SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:32

SmålandsPosten - 14 aug 19 kl. 06:58

Singelolycka vid UråsaEn personbil körde i diket söder om Ingelstad vid 06.40-tiden på onsdagsmorgonen..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Uråsa, Ingelstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolyckavid , Uråsa
Västerbottens Folkblad - 06 feb 11 kl. 12:50

Singelolycka med minibuss

TÄRNABY Strax efter elva på söndagsförmiddagen inträffade en singelolycka efter E 12 vid Västansjö utanför Tärnaby. TÄRNABY Strax efter elva på söndagsförmiddagen inträffade en singelolycka efter E 12 vid Västansjö utanför Tärnaby. Det rör sig om en singelolycka med en ?

Västerbottens Folkblad - 19 aug 11 kl. 07:52

Skadad i singelolycka

NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. Det var en singelolycka, en person är förd till sjukhus.

Västerbottens Folkblad - 27 jan 12 kl. 10:32

Singelolycka i Bureå

BUREÅ Singelolycka söder om Bureå.BUREÅ Singelolycka söder om Bureå. Det har skett en singelolycka söder om Bureå under fredagsmorgonen.

Magazin24 - 30 nov 12 kl. 19:57

Singelolycka vid Högsjön

Ytterligare en singelolycka inträffade på fredagskvällen. Klockan 19.45 larmades räddningstjänsten till en singelolycka på E18/E20 utanför Arboga.

Uppsalanyheter.se - 02 sep 16 kl. 00:12

Singelolycka norr om Storvretaavfarten

En singelolycka inträffade sent på torsdagkvällen vid Storvretaavfarten, föraren misstänks för drograttfylleri.En singelolycka inträffade sent på torsdagkvällen vid Storvretaavfarten, föraren misstänks för drograttfylleri.   Det var vid 23-tiden på torsdagskvällen som räddningstjänsten kallades till en singelolycka strax norr om Storvretaavfarten i norrgående riktning.

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 11:53

Singelolycka utanför Hörnefors

HÖRNEFORS En singelolycka har inträffat på E4 norr om Hörnefors. HÖRNEFORS En singelolycka har inträffat på E4 norr om Hörnefors. En person har kört av vägen i det norrgående körfältet.

Västerbottens Folkblad - 13 jan 11 kl. 09:39

Singelolycka i Blisterliden

BYGDSILJUM Räddningskåren i Bygdsiljum är på väg till en singelolycka. BYGDSILJUM Räddningskåren i Bygdsiljum är på väg till en singelolycka. Det är i Blisterliden som olyckan inträffat.

Västerbottens Folkblad - 26 apr 11 kl. 18:51

Singelolycka i Lycksele

LYCKSELE En singelolycka har ägt rum i korsningen Vilhelminavägen och Brännbergsvägen. Räddningstjänst på väg till platsen.LYCKSELE En singelolycka har ägt rum i korsningen Vilhelminavägen och Brännbergsvägen.

Västerbottens Folkblad - 09 jul 11 kl. 10:08

Singelolycka i Skellefteå

SKELLEFTEÅ Två personer har gripits efter en singelolycka i Skellefteå. SKELLEFTEÅ En singelolycka inträffade vid sjutiden på lördagsmorgonen på Televägen i Skellefteå. Bilen hade körts in i terrängen och inga personer fanns kvar på platsen.

Västerbottens Folkblad - 29 jul 11 kl. 11:16

Singelolycka i Holmsvattnet

SKELLEFTEÅ En singelolycka har inträffat i Holmsvattnet utanför Skellefteå. Bilen voltade och hamnade på taket.SKELLEFTEÅ En singelolycka har inträffat i Holmsvattnet utanför Skellefteå.

Västerbottens Folkblad - 29 jul 11 kl. 13:44

Singelolycka vid Tegsnäset

TEGSNÄSET Räddningstjänsten har larmats till en singelolycka på E12 i Tegsnäset.TEGSNÄSET Räddningstjänsten har larmats till en singelolycka på E12 i Tegsnäset. VF återkommer med mer information.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Stenson: "Det blir en bra boll"

Svenska framtidsnamnet Marcus Kinhult, topprankade britten Matthew Fitzpatrick och tävlingens dragplåster Henrik Stenson. Det är den hetaste trion som går ut tillsammans när Scandinavian Invitation inleds i dag..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Snabbare information när mediciner tar slut

Tillfällig brist på viktiga mediciner är ett växande problem. Nu får Läkemedelsverket i uppdrag att snabba på rapporteringen och i kritiska lägen tydligare vägleda om alternativa behandlingar..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Kronoberg eller Kalmar län. En bil, med en tonåring bakom ratten, voltade utanför Uppsala..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bolsonaro skyller skogsbränder på aktivister

Skogsbränderna fortsätter att härja i Amazonas regnskog. Under onsdagen syntes röken från bränderna i São Paulo, 200 mil från elden..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nu ska David Lagercrantz stå på egna ben

Det är slut, över, finito. "Hon som måste dö" är David Lagercrantz tredje och sista bok i Stieg Larssons Millenniumserie. Men även om han tar farväl av Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander så blir han spänningslitteraturen trogen..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nu ska hovrätten pröva åtal mot barnläkaren

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Den pågående krisen för biologisk mångfald

Hela sommaren har jag haft nöjet att följa ett fiskgjusepar som framgångsrikt fött upp två ungar. Det har varit höjdpunkten i min sommarunderhållning detta att kunna betrakta livet vid deras bo, när föräldraparet kom med mat och när ungarna tog sina första flygturer. Fiskgjusen är en av de många arter som ingår i den biologiska mångfald som finns i och kring Växjö kommun.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Kulturen behöver stärkas – inte försvagas

I en något märklig insändare (Smålandsposten 19/8) försöker blågröna företrädare rättfärdiga sina beslutade nedskärningar på kulturområdet i Växjö genom att slå blå(!) dunster i ögonen på oss medborgare..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Fixa en ny lokal till konsthallen först

”För oss är inte den fysiska lokalen det viktigaste, utan det som inryms i lokalen”, skriver M, C, KD, L och MP i en gemensam debattartikel. (Smålandsposten 19/8)..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Oj, nu har jag trampat på en öm tå!

Svar på kommunalrådet Mikael Jeanssons replik i Smålandsposten 16 augusti..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.