DI > Ekonomi

Sunday, 25 August, 18:09

DI - 14 aug 19 kl. 08:02

Följ onsdagens börsöppningBörsmorgon är tillbaka! Emelie Lundgren har äran att leda höstens premiärprogram, och har sällskap i studion av Martin Guri, analytiker på Kepler Cheuvreux, och Di:s egen expert Agnetha Jönsson. Gamingbolaget THQ Nordic har rapporterat under morgonen, och vi intervjuar vd Lars Wingefors.  Di:s analytiker Johan Wendel finns med på Skype för att kommentera THQ-rapporten, och för att syna spelbolaget Leovegas som också visar korten i dag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundgren, Martin Guri, Kepler Cheuvreux, Di, Agnetha Jönsson, THQ Nordic, Lars Wingefors, Johan Wendel, Skype, THQ, Leovegas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Följ, onsdagens, börsöppning
DI - 08 jun 16 kl. 08:42

Följ onsdagens börsöppning

Terminerna pekar mot en dyster öppning på Stockholmsbörsen. I Börsmorgon analyseras hemmafixaren Clas Ohlsons kvartalsrapport. Och så berättar Victoria Silvstedt om sina bästa och sämsta aktieaffärer..

DI - 22 mar 17 kl. 08:46

Följ onsdagens börsöppning

Följ uppsnacket och börsens öppning direkt..

DI - 30 nov 16 kl. 08:39

Följ onsdagens börsöppning

I onsdagens Börsmorgon djupdyker vi i biometribolagens prognoser tillsammans med Richard Bråse, vi kollar vilka aktier som handlades mest och minst under november tillsammans med Joachim Bornold – också intervjuar vi vd:n för Volati som gör börsentré..

DI - 21 dec 16 kl. 08:44

Följ onsdagens börsöppning

I onsdagens Börsmorgon analyseras räntebeskedet klockan 9.30. Innan dess ger Di:s Ulf Petersson sin syn på morgonens rapporter från Kapp Ahl, RNB och Skistar.

DI - 28 jun 17 kl. 08:44

Följ onsdagens börsöppning

Följ onsdagens börsmorgon med Di TV. .

DI - 17 jan 18 kl. 08:30

Följ onsdagens börsöppning

Nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45 i Börsmorgon. Onsdagens program gästas av Nina Rawal, chef för Indsutrifonden, Maria Landeborn, sparekonom på Skandia och Di:s Martin Blomgren..

DI - 24 jan 18 kl. 08:37

Följ onsdagens börsöppning

I onsdagens Börsmorgon tittar vi på hur rapportperioden fallit ut hittills i USA och får en rapport direkt från Davos där World Economic Forum hålls. I studion finns Di:s alaytiker Martin Blomgren.  .

DI - 19 jun 19 kl. 08:31

Följ onsdagens börsöppning

Onsdagens Börsmorgon bjuder på ett fullspäckat program med nyheter, analyser och kommentarer. Bland annat kommenterar Di:s Johan Wendel Skistars rapport och Nils Brobacke, analytiker på CMC Markets, ger sina rekommendationer om S&P 500. Sändningen börjar 08.

Affärsvärlden - 29 maj 13 kl. 08:56

Öppning nedåt väntas på börsen

Europaterminerna pekade svagt ned en kvart före onsdagens börsöppning..

DI - 23 jul 14 kl. 14:45

USA-börser: Öppning i dur väntas

De amerikanska börserna väntas öppna högre på onsdagen, och en väldigt tunn statistikagenda bäddar för fullt fokus på dagens kvartalsrapporter. Microsoft och Apple, som rapporterade efter USA-börsernas stängning på tisdagen, väntas handlas aktivt, tillsammans med bland annat Boeing och Whirlpool som öppnade böckerna inför onsdagens börsöppning..

DI - 07 okt 15 kl. 15:23

USA-börser: Öppning uppåt väntas

Understödda av stigande råvarupriser och breda uppgångar på börserna i Europa och Asien noterades de amerikanska terminerna på klart plus en halvtimme innan onsdagens börsöppning..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Haldex vd om sin sagolika plan för nästa liv

Bromstillverkaren Haldex nya vd Helene Svahn är en otålig ­bilförare som alltid vill ha en plan – med undantag för den egna styrketräningen..

DI - 1 timme sedan

Vad ska vi göra med USA?

Den amerikanska idealismen har kommit och gått så länge USA har varit en stormakt. Under vissa perioder kunde man nästan inbilla sig att mänskliga rättigheter bara var möjliga med….

DI - 2 timmar sedan

Låt bostäder binda koldioxid

DEBATT. Marknaden, politikerna och industrin är eniga – Sverige ska bygga mer med trä. För att det ska bli verklighet krävs dock att staten som landets största beställare går före….

DI - 1 timme sedan

Gyllenhammar: ”Som en blandning mellan spa och tortyr”

Konstnären Charlotte Gyllenhammar gjuter nytt liv i sina minnen. Men just nu blickar hon framåt, mot den nya ­utställningen som öppnar i dagarna..

DI - 3 timmar sedan

Danskar pressar musselmästaren – ”konsumenten har ingen koll”

I fjordarna runt Orust odlas 2.000 ton blåmusslor varje år. Musslan har blivit ett allt populärare inslag på de svenska restaurangerna och matborden..

DI - 3 timmar sedan

Vita huset: Trump ångrar att han inte höjde Kinatullarna mer

Det enda Donald Trump ångrar gällande handelskriget med Kina är att han inte höjt tullarna mot Peking ytterligare..

DI - 4 timmar sedan

Publiksuccé när Stenson svingar gratis i jakt på hemmaseger

Redan innan sista putten rullats i och vinnaren korad pekade allt mot succé för golftävlingen Scandinavian Invitation..

DI - 5 timmar sedan

Marknaden är gigantisk – köp bjässen som ska upp 20 procent

Marknaden är gigantisk, tillväxten stabil och bolaget är världsledande. Det är läge att plocka upp aktien efter överdrivna kursfallet..

DI - 5 timmar sedan

Vattenkanoner sätts in mot demonstranter i Hongkong

För andra dagen i rad använder polisen tårgas i Hongkong. Även vattenkanoner sätts in för att försöka skingra demonstranter..

DI - 6 timmar sedan

Konflikten om Iran-avtalet rävsax för europeiska bolag

NEW YORK. Frågan om Iran-avtalet fortsätter att skapa splittring mellan USA och Europa. Lanseringen av EU:s nya handelsmekanism gentemot Iran har mottagits med stor kyla från….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.