DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 11:52

DI - 14 aug 19 kl. 08:25

Lägre resultat för First North-bolaget AlcadonAlcadon, leverantör av produkter för data- och telekommunikation och listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på 7,2 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (9,5)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
First North, Alcadon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägre, resultatför , First, North-bolaget, Alcadon
DI - 18 jul 16 kl. 08:09

Överträffade vinstmål för First North-bolaget

First North-bolaget GWS meddelar att det brittiska bolaget Travelogix, som GWS köpte 51 procent i januari 2016, ligger i fas med sin intäktsprognos och har överträffat vinstmålsättning med 60 procent under det första halvåret.Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 11 apr 17 kl. 13:10

Omvänd vinstvarning ger rusning i First North-bolaget

First North-bolaget Addvise levererade en omvänd vinstvarning eftersom orderingången steg tresiffrigt under kvartalet. Aktien rusar efter beskedet....

DI - 14 sep 17 kl. 14:23

First North-bolaget Enersize handelsstoppas

First North-bolaget Enersize handelsstoppades strax efter klockan 14 på torsdagen. Då hade aktien stigit 8,6 procent. Handelsstoppet råder tills vidare, meddelar Nasdaq..

DI - 21 aug 18 kl. 15:10

First North-bolaget utreder misstankar mot medarbetare

First North-bolaget Modern Ekonomi meddelar att en utredning har tillsatts gällande misstänkta ekonomiska oegentligheter, som inbegriper en av koncernens anställda. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 nov 18 kl. 11:04

First North-bolaget Oboya rusar efter jätteavtal

First North-bolaget Oboya Horticulture har tecknat ett "strategiskt samarbetsavtal i Kina som sägs vara värt motsvarande 321 miljoner kronor över tre år. Aktien rusar 40 procent..

DI - 08 feb 19 kl. 08:48

First North-bolaget JLT höjer utdelningen

First North-bolaget JLT hade en orderingång om 142 miljoner kronor under helåret 2018 (110) och omsättningen blev 130 miljoner (113)..

Affärsvärlden - 16 apr 19 kl. 09:22

Handelsstoppet i First North-bolaget H&D hävt

Handelsstoppet i First North-bolaget H&D Wireless aktie har hävts av börsoperatören Nasdaq inför börsöppningen på tisdagen..

DI - 13 maj 19 kl. 09:50

First North-bolaget rusar på rapport: ”Tillväxtspurt”

First North-bolaget Aspire Global, som är en tjänsteleverantör på onlinespelmarknaden, rusar med omkring 12 procent i måndagens inledande handel. .

DI - 06 aug 19 kl. 08:20

Större förlust för First North-bolaget Acarix

First North-bolaget Acarix, verksamt inom teknologi för identifiering av kransartärsjukdomar, redovisar ett nettoresultat på -12,4 miljoner kronor (-9,5) för det andra kvartalet..

DI - 2 timmar sedan

Högre resultat för First North-bolaget Capacent

First North-listade konsultbolaget Capacent hade en omsättning på 67,7 miljoner kronor under det andra kvartalet, jämfört med 66,2 Mkr motsvarande kvartal förra året..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Läkemedelsjätten säljer djurhälsovårdsenhet för 74 miljarder

Amerikanska Elanco Animal Health köper den tyska kemi- och läkemedelskoncernen Bayers djurhälsovårdsenhet i en affär värderad till 7,6 miljarder dollar, motsvarande drygt 74….

DI - 15 minuter sedan

Rysk myndighet anklagar First North-bolag för villkorsbrott

Den ryska tillståndsmyndigheten Naturskyddsinspektionen (Rosprirodnadzor) anklagar Auriant Minings dotterbolag LLC Tardan Gold för att ha brutit mot flera villkor i sina….

DI - 30 minuter sedan

Quickbits vd: Bankdepositioner bakom svagt kassaflöde

Fintechbolaget Quickbit, som hjälper e-handlare att ta betalt via kryptovalutor såsom Bitcoin, har för närvarande ett lågt kassaflöde på grund av att mycket pengar är upplåsta hos….

DI - 30 minuter sedan

Kontrollbalansräkning visar på kapitalbrist i Panion

Panion Animal Health har tagit fram en kontrollbalansräkning som granskats av bolagets revisor och den visar att bolagets eget kapital understiger hälften av det registrerade….

DI - 45 minuter sedan

EU-experten: Därför kan attacken lyckas

EU-experten Fredrik Erixon tror att Boris Johnsons attacker mot backstoppen, nödlösningen för gränsen på Irland i utträdesavtalet, kanske kan löna sig. ”Jag vet flera regeringar….

DI - 1 timme sedan

Dystra utsikter för diamantbranschen – lager på "obegripligt" höga nivåer

Den internationella diamantbranschen har haft ett tufft år hittills med fallande priser på rådiamanter och en svag försäljning av slipade juveler..

DI - 1 timme sedan

Svaga studieresultat för Bioinvents partner

Bioinvents partner Oxurion meddelar att topline-data från en fas 2a-studie som utvärderar THR-317 i kombination med anti-VEGF för behandling av diabetisk makulaödem (DME) inte….

DI - 1 timme sedan

Ståljätten väntas säga upp personal kommande veckor

US Steel avser att genomföra uppsägningar under de kommande veckorna, enligt dokument som lämnats in till lokala myndigheter. .

DI - 1 timme sedan

Räntor & valutor: Europeiska statspappersräntor sjunker

Europeiska statspappersräntor sjunker åter något på de flesta håll i förmiddagens handel på tisdagen, euron handlas samtidigt svagare mot dollarn..

DI - 1 timme sedan

Ryssland anklagar USA för upptrappning efter robottest

Ryska regeringen anklagar USA för att öka den militära spänningen mellan länderna genom måndagens provskjutning av en medeldistansrobot..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.