Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 22 August, 20:36

Kristianstadsbladet - 14 aug 19 kl. 09:00

Jobb: Färre jobbar övertid – sparpaket kan kommaDen arbetade övertiden på svenska arbetsplatser minskar kraftigt. Det kan ses som förstadiet till kommande personalneddragningar. En tydlig signal på att företagen har lite att göra, säger Teknikföretagens förhandlingschef Anders Weihe..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Teknikföretagens, Anders Weihe

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jobb, Färre, jobbar, övertid, sparpaketkan , komma
HBL - 07 maj 14 kl. 05:00

Över tvåtusen jobb färre då tretton företag lades ner

– Det är sorgligt, verkligen sorgligt, säger Leif Stenwall, och tänker då på de otaliga jobb som under en trettioårsperiod försvann då tretton företag i Ekenäs med omnejd gick i graven. Bakgrund Så många sysselsatte de som mest Fiskars plastfabrik (1960-1984) –  200 personer. Vattenledningsaffär E.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 12 kl. 14:33

Privata USA-jobb färre än väntat

Under maj tillkom 133 000 jobb i USA:s privata sektor, betydligt färre än väntat, enligt statistik från företaget ADP. Ekonomer hade i genomsnitt räknat med att antalet jobb skulle öka med 148 000 i maj, enligt Reuters enkät. Ökningen i april har reviderats ner från 119 000 till 113 000 jobb..

Opinionen.se - 05 jun 13 kl. 15:10

Privata USA-jobb färre än väntat

Under maj ökade antalet jobb i den privata sektorn i USA med 135 000, enligt statistik från företaget ADP. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en ökning med 165 000 jobb. Ökningen under april skrivs ner till 113 000 jobb, från tidigare redovisade 119 000 jobb.

DN - 06 maj 16 kl. 15:13

USA-jobb färre än väntat


Antal amerikanska jobb ökade mycket mindre än beräknat i april. Det kan betyda att den amerikanska centralbanken FED avvaktar med att höja räntan framöver..

YLE - 07 apr 14 kl. 05:30

Ny tjänst i Jyväskylä gav var tredje långtidsarbetslös jobb

Långtidsarbetslöshet är ett kraftigt växande problem runtom i landet. Men samtidigt finns det nya metoder som effektivt hjälper personer som har varit länge utan jobb att hitta ett. Erja Lindberg är generalsekreterare för det såkallade kommunförsöket, där ett sextiotal kommuner testar sätt som kan hjälpa långtidsarbetslösa.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 16:30

Många arbetslösa lärare mellan jobb

Strax före sommarlovet var drygt 3 000 lärare arbetslösa.Många av dem är mellan olika vikariat eller har "fel" ämnen - samtidigt som lärarbristen i stort bara ökar.
- Elevunderlaget ökar i grundskolan och snart också i gymnasieskolan, så behovet av lärare är extremt stort framöver, säger Tord Strannefors, prognoschef vid Arbetsförmedlingen.

BT - 07 jul 14 kl. 16:30

Många arbetslösa lärare mellan jobb

Strax före sommarlovet var drygt 3 000 lärare arbetslösa. Många av dem är mellan olika vikariat eller har "fel" ämnen - samtidigt som lärarbristen i stort bara ökar.- Elevunderlaget ökar i grundskolan och snart också i gymnasieskolan, så behovet av lärare är extremt stort framöver, säger Tord Strannefors, prognoschef vid Arbetsförmedlingen.

Skånskan - 09 feb 17 kl. 13:34

Yrkena som är lättast att få jobb inom

Jobb Söker du jobb som lärare, inom vården eller som vvs-montör? Grattis! Då finns det gott om jobb.

IDG - 24 sep 12 kl. 12:48

De har bytt jobb

PÅ NYTT JOBB. Teresa Utkovic jobbar som kontoansvarig på Fujitsu och Magnus Mårtensson har gått till Active Solutions som molnetansvarig. Har du också bytt jobb?

SmålandsPosten - 11 dec 14 kl. 05:13

Matlandet gav inte några nya jobb

Patrik Davidsson påstår i en artikel den 11 november att satsningen Matlandet har gett 9 000 jobb, men han hänvisar inte varifrån de siffrorna skulle komma. Letar man efter siffrorna så är den enda som nämner detta Eskil Erlandsson, i en intervju i tidningen Land 28 augusti i år.
Hur de samlats in nämns inte.

Sydsvenskan - 11 jun 14 kl. 13:59

Fler skåningar har jobb i år och ökningen fortsätter 2015

Fler skåningar har jobb, färre är utan och varslen blir färre. Men Skånes arbetsmarknad har problem också..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

”Även de som får böter tycker det är bra att vi står vid skolor”

De som kör för fort på 30-sträckor har lättare att acceptera sina böter än fortkörare på vägar med annan begränsning. ”Många tycker det är bra att vi står vid skolor, till och med de som får böter”, säger trafikpolis Malin Persson. .

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Hashtaggen fyller tolv år

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

WHO: Mikroplaster i vattnet ingen hälsorisk

Inga bevis finns för att mikroplaster i dricksvatten är farliga för människor, enligt Världshälsoorganisationen (WHO) – men mer kunskap behövs. Slutsatsen får stöd av svenska myndigheter..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Asllani opererad – ska kunna spela EM-kval

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Läsartext: Brevet som kom tillbaka men inte fram

Ska det vara omöjligt att skicka ett brev som når sin adress i till Stockholm? Tydligen. Inte ens på andra försöket kom brevet från Kristianstad fram..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

DO lägger ner anmälan mot ishockeyförbundet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hundratals ryska akademiker kritiserar Kreml

I ett öppet brev anklagar över 550 ryska akademiker och forskare Kreml för att ha satt in en kampanj av förtryck mot aktivister som genomfört de största regeringskritiska demonstrationerna på flera år..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Uppgifter: Stena Impero kan släppas inom kort

Svenska utrikesdepartementet har fått starka signaler om att fartyget Stena Impero, som beslagtagits av Iran, inom några dagar kan komma att släppas, enligt uppgifter till ..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Flera döda i åskväder i Tatrabergen

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

150 datorer stulna från skola

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.