DI > Ekonomi

Thursday, 22 August, 02:14

DI - 14 aug 19 kl. 08:38

Karo Pharma norpar finanschef från Atlas CopcoKaro Pharma har utsett Jon Johnsson till ny finanschef och han ersätter därmed Mats-Olof Wallin som går i pension i slutet av året..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pharma, Atlas Copco, Jon Johnsson, Mats-Olof Wallin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karo, Pharma, norpar, finanscheffrån , Atlas, Copco
DI - 19 jul 18 kl. 08:25

Karo Pharma rekryterar Sobis tidigare finanschef

Karo Pharma har rekryterat Sobis tidigare finanschef Mats-Olof Wallin, som nu får samma post på specialty pharma-bolaget..

PrivataAffärer - 29 okt 18 kl. 08:49

Bud på Karo Pharma

Budet motsvarar en premie om 25,3 procent för aktierna jämfört med stängningskursen 29,45 kr för aktien i fredags. Budpremien sett till de senaste 30 handelsdagarna före offentliggörandet uppgår till drygt 17 procent. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 02 maj 19 kl. 06:41

Karo Pharma en bra chansaktie i hälsovårdssektorn

2015 hade Karo Pharma knappt några intäkter alls och gick med förlust. Då handlade verksamheten om forskning, men läkemedelsföretagaren Anders Lönner bytte verksamheten mot färdiga produkter för sjukvård och apotek. Från 2015 till 2018 genomförde hälsovårdsbolaget fem nyemissioner och en rad förvärv har gjort Karo Pharma till ett av Nordens ledande specialty pharmaföretag.

DI - 22 jan 19 kl. 08:40

EQT fullföljer och förlänger bud på Karo Pharma – kontrollerar 63 procent

EQT, via Karo Intressenter, hade vid utgången av acceptfristen för budet på Karo Pharma fått in motsvarande cirka 43,6 procent av det totala antalet utestående aktierna i erbjudandet. Vidare har Karo Intressenter förvärvat aktier utanför budet om 19,3 procent av aktier och röster. Därmed kontrollerar Karo Intressenter nu cirka 62,8 procent av det totala antalet utestående aktier och röster i Karo Pharma.

DI - 03 mar 17 kl. 21:47

Oasmia: Karo Pharma har brutit avtalet

Läkemedelsbolaget Karo Pharma har sålt hela sitt innehav i Oasmia. Enligt Oasmia är det ett avtalsbrott – men Karo Pharma hävdar att allt har gått rätt till. Bråket mellan läkemedelsbolagen Karo Pharma och Oasmia fortsätter..

Affärsvärlden - 10 nov 16 kl. 14:16

Styrelseordförande fyller på i Karo Pharma

Anders Lönner, arbetande styrelseordförande i Karo Pharma och tidigare vd för Meda, den 8 respektive den 9 november köpt sammantaget cirka 196.000 aktier i Karo Pharma. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

PrivataAffärer - 01 mar 17 kl. 06:32

Kommentar: Karo Pharma en bra chansaktie

Karo Pharma var länge ett forskningsbolag som misslyckades med det mesta. Numera är bolaget lönsamt och har positivt kassaflöde. Om du är villig att räkna med en skakig kursresa så kan Karo Pharma vara en bra krydda i portföljen....

Realtid - 08 nov 18 kl. 12:39

Motståndsgrupp mot EQT:s bud på Karo Pharma

EQT:s bud på Karo Pharma i förra veckan, har väckt starka reaktioner hos småspararna i Karo Pharma, som nu samlar sig i en motståndsgrupp på Facebook där man anser att budet är för lågt.  .

PrivataAffärer - 02 jan 19 kl. 08:39

EQT höjer budet på Karo Pharma

Vidare förlängs acceptfristen ytterligare fram till och med klockan 17.00 den 17 januari 2019. Styrelsen i Karo Pharma har enhälligt rekommenderat aktieägare att acceptera det höjda budet.

Realtid - 03 apr 19 kl. 08:47

Ny vd för Karo Pharma

Efter EQT:s uppköp lämnar vd Peter Blom i dag vd-posten på Karo Pharma. EQT-rådgivare tar över tillfälligt innan Christoffer Lorenzen som utsetts till ny vd för Karo Pharma tillträder. .

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Succéförfattarens bästa börstips: ”Har handlat väldigt mycket”

På torsdagen släpps den sjätte boken i Millenniumserien, ”Hon som måste dö”.  I en intervju med Di berättar författaren David Lagercrantz om sitt nästa bokprojekt, varför han har….

DI - 3 timmar sedan

Inverterad räntekurva igen – andra gången på en vecka

Spreaden mellan räntan på den 10-åriga amerikanska statobligationen och den korta 2-åriga dito inverterade återigen kort på onsdagskvällen – den andra gången på en vecka,.

DI - 4 timmar sedan

Rosa gin en succé för Kopparbergs – ”bästa kvartalet någonsin”

Bryggeriet Kopparbergs minskade försäljningen men ökade vinsten i andra kvartalet.  ”Det var ett av våra bästa kvartal någonsin, vi är supernöjda i och med att vi ökar vinsten”,.

DI - 4 timmar sedan

New York-börserna går mot stängning på plus

Federal Reserves resonemang som ledde fram till räntesänkningen i juli var inget som fick marknaderna att reagera när Fed-protokollet offentliggjordes på onsdagen..

DI - 4 timmar sedan

Trump om handelskriget: Det behövdes och jag är den utvalda

USA:s president Donald Trump försvarade det pågående handelskriget mot Kina på onsdagskvällen, samtidigt som han passade på att ge en känga åt sina föregångare..

DI - 4 timmar sedan

Hanif Bal bekräftar att han lämnar uppdragen – ”ber om ursäkt”

I ett inlägg på Facebook på onsdagskvällen bekräftar den moderate riksdagsmannen Hanif Bali att han lämnar sina uppdrag i arbetsmarknadsutskottet och EU-nämnden..

DI - 4 timmar sedan

Stena Bulk-chefen mötte Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero..

DI - 5 timmar sedan

Pareto sänker riktkursen för SAS – upprepar köp

Pareto Securities sänker riktkursen för SAS till 16 kronor från 20 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 5 timmar sedan

Press på Andersson att visa musklerna: ”Vi har råd med 70 miljarder”

Trycket på finansminister Magdalena Andersson ökar och nu växer kraven på en mer offensiv ekonomisk politik..

DI - 5 timmar sedan

Finanschef i börsrusande forskningsbolag miljonsäljer aktier

Forskningsbolaget Peptonic Medicals finanschef Dan Markusson har den 16 och 19 augusti sålt aktier i bolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.