckors prepping?

Med anledning av utfallet av stormen i Roslagen, så undrade en läsare som klarade sig utmärkt i två veckor utan ström vad som egentligen kan motivera att man är förberedd för mer än några veckors kris? Zombieapokalypsen?En kris är inte permanent, utan är att betrakta som ett övergångstillstånd från det som tidigare varit, till ett nytt normalläge, som inte längre ska betraktas som en kris.

BT - 27 nov 12 kl. 18:10

Flera hundra kyrkor har vinterstängt

Första advent står för dörren. Men efter julens högtider stänger flera hundra kyrkor sina portar och öppnar dem först igen vid påsk. Höga uppvärmningskostnader och färre medlemmar har tvingat fram trenden.

HBL - 26 aug 13 kl. 09:22

"Att nå lycka motiverar mest"

Beslutsfattarna på Heurekaseminariet fick höra att förändringar och utmaningar inte motiverar dagens finländare.Den första hälsningen till beslutsfattarna presenterade Tiitta Vaulos från TNS Gallup. Hon beskrev en stor attityd- och värdeutredning, som visar att folk blivit allt mer självcentrerade.

PrivataAffärer - 11 dec 18 kl. 12:42

”Autolivs marknadsposition motiverar premievärdering”

Dagens aktiekurs återspeglar dock inte bolagets möjligheter, menar Keybanc, som inleder bevakning av Autoliv med rekommendationen övervikt och riktkursen 105 dollar, motsvarande cirka 950 kr. ”Vi anser att bolaget är långt före andra aktörer i sektorn vad gäller nyckeltal som tillväxt, lönsamhet och kassaflöde – vilket förtjänar en premie som ännu inte realiserats efter avknoppningen av Veoneer”, skriver bankens analytiker. Autoliv är den överlägset största leverantören av passiva säkerhetsprodukter som säkerhetsbälten och krockkuddar i världen, vilket ger bolaget möjlighet att växa väsentligt snabbare än marknaden under kommande år.

YLE - 05 jun 17 kl. 14:39

Kira Kytölä nöjer sig inte med liten rekordputsning: ”Jag vill hoppa långt över 13 meter”

Esbo IF:s Kira Kytölä tog sin första FM-medalj på seniornivå i vintras då hon knep brons i tresteg vid inomhus-FM. I sommar ska det bli både nya framgångar och rekordhopp. Kytölä visade prov på starka tävlingsnerver i inomhus-FM då hon i sitt sista hopp klämde till med 12.

Dagensanalys.se - 21 nov 16 kl. 14:31

Vadslagning online mer impulsstyrt än någonsin visar ny statistik

En ny undersökning från Rocket Fuel visar hur aktiva användare av vadslagningsspel på internet reagerar på annonsering. Hela 95 procent av de européer som spelar på bettingsajter, skulle byta tjänst om de fick ett bättre erbjudande. Undersökningen visar att spelindustrin är mycket hårt konkurrensutsatt och att användare av bettingsajter hellre nappar på ett erbjudande än att vara lojal med varumärket.

Ekonomistas - 26 aug 14 kl. 08:34

Märklig reservation av Ingves och af Jochnick – deras räntebana tycks innebära en mer expansiv penningpolitik

[English] Vid det senaste penningpolitiska mötet reserverade sig Stefan Ingves och Kerstin af Jochnick mot beslutet att sänka reporäntan till 0,25 procent och mot reporäntebanan i den penningpolitiska rapporten. Rimligtvis menade de att den räntebana de istället förordade skulle innebära en mindre expansiv penningpolitik än majoritetens bana. Men deras räntebana innebär av allt att döma tvärtom en mer expansiv penningpolitik.

