YA > Nyheter

Thursday, 22 August, 03:17

YA - 14 aug 19 kl. 06:00

Utökade öppettider under sommaren succéUtökade öppettider på vårdcentralen i Kivik under sommaren har varit en succé. I stället för att ha öppet och drop-in tre timmar på måndagar har vårdsökande kunnat komma hit alla vardagsförmiddagar i veckan..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kivik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utökade, öppettiderunder , sommaren, succé
UT - 27 feb 14 kl. 11:11

Inte fler besök trots ökade öppettider hos turistbyrån

Trots en satsning på utökade öppettider, ligger antalet besökare i Ulricehamns turistbyrå kvar på samma nivå. – Det är besöken på vår hemsida som ökar i stället, konstaterar Ulrika Geereadts, vd för Näringsliv Ulricehamn AB. Inför sommarsäsongen 2013 satsade bolaget på utökade öppettider i turistbyrån i Ulricehamn.

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 06:03

Ökade öppettider på förslag

Nu föreslås ökade öppettider på Norremarks återvinningscentral och bättre information om sophämtningen. Enligt Anna Tenje (M), ordförande i tekniska nämnden, har öppettiderna på Norremarks återvinningscentral blivit längre på lördagarna vilket varit nödvändigt på grund av hård trafikbelastning på och utanför centralen.

Nu är det dags för nästa steg: söndagsöppet.

Polisen - 03 jul 13 kl. 19:49

Utökade öppettider på polisstationen i Västerås

Under Power Meet har vi utökade öppettider i polishusets reception i Västerås. Hit är du välkommen om du till exempel vill lämna in eller söka efter borttappade värdesaker. Om du vill göra en polisanmälan, få information eller ställa frågor..

Polisen - 06 jul 16 kl. 17:05

Receptionen i polishuset i Västerås har utökade öppettider

Under Power Meet har receptionen i polishuset i Västerås utökade öppettider. Där kan besökarna göra en polisanmälan eller lämna in eller söka efter borttappade värdesaker..

NT - 23 apr 19 kl. 09:00

Lyckat försök med utökade öppettider

Förra årets försök med utökade öppettider på badet slog väl ut..

YLE - 25 jun 15 kl. 09:17

Uppsägningarna ökade mot sommaren

Uppsägningarna har i år fortsatt i samma takt som i fjol. Enligt Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC blev 5 374 uppsagda under perioden januari-juni. Det är i stort sett lika många uppsagda som under samma tid förra året, då antalet var 5 558.

Västerbottens Folkblad - 01 okt 18 kl. 11:10

Återvinning får utökade öppettider

Den 1 oktober utökas öppettiderna vid Klockarbäckens återvinningscentral i Umeå. Med ytterligare tolv timmar öppet varje vecka får Klockarbäcken samma öppettider som Gimonäs återvinningscentral. – Vi är glada att vi fått till denna utökning av öppettider säger Peter Grönholm, driftledare vid Klockarbäckens återvinningscentral i ett pressmeddelande.

Polisen - 08 apr 15 kl. 09:38

Ökade öppettider ska minska köerna

Under vår- och sommarmånaderna är det många som söker pass och väntetiderna kan bli långa. Polisen i Örebro län kommer därför att utöka sina öppettider under april och maj. Förhoppningsvis kommer väntetiderna och arbetsbelastningen minska..

Helsingborgs Dagblad - 18 nov 13 kl. 18:27

Bäst med ökade öppettider

Stadium på Kullagatan ökade öppettiderna och blev bästa Stadiumbutik i landet.

Nerikes Allehanda - 28 apr 16 kl. 14:41

Utökade öppettider återremitteras

Förslaget om de utökade serveringstiderna på krogarna återremitterades på onsdagen av kommunstyrelsen i Nora..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Allt färre turister till Kuba

YA - 1 timme sedan

VW vill köra bort högerpopulister

Volkswagen riskerar att få sitt namn förknippat med Alternativ för Tyskland i höst. Nu kräver bilföretaget att deras namn tas bort från det politiska mötet..

YA - 1 timme sedan

Trump dumpar skydd för hotade arter

Donald Trump är en president som gillar att slå mot svaga grupper, såväl människor som djur. Den här gången vill han försvaga skyddet för hotade djurarter..

YA - 2 timmar sedan

Insändare: Klimatkris är ett vedertaget begrepp

Det som hittills vanligen kallats klimatförändring benämns idag av allt fler med klimatkris, klimatnödläge eller klimatsammanbrott. Tidningsredaktioner, forskare och personer i ledande positioner använder dessa begrepp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.