Dagens Medicin > Nyheter

Saturday, 17 August, 19:21

Dagens Medicin - 14 aug 19 kl. 07:00

”Erfarenhet och forskning talar emot dödshjälp”Varje dödshjälpssystem kommer med nödvändighet att innehålla betydande element av godtycke och osäkerhet, skriver åtta debattörer..
Läs mer på Dagens Medicin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erfarenhetoch , forskning, talar, emot, dödshjälp
Expressen - 10 mar 11 kl. 16:18

Fredrik Reinfeldt: Han talar emot förnyelse

Fredrik Reinfeldt är inte orolig för att Håkan Juholt ska vända Socialdemokraternas ras. Han tycker att valet är modigt men tror inte att Juholts S kommer utmana Moderaterna om regeringsmakten. - Nu ser Socialdemokraterna ut att välja en partiledare som aggressivt talar emot idéer om förnyelse, säger han till TT..

Expressen - 05 jul 13 kl. 08:52

Hopp för Timrå: "Inget som talar emot nu"

Våren var tung för Timrå. Men nu ser det ut att vända ? sent i går kväll lämnade man nämligen in papper för rekonstruktion till Sundsvalls tingsrätt.

DN - 15 okt 13 kl. 08:06

?Allt som talar emot ett köp är operativsystemet?

Nokia Lumia 1020 är den perfekta smarttelefonen för en fotointresserad. Jämfört med sina mobila konkurrenter tar dess 41 megapixelkamera lysande bilder. Det enda som talar emot ett köp är operativsystemet..

ÖstersundsPosten - 15 aug 16 kl. 13:47

Omfattande bevisning talar emot våldtäktsåtalad

En man i Östersunds kommun förnekar att han ska ha begått våldtäkt. Bevisning och vittnesuppgifter talar emot honom..

Länstidningen i Jämtland - 15 aug 16 kl. 13:47

Omfattande bevisning talar emot våldtäktsåtalad

En man i Östersunds kommun förnekar att han ska ha begått våldtäkt. Bevisning och vittnesuppgifter talar emot honom..

YLE - 08 dec 16 kl. 16:07

CL-rankningen: ”Är det enda som talar emot Real Madrid”

Gruppspelet i Champions League är överstökat. Favoriterna är vidare till slutspelet, men det kan bli mardrömslottning för flera storklubbar. Yle Sporten benar ut förutsättningarna inför fortsättningen och rankar de sexton slutspelslagen.

DN - 08 feb 17 kl. 20:50

Fem saker som talar emot Trumps mur

Donald Trump vill bygga en mur längs den 310 mil långa gränsen mot Mexiko och på något sätt se till att notan hamnar söder om gränsen. Men det finns flera sakförhållanden som talar emot ett murbygge. Här är fem av de viktigaste..

DI - 28 mar 18 kl. 13:39

Magdalena Andersson: Det mesta talar emot ett brett boprisfall

Det mesta talar emot att den senaste tidens prisnedgångar på bostadsmarknaden skulle vara början på ett kraftigare prisfall som kan få makroekonomiska effekter. Det säger finansminister Magdalena Andersson i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - 28 mar 18 kl. 13:51

Andersson: Det mesta talar emot brett prisfall på bostäder

Det mesta talar emot att den senaste tidens prisnedgångar på bostadsmarknaden skulle vara början på ett kraftigare prisfall som kan få makroekonomiska effekter, säger finansminister Magdalena Andersson..

PrivataAffärer - 28 mar 18 kl. 13:43

Finansministern: Det mesta talar emot ett brett boprisfall

Det mesta talar emot att den senaste tidens prisnedgångar på bostadsmarknaden skulle vara början på ett kraftigare prisfall som kan få makroekonomiska effekter. Det säger finansminister Magdalena Andersson i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt....

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - Igår: 14:05

Ökad tillgång till Naloxon

17 av 21 regioner kan inom kort erbjuda Naloxon och därmed minska riskerna för död i heroinöverdoser, enligt en ny genomgång..

Dagens Medicin - Igår: 12:03

Läkarförbundet kritisk till utredning av ny vårdform

Det finns en risk att normala reaktioner på exempelvis digitaliseringen och ett förändrat föräldraskap medikaliseras, anser Marina Tuutma, ordförande i Distriktsläkarföreningen..

Dagens Medicin - Igår: 10:41

Vidarkliniken lägger ner

Marina Tuutma.

Dagens Medicin - Igår: 07:57

Anställd missade fakturera miljonbelopp

En anställd vid Region Uppsala missade att fakturera sjukresor för personer från andra län under två och ett halvt år, skriver Upsala Nya Tidning. Totalt rör det sig om upp emot en miljon kronor som regionen har gått miste om..

Dagens Medicin - Igår: 06:00

Ny vårdform för psykisk ohälsa ska utredas

En vårdform för människor med lättare psykisk ohälsa. Det ska inkluderas i Anna Nergårdhs utredning God och nära vård. – Jag är glad att vi får det här uppdraget.

Dagens Medicin - Igår: 20:00

Inte bara nervceller förmedlar smärta

Forskare vid Karolinska institutet har i möss upptäckt att en särskild typ av stödjeceller till nervceller svarar på retning från omvärlden och kan initiera smärtupplevelser, enligt en ny studie som publiceras i tidskriften Science..

Dagens Medicin - I förrgår: 14:04

Beslut om akutkirurgi i Sollefteå flyttas fram

Sollefteåborna får vänta i ytterligare två månader innan regionen eventuellt beslutar om att återöppna akutkirurgin..

Dagens Medicin - I förrgår: 14:19

Otillåtna industriresor prövas inte i Sverige

Läkemedelsföretaget Astellas betalade svenska läkare för resor till utländska expertmöten där de exponerades för otillåten marknadsföring av läkemedel. Men Informationsgranskningsnämnden, IGN, ser ingen anledning att ta upp fallet..

Dagens Medicin - 14 aug 19 kl. 16:39

Chefläkare petas från Södertälje sjukhus

Michael Gårdebäck motsatte sig färre vårdplatser på Södertälje sjukhus och tvingas nu lämna sitt uppdrag som chefläkare..

Dagens Medicin - 14 aug 19 kl. 16:39

”Det är väldigt viktigt att kunna ha olika syn, men …”

Christophe Pedroletti, vd för Södertälje sjukhus, svarar på varför Michael Gårdebäck fick lämna sitt chefläkaruppdrag och om hur han som vd ser på sjukhusets vårdplatssituation..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.