SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 25 August, 13:37

SmålandsPosten - 14 aug 19 kl. 06:23

Krafttag mot otillåten klädinsamlingEfter flera år fortsätter problematiken med tillståndslösa klädinsamlingar. Nu tar Växjö kommun och FTI tag i saken - under hösten förväntas ett avtal skrivas som möjliggör att utvalda klädinsamlingar kommer få bli en del av återvinningsstationerna. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjö, FTI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krafttagmot , otillåten, klädinsamling
Trelleborgs Allehanda - 21 aug 19 kl. 11:40

Brott: Kommunen polisanmäler otillåten klädinsamling

Sedan slutet av förra året har två aktörer som samlar in kläder haft containrar placerade i anslutning till återvinningsstationer i Vellinge. De saknar dock tillstånd och kommunen har nu polisanmält insamlarna. .

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svensktoppen: Årets sommarhit tar täten

Sommaren dröjer sig kvar ett tag till då Uppsalabandet Mares och sommarhitten "Sunnanvind" tar sig tillbaka till förstaplatsen. Sandro Cavazza och Lena Philipsson delar på sjätteplatsen med lika många poäng och veckor på listan..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nytt samarbete bakom Petersons succé

Hon har slagit flera toppspelare den senaste månaden och är det stora svenskhoppet i US Open. Samarbetet med nya tränaren Thomas Högstedt har lyft Rebecca Peterson..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Arkitektur: De tävlar om Växjö kommuns träbyggnadspris

Ett kvarter med hus, en arkitektbyrå och ett forskningsprojekt. De nominerade till Växjö kommuns träbyggnadspris är en brokig skara..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

APP kan växa snabbare med Växjöbors kapital

APP-koncernen har sålt sin första obligation för 600 miljoner kronor till en pensionsstiftelse. Samtidigt har en grupp investerare tillsammans satsat 70 miljoner kronor i APP:s fastighetskonton. – Den stora vinningen med detta är att vi kan växa snabbare.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stensils missade säkra svensk OS-plats

SmålandsPosten - 1 timme sedan

M kräver svar om svenska barn i IS-lägren

Moderaterna kräver besked från statsminister Stefan Löfven (S) om vilka planer regeringen har för de barn till svenska misstänkta IS-anhängare som finns i bland annat al-Hol-lägret i norra Syrien..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rörelseglädje även… utan Väckelsångsloppet

Väckelsångsloppet blev inställt. Ändå fanns möjlighet till gemensam fysisk aktivitet på Väckelsångsdagen när Väckelsångs IK arrangerade träningsdag tillsammans med Nätverk Motion Syd..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flera nyheter till Barnens egna dag

Barnens egna dag i Bråthult bara växer och växer och på lördag kommer flera nyheter till bygdegården. Bland annat kan barn nu leka i en stor uppblåsbar hinderbana..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rökare får det svårt i nybyggt hyreshus

I Lessebohus nybyggda hyreshus drar man åt reglerna kring rökning. Både i lägenheterna, på balkongen och i miljön utanför är det förbjudet att röka..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fem nya verk kan bli verklighet inom fem år

Kommunen beviljar bygglov för flera vindkraftverk. Ett av sex verk ges inte bygglov då det ligger för nära ett frilufts- och rekreationsområde. Övriga fem verk strider inte mot bestämmelser och får ett ja..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.