Hela Gotland > Nyheter

Saturday, 26 September, 09:22

Hela Gotland - 14 aug 19 kl. 06:01

Automatisk nykterhetskontroll planerad i hamnenÅr 2017 beslutade regeringen att automatiserade nykterhetskontroller ska installeras i Sveriges hamnar och i måndags invigdes den första alkobommen i Göteborg..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Sveriges, Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Automatisk, nykterhetskontroll, planeradi , hamnen
Helsingborgs Dagblad - 24 okt 17 kl. 15:00

Snart kommer nykterhetskontroll i hamnen

Berusade bilförare ska stoppas i hamnen..

Regeringen - 22 sep 17 kl. 14:07

Uppdrag till Trafikverket att införa anläggningar för nykterhetskontroll

Regeringen uppdrar åt Trafikverket att införa anläggningar för nykterhetskontroll i vissa hamnar. Trafikverket ska även föreslå hur mobila lösningar för automatisk nykterhetskontroll kan användas vid övriga hamnar och andra lämpliga platser i trafikmiljön..

Västerbottens Folkblad - 19 aug 18 kl. 12:40

Poliskontroll i hamnen

Polisen upprättade på söndagen en nykterhetskontroll vid hamnen i Holmsund. Under 50 minuter kontrollerades ett stort antal förare. Glädjande nog, konstaterar polisen, visade sig samtliga förare vara nyktra, utan anmärkning..

YA - 14 jan 19 kl. 13:29

Två rattfyllerister stoppade i hamnen

Vid en nykterhetskontroll i hamnen under lördagskvällen stoppades två alkoholpåverkade bilförare..

Västerbottens Folkblad - 30 sep 18 kl. 09:31

Åkte dit i nykterhetskontroll

En man i 30-årsåldern blåste positivt vid en nykterhetskontroll på Teg i Umeå under lördagsmorgonen. Det var en planerad poliskontroll vid 08.30-tiden som mannen fastnade i.

YLE - 11 apr 17 kl. 19:12

Opportunito får riva magasinet i Norra hamnen i Ekenäs och bygga nytt

Opportunito med Tom Nylund som frontfigur får riva hamnmagasinet i Norra hamnen i Ekenäs, beslöt stadsstyrelsen i måndags (10.4). Samtidigt säger landskapsmuseet på nytt att magasinet inte får rivas, utan påpekar att staden måste beakta att det finns företag som vill renovera.

Trelleborgs Allehanda - 20 nov 15 kl. 02:24

Greps för rattfylla i hamnen

En lastbilschaufför som var på väg en av färjorna vid hamnen i Trelleborg, greps på torsdagskvällen efter att ha fastnat i en nykterhetskontroll..

Sydsvenskan - 20 nov 19 kl. 15:29

Planerad polisinsats i Västra hamnen

En planerad polisinsats pågår i Västra hamnen under onsdagen. Polisen letar med båt och dykare efter föremål i vattnet. Försvarsmakten deltar i insatsen med specialutbildade dykare..

Skånskan - 24 apr 16 kl. 06:00

Seniorboende i Västra hamnen

MALMÖ Ett seniorboende med 44 lägenheter byggs i Västra hamnen, i korsningen Bomgatan och gågatan Mastgränd. I den gångna veckan beviljades Riksbyggen bygglov av stadsbyggnadsnämnden.Huset får sex våningar plus en takvåning med bostadsrätter i varierande storlekar.

Barometern - 24 sep 14 kl. 08:30

Intresse för hamnen igen

Bergkvara hamn kan åter bli aktuell när Vattenfall ska demontera de fem vindkraftverken utanför ­Kristianopel med planerad start nästa sommar. De fem vindkraftverken vid Yttre Stengrund utanför Kristianopel som uppfördes 2001 har redan spelat ut sin roll. Vattenfalls första havsbaserade vindkraftpark ska monteras ned nästa sommar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.