BT > Nyheter

Wednesday, 21 August, 02:43

BT - 14 aug 19 kl. 08:59

Mats Palm (S): Herrljunga bör trendspana2015 hade Herrljunga en heldag med trendspaning och omvärldsanalys. Nu tycker Mats Palm (S) att det är hög tid att ha en sådan dag igen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Palm, Herrljunga, Mats Palm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, PalmS , Herrljunga, bör, trendspana
BT - 24 maj 19 kl. 05:00

Mats Palm (S) vill ha digital debatt

Mats Palm (S), kommunstyrelsens andre vice ordförande i Herrljunga, vill att kommunen inför en digital debattsida på sin hemsida..

BT - 02 sep 18 kl. 23:23

Mats Palm (S): ”Bostäder och Altorp är det viktigaste nu”

Socialdemokraterna har 9 av 31 platser i Herrljungas kommunfullmäktige och är i opposition tillsammans med L, MP och V. Mats Palm är förstanamn på S-listan..

BT - 06 dec 18 kl. 05:00

Mats Palm (S) tillbaka som oppositionsråd

Efter att ha lämnat Herrljungapolitiken 2015 har Mats Palm (S) gjort en politisk comeback i hemkommunen och blev i måndags vald till oppositionsråd i kommunstyrelsen. – Den hudnära politiken är väldigt intressant. Jag kunde inte hålla mig borta, säger han..

BT - 06 jun 14 kl. 20:04

40-årskalas för hela Herrljunga

I dag firade Herrljunga att kommunen nått den mogna åldern av 40 år. Nästan hela den 40 meter långa rulltårtan gick åt och torget framför kommunhuset var fullt av karusellåkande, hoppande, fikande, lyssnande och glada Herrljungabor. Ingen räknade hur mycket folk som rörde sig på torget under de två timmar firandet pågick, men 40 meter tårta delat på tre centimeters bitar är 1300 bitar, så att det var väldigt många personer där är helt säkert.

BT - 23 nov 14 kl. 09:56

Femvåningshus byggs i Herrljunga

Det kommunala bostadsbolaget Herbo, Herrljungabostäder AB, planerar att bygga ett femvåningshus på kvarteret Linden i centrala Herrljunga. Kommunstyrelsen förordar att företaget får en kommunal borgen för ett lån på 30 miljoner kronor. Det slutliga beslutet om borgen tas i kommunfullmäktige, men det är inte troligt att den stoppas där.

BT - 03 feb 14 kl. 08:12

Herrljunga kan köpa stationen

Herrljunga kommun är på god väg att köpa Herrljunga station. Ett avtal med ägaren Jernhusen håller på att diskuteras fram. Herrljunga kommun och Jernhusen har fört diskussioner om ett övertagande länge.

Alliansfritt Sverige - 09 sep 13 kl. 15:13

Ofattbart träig konflikt i Herrljunga

Kommunen Herrljunga är främst kända för sin prominenta cider. Vi har under en längre tid följt den politiska strid som rasat i kommunen men ansett att konflikten har varit alldeles för tråkig för att uppmärksammas. Till sist lyckades de att få bägaren att rinna över.

BT - 19 dec 14 kl. 14:57

Oppositionen i Herrljunga snuvade på nämndeposter

Oppositionen i Herrljunga bestående av S, MP och FP fick bara två vice ordförandeposter av fem möjliga vid valen till kommunstyrelsen och de tunga nämnderna. – När ordförandeposterna går till gruppen C, M, KD och KV vore det rimligt att oppositionen får viceposterna, säger Mats Palm (S). Som BT berättat valdes enbart kommunstyrelsens ledamöter, ordförande och vice ordförande vid kommunfullmäktiges sista ordinarie sammanträde den 9 december.

BT - 19 jun 12 kl. 22:10

Tuff budget ? Herrljunga måste spara

Det blir mer potatis än grädde i Herrljungas budget för 2013 och flerårsplan för 2014?2016. Tuffa år väntar, men det finns en enighet mellan majoritet och opposition om det nödvändiga av en stram budget.

BT - 19 jun 12 kl. 22:10

Tuff budget - Herrljunga ska spara

Det blir mer potatis än grädde i Herrljungas budget för 2013 och flerårsplan för 2014?2016. Tuffa år väntar, men det finns en enighet mellan majoritet och opposition om det nödvändiga av en stram budget.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Medelåldershjärnan känslig för högt blodtryck

Redan i tidig medelålder är hjärnan känslig för ett högt blodtryck och de förändringar i hjärnans funktioner som kan uppstå senare i livet på grund av detta. Därför bör människor rutinmässigt kontrollera sitt blodtryck redan före 40 års ålder, anser forskare..

BT - 1 timme sedan

Guiden: Evenemangstips i Bollebygd med omnejd

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd..

BT - 2 timmar sedan

Larsson vidare i US Open-kvalet

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.