Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 August, 17:54

Skånskan - 14 aug 19 kl. 07:08

Pojke utsattes för rånLUND Under tisdagsnatten inkom ett larm om rån på Kyrkogatan i Lund. Pojken blev hotad med kniv av två okända personer.Polisen kallades till platsen. Ingen har kommit till skada men pojken förlorade sin ryggsäck. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen för händelsen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LUND Under, Kyrkogatan, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojke, utsattesför , rån
Helsingborgs Dagblad - 22 okt 15 kl. 11:52

Pojke utsattes för personrån

En 16-årig pojke blev i onsdags utsatt för rån på Sturegatan..

Norrtelje Tidning - 15 okt 16 kl. 01:46

Pojke utsattes för rånförsök i centrala Norrtälje

En pojke har polisanmält att han utsatts för ett rånförsök mitt på dagen i Norrtälje. Gärningsmannen kunde gripas men släpptes efter förhör..

Nerikes Allehanda - 01 nov 13 kl. 02:05

15-årig pojke pojke knivskuren

En 15-årig pojke utsattes för ett mordförsök i Frövi på torsdagskvällen. Han fick föras till lasarettet i Lindesberg efter att ha blivit knivskuren..

UNT - 24 maj 11 kl. 13:21

Ingen gripen för våldtäkt mot pojke

Ingen misstänkt har gripits för den våldtäkt en ung pojke utsattes för i Västra Frölunda i Göteborg i går. Polisen tror att det kan vara samme man i övre medelåldern som i fredags blottade sig utanför en skola. (TT).

Jönköpingsnytt - 22 nov 12 kl. 19:38

Pojke knivskuren i Jönköping ? man greps

En pojke utsattes under torsdagskvällen för en knivattack på Österängen i Jönköping. En man har anhållits som misstänkt för försök till mord alternativt försök till dråp och en annan man hämtades in till förhör..

Nerikes Allehanda - 01 nov 13 kl. 02:05

Pojke utsatt för mordförsök

En 15-årig pojke utsattes för ett mordförsök i Frövi på torsdagskvällen. Han fick föras till lasarettet i Lindesberg efter att ha blivit knivskuren..

Expressen - 25 feb 14 kl. 21:58

Två män försökte våldta 15-årig pojke

En 15-årig pojke utsattes för ett våldtäktsförsök av två män i Lund på tisdagskvällen. Polisen skickade flera patrullbilar till platsen, men inga misstänkta har gripits. - Det ska handla om två gärningsmän i 30-års åldern med mörka kläder, säger polisens informatör Maya Forstenius..

Expressen - 04 dec 15 kl. 18:03

12-årig pojke rånades av två andra pojkar

En 12-årig pojke utsattes för ett rån i Lund under fredagseftermiddagen. Enligt pojken ska han ha blivit överfallen av två andra pojkar som slagit och hotat honom. – Gärningsmannen ska bland annat försökt hota honom till att hämta ut kontanter till dem, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Helsingborgs Dagblad - 06 okt 16 kl. 12:09

Pojke rånad på sin mobiltelefon

En 14-årig pojke utsattes för rån när han gick på idrottsgatan i Landskrona..

Skånskan - 17 mar 17 kl. 15:30

Pojke tvingad ta ut 15 000

Löddeköpinge ERWP.fif(2)En 15-årig pojke utsattes i söndags kväll för ett rån när en okänd person ska ha tvingat honom att ta ut 15 000 kronor på en bankomat på Center Syd.
Händelsen inträffade vid 18.

Expressen - 31 okt 18 kl. 23:27

Pojke utsatt för dubbla rån

En 15-årig pojke utsattes för dubbla rån under onsdagskvällen.Vid det första rånet tvingar de två rånarna av honom hans moped.Sedan kommer de tillbaka och rånar honom på hans jacka – men lämnar mopeden..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Gräsbrand härjar i Tullstorp

Trelleborg En gräsbrand utbröt på onsdagseftermiddagen i Tullstorp, Trelleborgs kommun.Larmet om branden inkom till SOS Alarm klockan 17 40. Det rör sig om en gräsbrand i Tullstorp, Trelleborgs kommun.

