BT > Nyheter

Sunday, 18 August, 02:42

BT - 14 aug 19 kl. 06:41

Kameraövervakning dröjer till 2020 – polischefen rasar: ”Tagit för lång tid”I fjol kom beskedet om att polisen skulle sätta upp övervakningskameror i utsatta områden i Borås. Nu skjuts projektet upp för tredje gången. Tidigast under 2020 är senaste budet. – Det har tagit alldeles för lång tid, säger Tomas Stakeberg Jansson, lokalpolisområdeschef i Sjuhärad..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Tomas Stakeberg Jansson, Sjuhärad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kameraövervakning, dröjertill , 2020, polischefen, rasarTagit för , lång, tid
UT - 27 jul 17 kl. 01:00

Kameraövervakning i skolan dröjer

Det blir ingen kameraövervakning i kommunens högstadieskolor vid terminsstarten. Kommunen har ännu inte skickat in någon ansökan..

Sydöstran - 05 mar 18 kl. 15:52

Kravet: Mer kameraövervakning på skolorna

Allt fler rektorer i Karlskrona höjer nu rösten för kameraövervakning på skolorna, på icke skoltid. – En kostnad som snart skulle betala sig, tror rektorn på Lyckeby Kunskapscentrum, Charlott Swärdh..

UT - 07 aug 19 kl. 18:00

Ingen kameraövervakning till nya läsåret

Kamerabevakning på skolor har varit en fråga i Ulricehamn i omkring två år. Kommunen har fått nej till att sätta upp kameror inomhus, vilket de överklagat. Man får dock ha bevakning på skolgårdar – men upphandlingen av kameror dröjer.

BT - 07 aug 19 kl. 19:13

Ingen kameraövervakning till nya läsåret

Kamerabevakning på skolor har varit en fråga i Ulricehamn i omkring två år. Kommunen har fått nej till att sätta upp kameror inomhus, vilket de överklagat. Man får dock ha bevakning på skolgårdar – men upphandlingen av kameror dröjer.

Skånskan - 03 okt 16 kl. 06:00

Övervakning väcker etiska frågor

HÖÖR Användningen av teknik för att övervaka äldre väcker frågor om var gränsen går innan det kan kännas kränkande.
Det gäller att göra noggranna övervägningar innan sådan teknikanvändning sjösätts, menar Statens medicinsk-etiska råd.Allt fler kommuner i Sverige börjar använda sig av digital övervakning inom omsorgen.

YLE - 05 okt 15 kl. 07:47

Automatmetron blir inte av på 2020-talet

Metron kommer inte att automatiseras under de kommande femton åren. Istället föreslås fler bussar och en ny metrolinje från Hagalund till Finno. Det här slås fast i en utredning som gjorts av Helsingforsregionens trafik, Helsingfors trafikverk och Esbo stad.

LV - 11 aug 15 kl. 08:45

Kameratillsyn i omsorgen dröjer

Kameraövervakning av gamla som har hemtjänst blir en allt vanligare metod. I Vimmerby kommun väljer dock socialförvaltningen att avvakta med kameror i hemtjänsten i väntan på erfarenheter från andra kommuner, däribland Hultsfred.
.

YLE - 13 mar 15 kl. 05:12

Polisen vill ha mer övervakning i Österbotten

Polisen vill se fler övervakningskameror i Österbotten. Bakgrunden är de stora skillnaderna mellan kommunerna. Till exempel har Pedersöre satt upp 20 kameror medan Närpes inte äger en enda övervakningskamera.

Skånskan - 15 okt 18 kl. 05:00

Hon tar plats vid rodret i Eslöv

ESLÖV När Eslöv nu får ett nytt styre med S, M och L så innebär det ett kommande tronskifte.
Moderaten Catharina Malmborg tar då klivet upp för att bli ett av Eslövs två kommunalråd.I år har Moderaten Catharina Malmborg tagit raska kliv fram i politiken.

Cornucopia - 04 okt 15 kl. 17:06

Har du larm i din bostad?

Larmföretagen hävdar att blotta närvaron av larm minskar risken för inbrott. Samtidigt har faktiskt bostadsinbrotten generellt minskat så färre inbrott har inte nödvändigtvis med larm att göra. Har du själv larm i din bostad.

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Flera gripna vid protester i USA

BT - 1 timme sedan

Ung man stickskadad i buken

BT - 1 timme sedan

Malin är engagerad på många olika håll

Malin Nyström är en aktiv människa. Det finns säkert de som undrar hur hon lyckas pressa in allt på dygnets 24 timmar. Men hon klarar det.

BT - 2 timmar sedan

Knivman gipen efter polisjakt

BT - 4 timmar sedan

Målkalas när Kinna vannOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.