Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 18:16

Dagensanalys.se - 14 aug 19 kl. 08:47

Att investera i digitala kunskaper lönar sigOrganisationen Econcultancy har frågat nära 800 marknadsförare om deras digitala kunskaper och sen mappat det mot hur framgångsrika bolagen som de jobbar för är. Resultaten visar att det lönar sig att investera i digitala kunskaper. Studien avslöjar att de bolag som storinvesterar i digitala kunskaper också utvecklas bättre på marknaden. Så kallade top-performing-organisations har alla investerat i sin personal för att ge dem högre kompetens inom digitalt. Det här kan ju inte vara någon direkt överraskning men att investera i [. ] Inlägget Att investera i digitala kunskaper lönar sig dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Econcultancy, Att, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att investerai , digitala, kunskaper, lönarsig
Sydöstran - 02 apr 19 kl. 12:54

Stadsarkitekten: ”Att investera i staden lönar sig”

Så fantastiskt roligt att Karlskrona är nominerad till årets stadskärna. Detta är ett resultat av många års målmedvetet arbete med hög ambitionsnivå och i samverkan med lokala fastighetsägare och handlare. .

Dagensanalys.se - 19 jun 17 kl. 13:30

Öka effekten i din digitala annonsering med över 200%

Det är viktigt att någon tar ledning i de digitala projekten och ser till att optimera dem med korrekt taggstruktur och konverteringsstrategier, det har Telia gjort och de ökade effekten i deras digitala annonsering med hela 220 procent. Telia har under en tid arbetat hårt med att optimera sin digitala annonsering. Till hjälp har man använt insourcing, det vill säga att hyra in digital spetskompetens.

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 12:57

6 Digitala specialister ger sina hetaste tips för 2018

Den digitala transformationen var på allas läppar under 2017. Vilka trender är hetast under 2018 kan man undra när man skall prioritera sina insatser. Är det LinkedIn, online-video, webbkonvertering, Facebook eller Google som gäller i det digitala nästa år?

Dagensanalys.se - 14 jun 17 kl. 16:37

Telia ökade effekten i sin digitala annonsering med 220 procent

Telia har under en tid arbetat hårt med att optimera sin digitala annonsering med hjälp av insourcing, det vill säga att hyra in digital spetskompetens. Detta har gett ett stort lyft i den digitala marknadsföringen. ROAS – Return Of Ad Spend – ökade 220 procent då de tog hjälp av en digital marketing specialist som blev kravställare och höll i projekten.

Dagensanalys.se - 12 maj 16 kl. 08:13

Dela med dig av dina kunskaper på Dagensanalys.se

Våra skribenter jobbar alla med digitala medier och delar med sig av sina kunskaper till tusentals läsare varje vecka. Vi söker nu dig! Här är några anledningar till varför just du ska börja skriva på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 10:22

Digitala trender 2018 för B2B

Företag som säljer till andra företag, så kallade B2B-företag, har delvis andra utmaningar än företag som säljer till konsumenter: det är längre processer innan en affär är klar, fler är inblandade i beslutet hos kunden och det krävs en djupare dialog och en större förståelse för kundens behov. Så även om mycket går ihop vad gäller digital försäljning till B2B och B2C, till exempel förväntan på bra och intuitiva gränssnitt och möjligheten att genomföra en beställning när som helst på dygnet, så finns det specifika digitala utmaningar för B2B-segmentet. Men vilka digitala trender kan vi se för B2B-företag i år och framöver?

Dagensanalys.se - 28 maj 18 kl. 12:41

5 skäl varför många misslyckas med sin digitala marknadsföring

Allt blir digitalt och röststyrt idag och man kan göra otroligt smarta saker om man kan hantera data. Men tyvärr misslyckat många företag på grund av att man saknar rätt kompetens, man är ovillig att förändra sitt sätt att arbeta, man tror att man är kung på att skapa content (fast man inte är det, man förstår inte vad som går att mäta eller hur och alla minst har man många gånger en analog ledning. Låt mig förklara varför företag misslyckas med sin digitala resa.

YLE - 11 maj 16 kl. 03:39

Forskare: Digitala medier kan ändra hur du läser - detaljer blir centrala

Folk läser allt fler texter på digitala skärmar, till exempel på smartmobiler, datorer och surfplattor. Men då fokuserar vi oftast på andra saker än när vi läser ur en bok eller på ett papper, menar ny forskning. - De som läser digitalt har en tendens att fokusera på detaljerna i en text på bekostnad av det abstrakta och den stora bilden, berättar forskardoktorn Geoff Kaufman vid Carnegie Mellon-universitetet i USA.

