Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 21 August, 13:37

Jönköpingsnytt - 14 aug 19 kl. 09:26

Nu ska korsningen bli säkrareMed start vecka 34 och under ett par månader framåt kommer ombyggnationer att pågå i korsningen Wilhelm Thams väg–Öxnehagaleden–Häradsvägen.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Wilhelm Thams, –Öxnehagaleden–häradsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska korsningenbli , säkrare
Barometern - 31 maj 13 kl. 12:15

Namnlista ska ge säkrare väg

Den senaste olyckan rågade måttet. Nu pågår en namninsamling för att få ner hastigheten och göra Kungsgårdsvägen säkrare. I förra veckan uttryckte Marika Linnér sin djupa oro för trafiksituationen och olyckorna i korsningen Galggatan-Kungsgårdsvägen.

Skånskan - 26 okt 18 kl. 07:00

107 underskrifter för en säkrare korsning

Kävlinge Efter att Gunnel Nilsson kolliderat tre gånger med andra cyklister i korsningen Nordanväg och Högalidsvägen tog hon själv tag i saken.
I början av veckan lämnade hon in en kravlista till kommunen, underskriven av 107 grannar.– Det tog en väldig tid att samla in namnen, eftersom nästan alla jag gick till hade synpunkter på korsningen som de ville berätta om, säger Gunnel Nilsson.

Barometern - 10 sep 13 kl. 08:14

Poliser kan göra korsning säkrare

Framför?allt vill han lyfta fram trevägskorsningen vid Lilla Torget där tung trafik och bilister blandas med cyklister och fotgängare samtidigt som sikten är begränsad i vissa väderstreck.
?

BT - 06 nov 14 kl. 13:28

Farlig cykelöverfart ska bli säkrare

Cykelöverfarten på Katrinedalsgatan är en av Borås mest olycksdrabbade. Nu ska den byggas om. En av de mest olycksdrabbade cykelöverfarterna i Borås är den i korsningen Katrinedalsgatan och Landerigatan, vid radiohuset.

Skånskan - 14 aug 18 kl. 10:10

Blentarpsbor kräver säkrare korsning

Blentarp Från sin villa ser Margitta Oxborg och hennes man Örjan dagligen bilar köra bra mycket mer än 40 kilometer i timmen som råder på Simontorpsvägen inom det tätbebyggda området.
Nu vill de att Sjöbo kommun ser över hur barn och unga kan gå cykla säkrare över vägen till idrottsplatsen.Margitta och Örjan Oxborg är båda pensionärer.

Magazin24 - 20 sep 12 kl. 17:01

Kungsringen ska bli säkrare för ickebilister

Kungsörarna kan få en ny gång- och cykelväg efter Kungsringen, enligt ett förslag från Tekniska förvaltningen. Att gå och cykla längs Kungsringen i Kungsör kan bli säkrare i framtiden - enligt ett förslag från Tekniska förvaltningen till kommunfullmäktige i Kungsörs kommun. Förslaget går ut på att bygga en gång- och cykelväg från korsningen vid Ladugårdsvägen till korsningen vid Rybacksvägen.

Barometern - 26 sep 13 kl. 07:37

Säkrare väg ska värna hamnen

Säkrare transporter på Södra vägen och större ytor med hjälp av utfyllnad­. Kalmar kommun anstränger sig för att hamnen ska acceptera universitetet som närmsta granne. Samtidigt säger även Moderaterna ja till förslaget.

Barometern - 26 sep 13 kl. 07:37

Södra vägen ska bli säkrare

Säkrare transporter på Södra vägen och större ytor med hjälp av utfyllnad. Kalmar kommun anstränger sig för att hamnen ska acceptera universitetet som närmsta granne. Samtidigt säger även Moderaterna ja till förslaget.

Barometern - 18 feb 16 kl. 18:33

Hon skrev medborgarförslag - nu blir cykelvägen säkrare

En av Kalmars mest olycksdrabbade sträckningar görs säkrare tack vare medborgarförslag. Sänkt hastighet och förtydligande av korsningen ska minska olyckorna..

Jönköpingsnytt - 09 dec 16 kl. 06:50

Lampa ska göra korsning säkrare

Korsningen mellan Brunnsgatan-Klostergatan är en olycksdrabbad korsning. Nu ska den bli säkrare genom att en stark lampa monterats upp, det uppger JP.se..

Barometern - 18 dec 17 kl. 11:24

Han kämpar för en säkrare korsning vid E22: ”Helt sanslöst”

Jörgen Bjerre har flera vänner som har drabbats i trafikolyckor i den olycksdrabbade korsningen på E22 i Ålem. I två år har han kämpat för en säkrare korsning och han tänker inte ge upp..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 15 minuter sedan

Åkte taxi för 3.500 - försökte smita

Taxiresan mellan Halmstad och Forserum kostade 3 500 kronor. Kunden, en tonårstjej, kunde inte betala och är nu misstänkt för bedrägeri.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

HV-tränaren: "Jag ska coacha mer för att vinna"

Tre matcher på fyra dagar. Det är vad som väntar HV71 under försäsongslägret i Tyskland.
– Det blir ett bra prov på killarna, säger tränaren Stephan ”Lillis” Lundh.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Traktor har kört av vägen

En trafikolycka har inträffat utanför Vaggeryd.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

De får dra på sig landslagsdressen

Förbundskapten Mikael Hill har tagit ut en 18-mannatrupp till innebandylandslagets match mot Finland i Finnkampen i Alingsås, en match som spelas den 7 september.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Grova mordförsöket - offren har flyttats

Den kvinna och två barn som vårdades på Höglandssjukhuset i Eksjö för livshotande skador efter en attack från en man i förra veckan, har flyttats till ett sjukhus på en annan ort.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Lokala lagen jagar dubbla cupskrällar

På onsdagskvällen spelar Råslätt SK en av sina största matcher i klubbens historia. Superettalaget Gais står för motståndet i Svenska cupens andra omgång.
– Det är kul att få hit ett sådant lag, säger Namir Younan, ordförande i RSK.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Sandhem vill bryta tunga trenden hemma mot Fristad

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Bildspel - då är nya cykelvägen klar

Nu är cykel- och gångvägen mellan Lekeryd och Huskvarna snart helt klar. Men om den hinner bli färdigställd när det fortfarande är cykelsäsong, och då firas med någon form av invigning, är dock oklart.
– Vi har diskuterat invigning, men det kanske hinner bli för mycket höst?

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Larm om trafikolycka på E4

Det har inträffat en trafikolycka på E4 strax söder om Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Man utsatt för rån i Jönköping

En man har under tisdagskvällen blivit rånad på en cykel på Österängen i Jönköping.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.