Skånskan > Nyheter

Saturday, 24 August, 02:10

Skånskan - 14 aug 19 kl. 09:00

Nya ägare till fastighet i LöberödLöberöd Försäljningen av fastigheten på Västra Industrigatan 3B i Löberöd är nu klar. Nya ägare är Felicia Andreasson, 26, och Joakim Persson, 24, och säljare är Emma och Martin Rémi Qwinten. Huset byggdes 2005 och har en boyta på 126 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i juli 2019 och priset blev 2 400 000 kronor. För ett par månader sedan såldes ett annat hus precis i närheten, på Battavägen 5.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Löberöd, Försäljningen, Västra Industrigatan, Felicia Andreasson, Joakim Persson, Emma, Martin Rémi Qwinten, Battavägen, Industrigatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , fastigheti , Löberöd
YLE - 08 nov 13 kl. 05:36

Fennovoimas ägare måste berätta om medverkan

Kärnkraftsbolaget Fennovoimas ägare ska senast i dag berätta om de vill fortsätta sin medverkan i det planerade reaktorbygget i Pyhäjoki. Ursprungligen skulle ägarna ge besked senast i slutet av oktober, men sedan fick de en vecka tilläggstid. Fennovoima föreslog i början av september att reaktorn ska levereras av ryska Rosatom.

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 15 kl. 13:25

Husägare i Helsingborg berörs

Villaägare i Maria park och Raus vång kan omfattas av HD-domen..

YLE - 03 sep 17 kl. 14:26

Vad händer om du och din hund möter ett rovdjur i skogen? Rovdjurstest överraskar många hundägare.

Många hundägare har dykt upp på sandplanen bredvid Kalkvägen i Pargas. Där ska hundarna få pröva på hur det är att möta ett nästan riktigt rovdjur. Det är hundföreningen Par-Hau som arrangerar testet under veckoslutet och på lördagen är intresset stort.

Magazin24 - 04 nov 12 kl. 15:59

Ny ägare och nytt namn på butiken

Marita Magnusson har i många år längtat efter att driva en egen butik. I år kom äntligen tillfället och den 1 oktober tog hon över Landora i Arboga, under det nya namnet Kajal. Inne i butiken Kajal på Nygatan i Arboga är det ljust och trevligt.

SmålandsPosten - 22 jul 13 kl. 06:03

Sorello byter ägare

Restaurang Sorellos ägare Josef Bakircioglu och Can Can meddelar att de tar en paus. Efter mer än 20 år vid rodret lämnar de nu ifrån sig ansvaret för restaurangen. ?

YA - 18 jul 14 kl. 04:00

Stötta våra lokala krögare

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Politikerna behöver skapa ett enkelt och förutsägbart system runt tillstånd – som underlättar för näringslivet.
Äntligen sommar och högsäsong för att hänga på uteserveringar, ta på sig finhatten och njuta i solen med en kall öl. Men hur ser verkligheten ut för de krögare som öppnar sina dörrar åt de hungriga och törstiga?

Sydsvenskan - 27 okt 15 kl. 21:10

Höjd ränta oroar inte bostadsägare

Fyra av tio bostadsägare tror att räntan kommer att stiga mer än två procent de tre kommande åren. Men tre av fyra i samma grupp är inte oroliga för effekterna av en höjd bolåneränta, visar den senaste Bobarometern från Svensk Fastighetsförmedling.Bland bostadsägarna känner 19 procent någon grad av oro för räntehöjningar jämfört med 13 procent hos dem som inte äger sin bostad.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 15 kl. 21:10

Höjd ränta oroar inte bostadsägare

Fyra av tio bostadsägare tror att räntan kommer att stiga mer än två procent de tre kommande åren. Men tre av fyra i samma grupp är inte oroliga för effekterna av en höjd bolåneränta, visar den senaste Bobarometern från Svensk Fastighetsförmedling.Bland bostadsägarna känner 19 procent någon grad av oro för räntehöjningar jämfört med 13 procent hos dem som inte äger sin bostad.

Skånskan - 29 nov 16 kl. 09:45

Två inbrott i Löberöd

LÖBERÖD ERWP.fif(0)Två husägare i Löberödstrakten drabbades av inbrott i måndags.
Någon gång mellan klockan 8.

Blekinge Läns tidning - 29 mar 18 kl. 04:00

LRF backar upp markägare i strid om strandskydd

Kritiken mot hur länsstyrelsen hanterat förslaget om utökat strandskydd gav resultat. Nu får markägare och andra berörda längre tid på sig att skicka in sina synpunkter..

