DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 12:17

DI - 14 aug 19 kl. 06:00

Bostadsbolagets nya giv: Köpoption till unga hyresgästerRiksbyggen satsar vidare på sitt koncept Hyrköp, där unga vuxna erbjuds att hyra en bostad med möjlighet att efterhand köpa den. Det ska ge en ingång till bostadsmarknaden för den ökande andel unga som lever i osäkra boendeformer. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hyrköp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostadsbolagetsnya , giv, Köpoptiontill , unga, hyresgäster
Skånskan - 21 mar 19 kl. 15:00

Långa köer för unga för att få en lägenhet

Svalöv Bostadssituationen för unga vuxna har försämrats.
Även i Svalöv – och Vänsterpartiet har därför tagit upp frågan.Under 2018 hade Svalövsbostäder 39 inflyttningar i ett rum och kök respektive ett rum med kokvrå.

Nerikes Allehanda - 21 okt 16 kl. 12:29

Öbo startar yrkesutbildning för unga – ska ge jobb

Örebrobostäder har svårt att få tag på medarbetare som kan sköta bostadsbolagets grönytor..

Sydsvenskan - 31 jul 12 kl. 06:30

Unga i kamp om VM-medaljer

Junior-VM i Taicang, Kina startade i torsdags, med 47 deltagande lag (20 i juniorklassen, 17 i ungdomsklassen och 8 i flickklassen). Sverige har kvalat in i ungdoms- och flickklassen, och efter första dagens tre matcher ligger blågult nia respektive sexa, något under medel.Ungdomarna (och juniorerna) spelar kvalspel alla mot alla, varifrån de åtta främsta lagen går vidare till slutspel.

NSD - 16 okt 12 kl. 14:30

Rädda barnens nya giv: Läxhjälp

Här är Rädda barnens nya grepp för att hjälpa de unga. Den handlar om läxhjälp i Luleå. - Det är ett av nio krav som Rädda barnen har på den svenska skolan, säger ansvariga Anna-Karin Andersson..

SvD - 15 mar 13 kl. 05:22

Så ska fler unga in på arbetsmarknaden

Regeringens nya giv..

Nyan - 05 jul 18 kl. 09:17

Fler Medimar-läkare efter Ömsens nya giv

Ömsen satsar på en ny typ av personförsäkring som leder till att Medimar anställer fler läkare. Fokus är förebyggande hälsovård.
I mitten av april meddelade Alandia Försäkring att de åländska frivilliga personförsäkringarna – olycksfalls-, rese- och sjukkostnadsförsäkringar för barn och unga – skulle föras över till Lokal-Tapiola i riket.

Barometern - 10 sep 14 kl. 06:13

Stödet skulle mörkas

Kommunledningen krävde att NBAB och Nybro Energi skulle betala ut pengar till Orrefors samhällsförening, pengar som sedan skulle skickas vidare till Royal Design.
Bostadsbolagets vd Stefan Henrixon vägrade. Några månader senare hade han fått sparken.

Sydsvenskan - 24 sep 13 kl. 06:30

Byte på ordförandeposten i Skåne

Skånes bridgeförbund uppvisade ett litet överskott för fjolårets verksamhet, så när det var årsmöte den 8 september togs ett beslut om oförändrad medlemsavgift även för nästa verksamhetsår. I styrelsen skedde en del ommöbleringar: Jan Gutenwik, Lund, som varit ordförande i förbundet de senaste sex åren, lämnade över ordförandeposten till Dan Nilsson, Malmö, och stannade själv kvar som styrelseledamot. Tidigare valberedningsledamoten Jan-Eric Larsson, Lund, valdes in i styrelsen, medan hans plats i valberedningen övertogs av Boel Hall, Trelleborg.

Barometern - 11 mar 14 kl. 06:44

Dags att Pierre Edström börjar spela med öppna kort

Slutreplik i debatt om nära vård. Pierre Edström (FP) blandar och ger likt en korthaj som inte alltid sätter sanningen i första rummet när han påstår att allt fler har fått längre till vården.
Det stämmer visserligen att vi stängt filialmottagningarna, men inte för att flytta bort vården från patienterna, utan för att ge en bättre nära vård till dem som har störst behov.

Skånskan - 06 maj 17 kl. 01:00

Psy­kia­trin måste ut­vecklas

ERWP.fif(0)För att fö­re­bygga psy­kisk ohäl­sa och ge män­ni­skor bra stöd och vård vid be­hov, be­höver det fö­re­byggande ar­be­tet ut­vecklas och till­gäng­lig­heten i den psy­kia­triska vården för­bättras.
 Ett sär­skilt vik­tigt om­rå­de är den ökande psy­kiska ohäl­san hos barn och unga.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Electrolux återförsäljare i USA sänker försäljningsprognosen

Byggvaruhuskedjan Home Depot, som är Electrolux återförsäljare i USA, rapporterar ett bättre resultat än väntat men lägre försäljning än analytikerna räknat med för det andra….

DI - 10 minuter sedan

Lägre vinst för teknikhandelsbolaget – aktien backar

Teknikhandelsbolaget Christian Berner rapporterar en högre omsättning men ett fallande resultat i det andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Analytiker ser vändning i sargade aktien – ”50 procents rabatt”

Delårsrapporten på fredag lär bli svag, men detaljhandlaren är billig och vändningen lär komma framöver spår Nordea, som ser en uppsida på drygt 56 procent..

DI - 30 minuter sedan

Läkemedelsjätten säljer djurhälsovårdsenhet för 74 miljarder

Amerikanska Elanco Animal Health köper den tyska kemi- och läkemedelskoncernen Bayers djurhälsovårdsenhet i en affär värderad till 7,6 miljarder dollar, motsvarande drygt 74….

DI - 30 minuter sedan

Rysk myndighet anklagar First North-bolag för villkorsbrott

Den ryska tillståndsmyndigheten Naturskyddsinspektionen (Rosprirodnadzor) anklagar Auriant Minings dotterbolag LLC Tardan Gold för att ha brutit mot flera villkor i sina….

DI - 1 timme sedan

Quickbits vd: Bankdepositioner bakom svagt kassaflöde

Fintechbolaget Quickbit, som hjälper e-handlare att ta betalt via kryptovalutor såsom Bitcoin, har för närvarande ett lågt kassaflöde på grund av att mycket pengar är upplåsta hos….

DI - 1 timme sedan

Kontrollbalansräkning visar på kapitalbrist i Panion

Panion Animal Health har tagit fram en kontrollbalansräkning som granskats av bolagets revisor och den visar att bolagets eget kapital understiger hälften av det registrerade….

DI - 1 timme sedan

EU-experten: Därför kan attacken lyckas

EU-experten Fredrik Erixon tror att Boris Johnsons attacker mot backstoppen, nödlösningen för gränsen på Irland i utträdesavtalet, kanske kan löna sig. ”Jag vet flera regeringar….

DI - 1 timme sedan

Dystra utsikter för diamantbranschen – lager på "obegripligt" höga nivåer

Den internationella diamantbranschen har haft ett tufft år hittills med fallande priser på rådiamanter och en svag försäljning av slipade juveler..

DI - 1 timme sedan

Svaga studieresultat för Bioinvents partner

Bioinvents partner Oxurion meddelar att topline-data från en fas 2a-studie som utvärderar THR-317 i kombination med anti-VEGF för behandling av diabetisk makulaödem (DME) inte….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.