Skånskan - 45 minuter sedan

Gräsbrand i Furulund

Kävlinge Vid klockan fem på onsdag eftermiddag utbröt en gräsbrand i Furulund, Kävlinge kommun.Larmet om gräsbranden inkom till SOS Alarm klockan 17 01. Enligt larmet brinner det ute på en åker, i Furulund, Kävlinge kommun, Texten uppdateras..

Skånskan - 45 minuter sedan

Klämdes när truckar krockade

ESLÖV Sent på måndagskvällen skadades en anställd på Orkla Foods under en arbetsplatsolycka. En kvinnlig anställd skadade sin fot när två truckar som backade råkade krocka med varandra. Kvinnans fot svullnade upp efter olyckan men det är oklart om hon fick några inre skador..

Skånskan - 45 minuter sedan

Äldre bestulen på sitt boende

ESLÖV En person som bor på Trollsjögårdens äldreboende har blivit bestulen på sin bärbara dator. Datorn har stått på samma ställe sedan länge men nu har man upptäckt att den är den är försvunnen. Stölden har polisanmälts..

Skånskan - 45 minuter sedan

Personbil repades på huven

ESLÖV En bilägare gjorde en tråkig upptäckt under tisdagen. Bilen som stått parkerad på Sockenvägen hade utsatts för skadegörelse. Någon har repat bilen och gjort två långa repor på motorhuven..

Skånskan - 1 timme sedan

Köper central tomt för förskola

SKURUP Kommunen köper en tomt i Skivarp för nära miljonen.
Den, hoppas politikerna, ska entreprenör köpa in och bygga förskola på.Frågan om nya förskolelokaler i Skivarp dök upp redan i våras när kommunstyrelsens ordförande Johan Bolinder föreslog att kommunen borde bjuda in en privat entreprenör för att bygga förskolelokaler i Skivarp.

Skånskan - 1 timme sedan

Ytterligare arsenik hittat på förskola

KLÅGERUP Mumindalens utemiljö minskas ner ytterligare när nya prover visar att markområden runt förskolans södra del också är förorenat av arsenik.– Vi tog nya tester i sommar och hittad mer arsenik även på förskolan södra sida, berättar Fredrik Aksell, Svedala kommuns utbildningschef.
Det är med anledning av vårens tidigare fynd av arsenik och PAH, polyaromatiska kolväten, på förskolans norra utegård som ytterligare prover togs.

Skånskan - 1 timme sedan

”Hur tänkte ni Skånetrafiken?”

lund Hanna Gunnarsson (V) twittrade om en sittbänk vid den nya hållplatsen på Universitetssjukhuset.
Hon undrar varför Skånetrafiken har satt metallstänger mitt i bänken så att den bara rymmer tre personer istället för fem.– Detta är en jättekonstig bänk på nya hållplatsen på universitetssjukhuset i Lund.

Skånskan - 1 timme sedan

Donald Trumps nya kläder

Donald Trump har ställt in sitt statsbesök till Danmark med kort varsel och hävdar att det beror på att han inte fått köpa loss Grönland.
Världen är inget Monopol, man kan inte slänga upp kontanter på en världskarta och peka. Grönländarna erbjöd sig istället skämtsamt att köpa USA billigt, eftersom landets statsskuld åter skenar.

Skånskan - 1 timme sedan

Italien mot nyval igen

Italiens statsminister, den politiskt obundne Guiseppe Conti har avgått. Han undvek på det sättet en för svenska förhållanden ovanlig misstroendeförklaring från sina egna regeringskamrater i högerextrema Lega och den populistiska men på den politiska skalan svårplacerade Femstjärnerörelsen. Salvini hoppades sannolikt på nyval genom en förlorad omröstning för Conti.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.