SR > Nyheter

Wednesday, 21 August, 06:55

SR - 14 aug 19 kl. 07:30

Delar av lådcykeln hittad – kopplas till LinköpingsdådDen lådcykel som tros vara en viktig detalj i förundersökningen om sprängdådet i centrala Linköping har har hittats..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Linköpingsdåd, Linköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delar av lådcykeln, hittad, kopplastill , Linköpingsdåd
GöteborgsPosten - 06 dec 16 kl. 17:18

Dubbelmord liknar Linköpingsdåd

Norska polisen söker med stora styrkor efter den eller dem som i måndags knivmördade en kvinna och en pojke på en skola i Kristiansand. Den döde pojken är nu identifierad. Norsk polis är också medveten om likheterna med dubbelmordet i Linköping 2004..

SmålandsPosten - 19 jan 18 kl. 21:56

"Linköpingsdödaren" Kiiskinen är redo igen

Växjö Lakers spelar nästan alltid bra mot Linköping. Ingen gör det som Tuomas Kiiskinen. – Jag vet inte varför, säger finländaren..

DN - 05 jul 19 kl. 13:08

Minst en person misstänkt för Linköpingsdådet

Minst en person är nu skäligen misstänkt för dådet i Linköping den 7 juni..

UNT - 06 dec 16 kl. 17:18

Dubbelmord liknar Linköpingsdåd

Norska polisen söker med stora styrkor efter den eller dem som i måndags knivmördade en kvinna och en pojke på en skola i Kristiansand..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Tyska företag kapar kostnader

I Tyskland förbereder sig industriföretag nu på sämre tider genom att försöka minska sina kostnader. Ett exempel är företaget Waltersheid som tillverkar delar till jordbruksmaskiner i sin fabrik i Sachsen..

SR - 45 minuter sedan

Bevis saknas för om rättspsykiatrin fungerar

Forskningen inom rättspsykiatri är eftersatt och det saknas nationella riktlinjer och bevis för att vården bedrivs på bästa sätt, det framgår av en tidigare SBU-rapport. Nu möts forskare för att diskutera hur vården kan bli mer enhetlig..

SR - 45 minuter sedan

Ryssland ska utreda utländsk inblandning i protesterna

Det ryska underhuset duman har utsett en kommission som ska utreda eventuell utländsk inblandning i sommarens politiska protester i Moskva..

SR - 45 minuter sedan

Rekordmånga ansöker om skuldsanering

Aldrig har så många ansökt om skuldsanering som hittills i år. Enligt nya siffror från Kronofogden har nästan 11 000 personer lämnat in en ansökan under årets första sex månader. Många skulder är kopplade till spel..

SR - 2 timmar sedan

Polisen håller koll när björnjakten inleds

Björnjakten inleds i dag, totalt 300 björnar får fällas den här jaktsäsongen. Polisen i region Nord kommer i år att göra en gemensam tillsyn med länsstyrelserna under jakten..

SR - 4 timmar sedan

Domen mot sexdömd kardinal står fast

Domen mot den australiske kardinalen George Pell som dömts till sex års fängelse för sexuella övergrepp mot två barn 90-talet - står fast..

SR - 4 timmar sedan

Trump skjuter på Danmarksbesök efter Grönlandsnobb

USAs president Donald Trump skjuter upp sitt möte med Danmarks premiärminister Mette Fredriksen, det skriver han på twitter..

SR - 5 timmar sedan

Världsbanken: Konstgödselutsläpp skadar barn

Världsbanken varnar i en ny rapport om dricksvattenkvalitén globalt och pekar på att utsläpp från konstgödsel till vatten skadar fattiga barns hälsa. Rapporten ifrågasätter de stora statliga subventionerna till konstgödsel..

SR - 7 timmar sedan

Sudans övergångsstyre har tagit form

Rådet som ska styra Sudan under en tre år lång övergångsperiod har nu tagit form, meddelar en talesperson för den i dagsläget styrande militärjuntan..

SR - 8 timmar sedan

Premiärministerns avgång kan hindra nyval

Under kvällen lämnade Italiens premiärminister Guiseppe Conte in sin avskedsansökan, det uppger italienska medier. Det innebär att han undviker en misstroendeomröstning och kanske ett hotande nyval. Contes besked kom efter en turbulent dag i senaten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.