DI > Ekonomi

Sunday, 25 August, 18:04

DI - 14 aug 19 kl. 06:27

THQ Nordic slår förväntningarna



Gamingbolaget THQ Nordic redovisar ett rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) på 390 miljoner kronor för det första kvartalet (april-juni) i det brutna räkenskapsåret 2019/2020..
Läs mer på DI
Läs mer om:
THQ Nordic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: THQ, Nordicslår , förväntningarna
DI - 13 feb 19 kl. 06:26

THQ Nordic slår förväntningarna

Spelbolaget THQ Nordic redovisar ett rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) på 326 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. .

PrivataAffärer - 15 aug 18 kl. 08:05

THQ Nordic slog förväntningarna med råge

Omsättningen i kvartalet steg till 837 miljoner kr (85,6). Exklusive Koch Media var omsättning 146 miljoner, motsvarande en organisk tillväxt om 70 procent. Enligt ett snitt av fyra analytikers estimat väntades en omsättning på 736 miljoner.

Affärsvärlden - 16 aug 18 kl. 14:13

Börsplus: Ta hem vinsten i THQ

Förväntningarna på datorspelsbolaget THQ Nordic är skyhöga och frågan är om det är dags att ta hem vinsten, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - 22 maj 19 kl. 08:16

THQ Nordic klår förväntningarna

Spelbolagets vinst och omsättning kom in över analytikernas prognoser..

PrivataAffärer - 16 aug 18 kl. 14:49

THQ: ”Skyhöga förväntningar – dags ta hem vinsten”

Det skriver SvD Börsplus i en kommentar på torsdagen efter bolagets rapport som presenterades på fredagen. Analystjänsten svarar ja på sin egen fråga. Börsplus menar att det är det mycket som ska klaffa om aktien ska fortsätta stiga på några års sikt.

DI - 31 jul 18 kl. 09:49

New Nordic Healthbrands lever inte upp till förväntningarna

First North-listade New Nordic Healthbrand, som säljer kosttillskott och naturläkemedel, rapporterar en försäljning på 95,0 miljoner kronor för det andra kvartalet. Jämfört med motsvarande period i fjol är detta en ökning med 6,9 procent, eller 1,7 procent i lokal valuta..

PrivataAffärer - 18 jan 19 kl. 10:35

Redeyes nya toppval i Tech

Spelbolaget THQ Nordic beskrivs av Redeye som ett kvalitetsbolag i en tillväxtsektor, lett av en aktieägarvänlig ledning med förstklassigt ‘track-record’. ”Ett sådant bolag är sällan billigt”, skriver Redeye som ändå anser att dagens kursnivå för THQ-aktien om drygt 165 kr är attraktiv. Redeye har ett rimligt värde för THQ på 259 kr i ett basscenario.

VA - 15 aug 18 kl. 09:59

Spelförlagets förvärv genererade resultat över alla förväntningar – nu rusar aktien

THQ Nordic krossar förväntningarna. .

PrivataAffärer - I förrgår: 15:57

Många småbolag steg under rapporttät vecka

Nasdaq First North 25, där de flesta företag har ett marknadsvärde mellan 1 och 10 miljarder kronor, har stigit 4,5 procent hittills under veckan. Indexet Carnegie Micro Cap Return Sweden hade ökat 2,2 procent fram till torsdagens stängning. Stockholmsbörsen som helhet har enligt SIX Return index hittills under veckan ökat 1,4 procent fram till fredagseftermiddagen.

Dagensanalys.se - 17 mar 16 kl. 10:30

Företag saknar kompetensen som krävs för att skapa en engagerande kundupplevelse

I takt med att konsumenterna blir både mer mobila och digitala ökar förväntningarna på företagen att hänga med i utvecklingen. Trots detta uppger endast 44 procent av företagen att de har den nödvändiga kompetensen som krävs för att säkra en bra kundupplevelse. Det framgår av en rapport från Econsultancy och Adobe.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Haldex vd om sin sagolika plan för nästa liv

Bromstillverkaren Haldex nya vd Helene Svahn är en otålig ­bilförare som alltid vill ha en plan – med undantag för den egna styrketräningen..

DI - 1 timme sedan

Vad ska vi göra med USA?

Den amerikanska idealismen har kommit och gått så länge USA har varit en stormakt. Under vissa perioder kunde man nästan inbilla sig att mänskliga rättigheter bara var möjliga med….

DI - 2 timmar sedan

Låt bostäder binda koldioxid

DEBATT. Marknaden, politikerna och industrin är eniga – Sverige ska bygga mer med trä. För att det ska bli verklighet krävs dock att staten som landets största beställare går före….

DI - 1 timme sedan

Gyllenhammar: ”Som en blandning mellan spa och tortyr”

Konstnären Charlotte Gyllenhammar gjuter nytt liv i sina minnen. Men just nu blickar hon framåt, mot den nya ­utställningen som öppnar i dagarna..

DI - 3 timmar sedan

Danskar pressar musselmästaren – ”konsumenten har ingen koll”

I fjordarna runt Orust odlas 2.000 ton blåmusslor varje år. Musslan har blivit ett allt populärare inslag på de svenska restaurangerna och matborden..

DI - 3 timmar sedan

Vita huset: Trump ångrar att han inte höjde Kinatullarna mer

Det enda Donald Trump ångrar gällande handelskriget med Kina är att han inte höjt tullarna mot Peking ytterligare..

DI - 4 timmar sedan

Publiksuccé när Stenson svingar gratis i jakt på hemmaseger

Redan innan sista putten rullats i och vinnaren korad pekade allt mot succé för golftävlingen Scandinavian Invitation..

DI - 5 timmar sedan

Marknaden är gigantisk – köp bjässen som ska upp 20 procent

Marknaden är gigantisk, tillväxten stabil och bolaget är världsledande. Det är läge att plocka upp aktien efter överdrivna kursfallet..

DI - 5 timmar sedan

Vattenkanoner sätts in mot demonstranter i Hongkong

För andra dagen i rad använder polisen tårgas i Hongkong. Även vattenkanoner sätts in för att försöka skingra demonstranter..

DI - 6 timmar sedan

Konflikten om Iran-avtalet rävsax för europeiska bolag

NEW YORK. Frågan om Iran-avtalet fortsätter att skapa splittring mellan USA och Europa. Lanseringen av EU:s nya handelsmekanism gentemot Iran har mottagits med stor kyla från….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.