News55 - 04 feb 16 kl. 10:42

Intern kritik mot rikspolischef Eliasson: Mer omtanke åt mördare än offer

Förra tisdagen satt rikspolischef Dan Eliasson i SVT:s Gomorron Sverige och kommenterade det mord som dagen innan skett på en 22-årig kvinna som arbetade på ett HVB-hem i Mölndal. Igår gick polisinspektören Anders Karlsson i Göteborg till skarpt angrepp mot sin chef Eliasson i en debattartikel i GT. Det han framför allt upprörs över är hur fokus ännu en gång läggs på gärningsmannen istället för offret och menar att rikspolischefen ”förminskar den misstänkte mördarens handlingar på ett så typiskt sätt, så genomsyrande för svensk rättspolitik”.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Singelolycka vid Rydsgård

RYDSGÅRD Två personer fick föras till sjukhus sedan de voltat med en personbil på E65 i höjd med Rydsgård.
Personerna hade kunnat ta sig ut ur bilen när räddningspersonal från Skurup och Ystad kom till olycksplatsen..

Skånskan - 15 minuter sedan

Nominering till kulturpriset

Sjöbo I ett mail till kommunen nomineras vollsjöbon Sonja Mårtensson till Sjöbos kulturpris.
Inte minst har Sonja Mårtensson sedan flera år tillbaka textat diplomet till mottagaren av det prestigefyllda litteraturpriset Piratenpriset.
Ytterligare framhäver mailets författare Sonja Mårtenssons aktiva engagemang på lokala utställningar, senast en utställd kollektion äldre brudklänningar på Illstorps vägkyrka, som en anledning till att hon förtjänar tilldelas kommunens kulturpris.

Skånskan - 30 minuter sedan

Ny ägare till 120 kvadratmeter stort hus i Lövestad

Lövestad Huset på adressen Lövestad Landsväg 9 i Lövestad har fått en ny ägare. Köpare är Lars-Börje Lennart Håkansson, 72 år, från Harlösa, som köpte huset efter en exekutiv auktion. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 650 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Flera fordon i trafikolycka

Billeberga Två personbilar är inblandade i en trafikolycka på väg 17 i Billeberga som inträffade strax efter klockan tolv på fredagsförmiddagen. Skadeläget är okänt.Räddningstjänsten har kallats till platsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Bil voltade i Rydsgård

Rydsgård Strax efter klockan tolv på fredagen inkom larm om en trafikolycka i Rydsgård. Det är en personbil som har voltat och hamnat ute på en terräng.Räddnignstjänsten har kallats till platsen.

Skånskan - 45 minuter sedan

Cyklist påkörd i rondell

Landskrona En cyklist blev påkörd av ett fordon på Ringvägen 170 vid rondellen i Landskrona. Räddningstjänsten har kallats till adressen.Larmet inkom strax efter klockan 12.

Skånskan - 45 minuter sedan

124 kvadratmeter stort hus i Röstånga sålt

Röstånga Johanna Rissanen, 27, och Simon André Nilsson, 28, är nya ägare till fastigheten på adressen Ask Norregård 815 i Röstånga. Huset har en boyta på 124 kvadratmeter. Säljare är Emmi Book och Carl Henrik Esbjörnsson.

Skånskan - 1 timme sedan

56-åring ny ägare till fastigheten på Önneköp 8045 i Hörby

Hörby Försäljningen av huset på adressen Önneköp 8045 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Anna Kerstin Charlotte Hedin, 56, som köper fastigheten av Anna Aronsson och Emma Leonard. Huset har en boyta på 80 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

68-åring ny ägare till stuga i Hörby

Hörby 595 000 kronor fick Jann Hau, 68 år, från Klågerup, ge för huset på adressen Fundersed Tallvägen 14 i Hörby. Huset är byggt 1970 och har en boyta på 49 kvadratmeter. Köpet från säljaren Ahmet Bella blev klart i juli 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

40-talshus på 140 kvadratmeter sålt i Höör

Höör Försäljningen av huset på adressen Stanstorp Ringsjötorpsvägen 16 i Höör är nu klar. Nya ägare blir Christian Holmgren, 27, och Mathilda Svensson, 24, som köper fastigheten av Sanna Mariana Erika Forsgren Rönnkvist och Anders Mikael Forsgren Rönnkvist. Husets byggår är 1943 och det har en boyta på 140 kvadratmeter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.