SVT Debatt > Opinion

Thursday, 22 August, 20:31

SVT Debatt - 14 aug 19 kl. 06:30

Natali Suonvieri: ”Jag kräver att arbetsgivarna tar sitt ansvar””Det här är inget individproblem, det är ett samhällsproblem”, säger debattören om att stressrelaterade sjukskrivningar ökar i Sverige..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Suonvieri, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Natali, SuonvieriJag , kräveratt , arbetsgivarna, tar, sitt, ansvar
Nerikes Allehanda - 08 dec 17 kl. 05:15

Stipendiaten Natali Ahgere: Musiken är själva livet

Musik är mat för själen, något Natali Ahgere inte kan tänka sig leva utan. Hon är årets Björn J:son Lindh-stipendiat och glad över utmärkelsen. – Motiverar mig att fortsätta med musiken, säger Natali..

Expressen - 02 maj 17 kl. 08:49

Hon kräver högre böter för mutbrott

Börsdirektörerna borde sätta frågan om mutor högre upp på agendan.Det säger Natali Phalén, ny generalsekreterare på Institutet mot mutor, till SvD Näringsliv.– Det är dags att ifrågasätta Sveriges självbild som okorrupt land, säger hon till tidningen..

Västerbottens Folkblad - 05 feb 18 kl. 11:00

Lägg stoltheten åt sidan om ni inte har kompetens

Nyhetsupslaget i förra lördagens (27/1) upplaga av Folkbladet tog upp Natali Sundkvists frustration över Nus inställning angående den ”oklassificerade” sjukdomen ME/CFS. Jag tänker inte kommentera sjukdomen som sådan eftersom jag inte är läkare, utan inställningen hos Nus och läkarkåren till sjukdomen som sådan och viljan att ta sig an den. Den inställning som Nus har […].

BT - 17 jul 14 kl. 23:08

USA: Flight MH17 sköts ned

Flera hundra människor dog i flygkraschen i östra Ukraina. Proryska separatister och ukrainska armén skyller på varandra.USA:s vicepresident Joe Biden säger att flygplanet sköts ned.

BT - 17 jul 14 kl. 17:36

USA: Planet sköts ned

Flera hundra människor dog i flygkraschen i östra Ukraina. USA:s vicepresident Joe Biden säger att flygplanet sköts ned. Läs TT:s liverapportering kring olyckan och se bilder i artikeln.

Skånskan - 14 jun 18 kl. 09:00

Fastigheten på Kornvägen 2 i Stehag såld för 369 000 kronor

Stehag Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på adressen Kornvägen 2 i Stehag av Stehags Fastighets AB. Nya ägare är Mikael Bold, 48, och Natali Jean Walter Sami, 50, från Landskrona. Priset blev 369 000 kronor, och de nya ägarna tog över tomten i maj 2018.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 7 timmar sedan

”Även statens pengar kan korrumpera”

”Det tycks vara självklart för många att om en privatperson ger mycket pengar till ett parti så riskerar det att vanställa det politiska systemet. Men att staten betalar större delen av partiernas verksamhet, det är det betydligt färre som ser ett problem med. OM det nu är så att pengar korrumperar – vilket vi har goda skäl att misstänka – så gäller det rimligtvis även offentliga medel”, skriver debattören..

SVT Debatt - 7 timmar sedan

”Socker och fett överkonsumeras, vitaminer och mineraler görs det inte”

”Det existerar inte något samhälleligt problem med för högt näringsintag. Däremot har vi faktiskt ett växande problem med olika former av näringsbrister. Vissa grupper äter för dåligt och får i sig alldeles för lite näring.

SVT Debatt - Igår: 17:54

Fyra reaktioner på Trumps utspel om Grönland

Donald Trump har skjutit upp sitt statsbesök i Danmark. Orsaken bakom är att Danmark nobbat hans idé om att köpa loss Grönland. Spela klippet för att se hur bland annat Danmarks statsminister Mette Fredriksen (S) och den grönländska politikern Aaja Chemnitz Larsen (IA) reagerat på utspelet..

SVT Debatt - Igår: 06:30

Linnéa Claeson: ”Idrottsvärlden är naiv då det kommer till sexbrott”

”Det står inte våldtäktsman i pannan på någon och pedofiler kan också vara supertrevliga ledare”, säger debattören om att idrottsklubbar inte gjort fungerande bakgrundskontroller på sin personal..

SVT Debatt - I förrgår: 19:06

Amelia Adamo: ”Hur kan platsbristen inom äldrevården vara en nyhet?”

” Idag är det många som efter semestern går till jobbet med en klump, eftersom dom vet att mamma eller pappa ligger där hemma utan att få någon riktig tillsyn. Jag vet. Jag var en gång en av dem”, skriver Amelia Adamo..

SVT Debatt - I förrgår: 13:50

”Nattens och dagens rapporter från krigszonerna i Sverige”

”Människor som förnekar ren empiri och induktion skall inte tillåtas ha ensamrätt på att beskriva vad som händer eller inte händer i Sverige. Jag har både empirin och analysen på min sida”, skriver debattören..

SVT Debatt - I förrgår: 09:09

”Sverige måste erkänna det iranska folkets frihetskamp”

”Regeringen välkomnar återigen prästerskapets representant Zarif med öppna armar. Samtidigt har situationen för mänskliga rättigheter förvärrats ytterligare sedan hans senaste Sverigebesök i 2016”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 19 aug 19 kl. 06:00

”Krafttag krävs om Östersjön ska kunna möta klimatförändringarna”

”Klimatförändringarna och deras möjliga följder måste från och med nu inkluderas i alla beslutsprocesser som rör Östersjön – både på EU-nivå och nationellt”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 18 aug 19 kl. 06:00

”Du behöver inte alla vitaminpiller du köper”

”I Sverige köpte vi vitaminer för dryg 700 miljoner kronor förra året – det är mycket pengar för något som väldigt få behöver”, anser debattören Maria Ahlsén..

SVT Debatt - 17 aug 19 kl. 06:30

”Vi behöver byta klimatångest mot klimatglädje”

”Vi behöver gå bort från klimatångest som paralyserar och leder oss tillbaka till gamla hjulspår, till klimatglädje där vi fokuserar på att tacka ja till det nya istället för det som är ohållbart”, skriver klimatinspiratören Emilia Arvidsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.