Affärsvärlden - 12 mar 14 kl. 11:19

Thyssen Krupp ber FMV stoppa Saab

Kockums tyska ägare Thyssen Krupp ber FMV att stoppa Saab från att rekrytera toppfolk från Kockums..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Hon följde sin designerdröm

modedesigner. Hon säger att hon alltid känt sig annorlunda och att ingen tog henne på allvar när hon berättade att hon ville bli modedesigner.Men i dag har Felicia Bexell från Ulvs utanför Perstorp en examen från Textilhögskolan i Borås och examenskollektionen kommer att visas både i Stockholm och i London.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hel byggnadsställning stals

Hörby Byggarbetarna på ett bygge i nordvästra Hörby fick sig förmodligen något av en överraskning när de kom till jobbet onsdagen den 21 augusti.
Någon gång mellan föregående arbetsdagens slut tills dess att de kom till jobbet på onsdagsmorgonen hade en eller flera okända personer haffat en hel byggnadsställning ”med tillhörande delar såsom hjul och någon slags plattform” från bygget.
Hur stor ställningen var, hur mycket den var värd eller hur tjuvarna ens bar sig åt för att baxa bort hela ställningen är höljt i dunkel..

Skånskan - 8 timmar sedan

Bil fick framrutan krossad

Hörby Natten till den 16 augusti vandaliserade någon en personbil som stod parkerad i norra Hörby.
Personen har slagit hål i framrutan så att den spruckit.
Ingen är i nuläget misstänkt för skadegörelsen..

Skånskan - 8 timmar sedan

Miljökrav i fokus för nya bygget

eslöv På fredagen togs första spadtaget för Ebos bygge av 81 nya hyreslägenheter vid stadsbiblioteket. Projektet sticker ut som Ebos första miljöcertifierade hus.Det innebär att energiförbrukning, innemiljö, materialval och annat måste uppfylla högt ställda krav.

Skånskan - 8 timmar sedan

27-åring ny ägare till gård i Lövestad

Lövestad Torbjörn Erik Alexander Paulsson, 27, är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Hölerödsvägen 62-30 i Lövestad. Gården omfattar ett hus med en boyta på 130 kvadratmeter samt en åkermark på 7 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 194 kvadratmeter på fastigheten.

Skånskan - 8 timmar sedan

65-åring ny ägare till 40-talshus i Höör

Höör Kurt Göran Ingemar Hansmar, 65, är ny ägare till fastigheten på adressen Sjunnerup 205 i Höör. Huset är byggt 1947 och har en boyta på 107 kvadratmeter. Säljare är Kjell Arne och Lena Ingegerd Persson.

Skånskan - 8 timmar sedan

Fram­ti­da möj­lig­heter med ny ac­kre­di­ter­ing

Lund Lunds Ekonomi­hög­sko­la har nu fått yt­ter­li­ga­re en kvalitettsstämpel. Ter­minens stu­denter tror att det kan öka deras kar­ri­är­möj­lig­heter.Eko­no­mi­hög­sko­lan i Lund till­hör nu en pro­cent av väl­dens ekonomi­hög­sko­lor som in­ne­har båda ac­kre­di­ter­ingarna EQUIS och AMBA.

Skånskan - 8 timmar sedan

Ingen utebar efter överklagan

Lund Ef­ter en över­kla­gan hävs nu be­slu­tet om att Stäker får bygga en utebar. Men det är inte av­gjort än.En an­sö­kan om att få bygga en ut­om­hus­bar lämnades in till kommunen, av äga­rna till Stä­ket, i mars.

Skånskan - 8 timmar sedan

122 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt till nya ägare

Vollsjö Fastigheten på Sniberupsvägen 19 i Vollsjö har fått nya ägare. Köpare är Lars Johan Martin Håkansson, 28, och Sophie Andersson, 30, och säljare är Therese och Johan Linde. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 2 095 000 kronor.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bekräftat: Död var Gert-Inge

MARKARYD Det som polisen misstänkt sedan en orienterare hittade en avliden person i skogarna kring Hannabad utanför Markaryd har nu bekräftats: Den döde mannen var 70-årige Gert‑Inge Bertinsson som försvann den 31 juli.
Kort efter försvinnandet gick polisen ut med att de misstänkte människorov, och efter att Gert-Inge Bertinsson hittades skärptes rubriceringen till mord.
Två ukrainska män häktades i sin frånvaro, och polisen gick ut med en internationell efterlysning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.