YA > Nyheter

Thursday, 22 August, 03:18

YA - 14 aug 19 kl. 06:00

Nya gator saknar vägskyltar – "kommer upp i veckan”Det saknas vägskyltar på de nybyggda områdena Ingenjörsgatan och Ängsgatan vilket gjort det svårt att hitta dit. Men under veckan ska åtminstone en av gatorna få upp en vägskylt. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ingenjörsgatan, Ängsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya gator, saknar, vägskyltarkommer upp i veckan
YLE - 28 apr 14 kl. 04:39

Vägar saknar namn i Vörå

Flera vägar i Vörå saknar namn och nummer och det kan göra det svårt för ambulans och brandkår att hitta fram. På grund av detta lämnades förra veckan in en motion in till fullmäktige där man anser att en revidering av alla vägar i kommunen borde göras. - Det finns vägar lite överallt som saknar namn och nummer.

YLE - 16 nov 12 kl. 09:35

Nya namn på gator och vägar

Vad sägs om Plåtugnsvägen, Hängegränden eller Vattenminnesgatan? Kommunfusionen mellan Vasa och Lillkyro innebär nya namn på 80 vägar och gator i kommunerna. Det här för att man av säkerhetsskäl måste undvika samma eller liknande adresser.

Kristianstadsbladet - 13 jun 13 kl. 10:00

Studenternas färdväg

Foto: Tommy Svensson
På studentdagen brukar hela centrala Kristianstad fyllas av människor ? och fordon. I år har C4 Teknik satsat på nya vägskyltar för att visa var studentekipagen kan köra.

Cornucopia - 09 jul 18 kl. 19:58

Teslas autopilot visar den långa vägen till självkörande bilar

Teslas autopilot är en ofta missuppfattad men utmärkt skapelse, som också visar den långa vägen till verkligt självkörande bilar. Tekniknaivister och alarmister som yrar om att robotiseringen ska stjäla jobben inom transporter kommer nog tröttna på att tjata om detta innan autonoma fordon blir en verklighet någon gång närmare år 2060 än 2000.
Tesla Model S i bilkö.

NSD - 08 aug 16 kl. 17:21

Stora steg efter nya skyltar i Haparanda

Efter inspiration från Irland pryder nu annorlunda vägskyltar Haparandas gator..

YLE - 27 nov 15 kl. 10:39

Larsmo mönstereleven

Det går bra nu: Larsmo växer och sänker skatten. En fortsatt låg arbetslöshet är nyckeln, säger styrelseordförande Ulf Stenman och kommundirektör Gun Kapténs. Låg arbetslöshet, mer skatteintäkter än planerat och sektorer som håller sig till budget.

YLE - 31 jul 16 kl. 16:04

Bybor upprörda över nya Mjölbolstavägar

En del Mjölbolstabor förstår inte varför de ska köra 100 meter längs riksväg 25 då de ska köra mellan grannbyarna i Mjölbolsta efter att nya vägar byggts. De nya vägarna och en ny underfart under järnvägen öppnades för en dryg vecka sedan men det är fortfarande svårt att hitta och köra i området. Mjölbolstaborna har mötts av diverse överraskningar den senaste tiden då de rört sig längs vägarna.

YLE - 30 aug 17 kl. 15:39

Slaget om skarven: Svårt nå konsensus om åtgärder

Skärgårdsbor och fiskare har med växande frustration tvingats följa skarvens framfart. Varför har myndigheterna inte velat ta i det här problemet? Det frågade vi i onsdagens Slaget efter 12 som sände direkt från skarvkolonin Juckasgrynnan utanför Vasa.

Skånskan - 07 feb 19 kl. 06:00

Fantasilandet blev deckarsuccé

Det började med en fantasi om en önation mitt emellan Skandinavien och Storbritannien och har nu resulterat i två böcker i Doggerlandserien – Felsteg förra året och Stormvarning som kom ut i dagarna. Och författaren Maria Adolfsson är fortsatt full av idéer.
– Just nu ser jag inget stopp, säger hon glatt.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Allt färre turister till Kuba

YA - 1 timme sedan

VW vill köra bort högerpopulister

Volkswagen riskerar att få sitt namn förknippat med Alternativ för Tyskland i höst. Nu kräver bilföretaget att deras namn tas bort från det politiska mötet..

YA - 1 timme sedan

Trump dumpar skydd för hotade arter

Donald Trump är en president som gillar att slå mot svaga grupper, såväl människor som djur. Den här gången vill han försvaga skyddet för hotade djurarter..

YA - 2 timmar sedan

Insändare: Klimatkris är ett vedertaget begrepp

Det som hittills vanligen kallats klimatförändring benämns idag av allt fler med klimatkris, klimatnödläge eller klimatsammanbrott. Tidningsredaktioner, forskare och personer i ledande positioner använder dessa begrepp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.