YA > Nyheter

Monday, 26 August, 12:12

YA - 14 aug 19 kl. 06:00

Nu blir det på nytt möjligt övernatta i det före detta hotelletNu blir det på nytt möjlighet övernatta på Hotell Svea. Magnus och Lisbeth Hammarskjöld, som tog över fastigheten i början av året, planerade för lägenheter i huset men nu startar de i stället uthyrning av rum..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Hotell Svea, Lisbeth Hammarskjöld

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu blir det på nytt, möjligt, övernattai det , före detta hotellet
Cornucopia - 06 mar 19 kl. 11:50

Foton: Kilimanjaro, Lemosho-rutten


Dags för en liten redovisning av vår bestigning av Kilimnajaro i februari. Lägger som vanligt ut lite bilder och redovisar dag för dag.Kilimanjaro sedd från regnskogen på väg mot Mweka Gate.

Cornucopia - 21 jun 17 kl. 23:31

Barentsburg - som om Sovjetunionen aldrig föll

Medan Pyramiden är övergiven har Ryssland hållit kvar vid den olönsamma gruvan i Barentsburg. Här går livet vidare, men det är som att Sovjetunionens fall aldrig nått dit. Det är en intressant studie i misär i jämförelse med överflödet och välståndet hos grannen norska Longyearbyen, och är punkt för punkt ett tydligt exempel på vad 46 år av kommunistisk diktatur, följt av 25 år av kleptokratisk fascistisk diktatur gör för välstånd.

YLE - 20 nov 16 kl. 06:00

Essä: 1946 - året då världen älskade Amerika

I sin kulturessä skriver Stefan Brunow om Europa just nu; om ett politiskt fiasko, om en humanism som är som ett sockerpiller, om desperata människor som röstar på politiska clowner eller flyr mot en hopplös framtid. De barn som den 23-åriga Stig Dagerman mötte i det besegrade Tysklands ruinstäder är nu åldringar och Tredje rikets sista vittnen. En nyläsning av reportageboken Tysk höst påminner oss om hur Europa skulle se ut utan USA.

SmålandsPosten - 23 jan 14 kl. 10:49

New Wave köper Hotell Björkängen

SÅLT. New Wave har köpt Björkängen. Vid hotellet ska en stugby, pool och minigolfbana byggas.

Cornucopia - 06 maj 15 kl. 11:06

MTR Express är inget förstaklassalternativ

Hårdlanserade nya snabbtåget Stockholm - Göteborg, MTR Express, har försökt profilera sig som ett förstaklassalternativ. Det är det inte, däremot är det ett billigt lågprisalternativ till SJ.

Vid lanseringen bjöd MTR Express exempelvis in Blondinbella och Lyx.

Kristianstadsbladet - 02 jan 13 kl. 13:42

Mässornas många möten

Foto: Peter Åklundh
Författare Stefan Foconi kom i våras med sin självbiografiskt förankrade roman ?Hade en bror?, där Kristianstad spelar en avgörande roll.

SmålandsPosten - 28 apr 14 kl. 06:20

Krav på bättre busshållplatser

Närmare 20-talet synpunkter på detaljplaneförslaget för Vislanda centrum har kommit in. Flera anser att busshållplats är viktigare än park på gamla konsumfastigheten. Syftet med planen är att anpassa markanvändningen till tågstationens behov.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Monika Olin Wikman: Vattenfrågan i nytt klimat

Vatten är för värdefullt för att vara så billigt. .

YA - 10 minuter sedan

Stöld: Mobiltelefon försvann i folkvimlet på torget

En kvinna blev av med sin mobiltelefon under fredagsförmiddagen på Stortorget. Folkvimlet underlättade för tjuvarna att ta tillfället i akt och stjäla telefonen..

YA - 15 minuter sedan

Begravning: Mona Strand

YA - 1 timme sedan

Förintelsens överlevare som starka förebilder

Redan i skolan visste Sanna Sjöswärd att hon ville lyfta fram orättvisor. Nu porträtterar hon Förintelsens överlevare och återger även deras berättelser i utställningen "Fading stories – pass them on" på Fotografiska i Stockholm..

YA - 45 minuter sedan

Hovrätten skärper straff för Malmömord

En 22-årig man dömdes tidigare i somras i tingsrätten till nio år och åtta månaders fängelse efter ett mord på en 19-åring i Malmö, som inträffade för snart tre år sedan. Hovrätten skärper nu straffet till elva års fängelse..

YA - 1 timme sedan

Återvändare söker revansch i "Paradise hotel"

Tolv deltagare ska bjuda på höstens dos av mygel, fylla och sex när "Paradise hotel" slår upp portarna på nytt. Två av dem längtar efter revansch efter att ha blivit brända i tidigare finaler..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.