Dagensanalys.se - 07 dec 16 kl. 16:26

Vinylskivor säljer mer än digitala nedladdningar

Det kan ofta låta som någon form av en hipster-hype, det här med att LP är häftigast som medieformat för musik. Men det visar sig nu att LP-skivan nu går om sin stora motståndare, den digitala nedladdningen. Allt guld som glimmar är visst inte digitalt?

Dagens PS - 14 jun 18 kl. 13:44

Investera i mobilspelsföretag med sikte på världstoppen

Redan ett år efter att det Skellefteåbaserade företaget Gold Town Games grundades noterades de på Nordic Growth Market, och deras första spel – World Hockey Manager – har passerat 600.000 nedladdningar. Nu genomför de en nyemission för att hålla uppe tempot.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Litium rekryterar Chief Marketing Officer

Litiums växlar upp och förstärker marknadsteamet genom att rekrytera Malin Bodolla som ny Chief Marketing Officer (CMO). För att ta nästa steg på vår tillväxtresa bygger vi nu en marknadsorganisation i världsklass. Genom effektiv och kreativ marknadsföring ska Malin Bodolla, med sin gedigna erfarenhet, utveckla Litiums varumärke och digitala närvaro.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Facebook släpper ny funktion som rensar historik

För ungefär ett och ett halvt år sedan meddelade Mark Zuckerberg att de planerar att släppa ett verktyg så att användarna kan rensa sin historik på Facebook. Nu är den nya funktionen igång, för ett fåtal marknader. Det var i samband med Cambridge Analytica-skandalen som Zuckerberg meddelade att de vill ge användarna större kontroll över sin integritet på det sociala nätverket.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Ska Microsoft lyckas med sin webbläsare?

Microsoft släpper idag en betaversion av sin webbläsare Chromium Edge. Webbläsaren finns tillgänglig för både Windows och macOS. Hittills av Edge laddats ned över en miljon gånger, och enligt Microsoft har de fått feedback från fler än 140 000 personer.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Apple TV+ lanseras samma månad som Disney Plus

Apples tv-satsning kommer att lanseras i november i år, samma månad som Disneys streamingtjänst. Det rapporterar Bloomberg. Priset för Apples tjänst är satt till 9,99 dollar per månad, vilket är något högre än konkurrenterna.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Så här enkelt fixar du din CV

Under hösten är det många som letar nytt att syssla med. För att söka behöver du en CV och det är alltid lite strul med det. För att slippa uppdatera ett Word-dokument eller något annat sådär halvanalogt kan du se till att din profil på LinkedIn har dina senaste anställningar listade.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Facebook menar allvar med sin nyhetssatsning – anställer journalister

Facebook har i flera år försökt att gulla med nyhetssajter och få dem att bli sina kompisar. Nu har man fått nog med att inget händer och ska istället satsa på egna nyheter. Först ville Facebook att nyhetssajterna skulle lägga sitt innehåll på Facebooks plattformar.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

PewDiePie har gift sig med Marzia – här kan du se bilder från bröllopet

Efter åtta år slog PewDiePie och Marzia till med ett bröllop. Här kan du se några bilder. Svenska PewDiePie heter egentligen Felix Kjellberg och har nära 100 miljoner följare på Youtube.

Dagensanalys.se - Igår: 16:07

Poddprofiler kan prisas under Guldörat

Idag presenterade Radioakademin nomineringarna till Guldörat 2019 där flera poddprofiler kan prisas. Årets poddproduktion kan vinnas av bland andra Misslyckade affärer som hittas på RadioPlay och även podden Konspirationsteorier kan vinna priset för Årets nykomling/podd. Pristagarna inom varje kategori offentliggörs på Radio- och Poddagen, som arrangeras 18 september på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Dagensanalys.se - Igår: 15:29

Tobii tvingas göra sig av med Smartbox Assistive Technology

Tobii, som specialiserar sig på ögonrörelsestudier köpte bolaget Smartbox Assistive Technology under oktober månad förra året. Nu blir de tvingade att göra sig av med bolaget. Bakom beslutet finner vi UK Competition and Markets Authority (CMA).

Dagensanalys.se - Igår: 12:44

Så lyckas du med din digitala transformation

Digital transformation handlar om teknik, människor och er omvärld. Vi förstår att det kan vara enormt jobbigt att ta det slutliga steget mot att bli digitala. Därför har vi samlat alla våra artiklar på ett ställe.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.