DI > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 13:13

DI - 14 aug 19 kl. 06:41

Storbritannien och USA för samtal om tillfälligt handelsavtalStorbritannien och USA diskuterar ett tillfälligt handelsavtal som skulle kunna träda i kraft den 1 november, dagen efter att Storbritannien är tänkt att lämna EU..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Storbritannien, EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbritannienoch , USAför , samtalom , tillfälligt, handelsavtal
Expressen - 15 okt 13 kl. 02:33

Dödläget i USA nära en lösning - tillfälligt

NEW YORK. Dödläget i den amerikanska kongressen kan vara på väg att lösas ? tillfälligt.

SVT - 29 jan 17 kl. 04:25

Inresande får stanna tillfälligt

Det har varit förvirring som rådit på flygplatser runt om i USA:s efter Donald Trumps order om tillfälligt inreseförbud. Över hundra personer har tagits i förvar när de anlänt på flygplatser. På lördagskvällen, amerikansk tid, upphävdes beslutet tillfälligt..

YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstilstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundet och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstillstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundets och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

BT - 16 sep 14 kl. 18:39

USA-rådgivare till Irak tillfälligt

USA:s president Barack Obama är redo att sända militära rådgivare till stridsinsatser i Irak tillfälligt. Iraks parlament gör mitt under krisen tummen ner för premiärministerns kandidater till nyckelposter i regeringen.Den amerikanske militärchefen Martin Dempsey säger att det framöver kan behövas amerikanska soldater på marken i Irak för att hjälpa till att dirigera amerikanska flyganfall mot jihadisterna i extremistgruppen Islamiska staten (IS).

Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 10:23

Sotjis herrelösa hundar får tillfälligt boende – kan vara PR-kuppVinter-OS

Mycket har blivit omdiskuterat om det politiska klimatet och levnadsförhållandena i Sotji och Ryssland. Något som har hamnat i fokus är hur herrelösa hundar har avlivats av ett företag som staden har anlitat.– Låt oss kalla saker vid dess rätta namn.

UNT - 16 sep 14 kl. 18:39

USA-rådgivare till Irak tillfälligt

USA:s president Barack Obama är redo att sända militära rådgivare till stridsinsatser i Irak tillfälligt..

SvD - 16 sep 14 kl. 18:39

USA-rådgivare till Irak tillfälligt

USA:s president Barack Obama är redo att sända militära rådgivare till stridsinsatser i Irak tillfälligt..

SVT - 16 sep 14 kl. 19:03

USA-rådgivare till Irak tillfälligt

USA:s president Barack Obama är redo att sända militära rådgivare till stridsinsatser i Irak tillfälligt. Iraks parlament gör mitt under krisen tummen ner för premiärministerns kandidater till nyckelposter i regeringen..

GöteborgsPosten - 16 sep 14 kl. 01:45

USA-rådgivare till Irak tillfälligt

USA:s president Barack Obama är redo att sända militära rådgivare till stridsinsatser i Irak tillfälligt. Iraks parlament gör mitt under krisen tummen ner för premiärministerns kandidater till nyckelposter i regeringen..

Skånskan - 19 okt 15 kl. 14:00

Ett tillfälligt liv

Opinion Moderatstämman har röstat för tillfälliga uppehållstillstånd och en reformering av arbetsmarknaden. Om man vill ge folk tillfälliga uppehållstillstånd är en reformering av arbetsmarknaden och arbetsrätten en förutsättning.
Tillfälliga uppehållstillstånd är bra på pappret.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Högre omsättning men stillastående vinst för IAR Systems

Programvarubolaget IAR Systems rapporterar högre omsättning men en relativt stillastående vinst i det andra kvartalet..

DI - 5 minuter sedan

Geely: Pekings åtgärder tandlösa – nedgången fortsätter

Volvo Cars kinesiska koncernsyskon, Geely Automobile, rasar utför i både försäljning och lönsamhet. Första halvåret sjönk omsättningen 11 procent och vinsten med hela 40 procent..

DI - 15 minuter sedan

Fed-ledamoten: Dags att sänka räntan och räntebanan

Det är dagens för den amerikanska centralbanken Federal Reserve att inte bara sänka räntan utan också förbinda sig vid att inte höja räntan förrän den underliggande inflationen är….

DI - 15 minuter sedan

Bublar Group utvecklar Virtual Reality för Norges största tågoperatör, Vy

Bublar Groups helägda dotterbolag Vobling, har fått VR-uppdrag från den norska tågoperatören Vy, tidigare NSB, Norske Statsbaner..

DI - 15 minuter sedan

Alltomspara.se får ny delägare

En av Sveriges ledande sajter för privatekonomi får en ny delägare. Det handlar om Alltomspara.se som sedan 2008 har varit i OG Groups ägo och regi..

DI - 10 minuter sedan

Dagligvarujätten rusar mot rekordnivåer efter höjd vinstguidning

Dagligvaruhandelskedjan Targets aktie rusade i den amerikanska förhandeln efter att bolagets delårsrapport för det andra kvartalet innehållit en höjd vinstguidning för helåret..

DI - 15 minuter sedan

Svenska företag ska visa vägen vid klimattoppmötet

Sverige får tillsammans med Indien i uppgift att på kommande klimatmöte i New York lyfta industrins betydelse för omställningen till ett hållbart samhälle.  ”Vi vill visa på de….

DI - 30 minuter sedan

Bildskärmsleverantör dubblerar intäkterna – aktien rusar

Bildskärmsleverantören Multiq redovisar en intäktsökning på hela 136 procent för årets andra kvartal..

DI - 30 minuter sedan

Rusning för järnhandelskedja efter oväntat stark kvartalsrapport

Järnhandelskedjan Lowes aktie rusar över 7 procent i den amerikanska förhandeln på onsdagen. Resultat över förväntan för årets andra kvartal vägde upp en svagare helårsprognos än….

DI - 45 minuter sedan

Italienska socialdemokraterna sonderar möjligheter att bilda regering

Demokratiska partiet, PD, är redo att undersöka möjligheterna för att bilda en ny regering enligt partiledaren Nicola Zingaretti..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.