Barometern > Nyheter

Sunday, 25 August, 13:46

Barometern - 14 aug 19 kl. 06:00

Delade åsikter om trycket på medicinklinikenTrycket har varit högt på medicinkliniken under sommaren. Ett tryck som enligt verksamhetschef, Andreas Hurve, hanterats under kontrollerade former. En åsikt som inte delas av sköterskorna. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Hurve

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delade, åsikterom , trycket, medicinkliniken
DalaDemokraten - 16 jan 14 kl. 18:29

Delade åsikter om tillstånd

Avesta När O´Learys alkoholtillstånd beslutades i omsorgsstyrelsen blev det delade åsikter om tiderna. Till slut gick ärendet till omröstning och Kd.

SVT - 05 okt 15 kl. 23:53

Delade åsikter om tidig elitsatsning

SVT:s experter hade delade åsikter om tidiga elitsatsningar inom idrotten. ”Man måste kunna få tävla om man verkligen vill tävla i tidig ålder”, säger Daniel Nannskog i programmet Experterna. ”Det är aldrig okej med elitsatsning från 7-8-årsålder”, säger Kajsa Bergqvist..

YLE - 21 mar 17 kl. 15:54

Yle Åbolands valdebatt från Pargas: Simhall och skolfrågor delade åsikter

Skolor, daghem, turism, hyresbostäder i skärgården - bland annat det behandlades i Yle Åbolands valdebatt från Pargas på tisdagen. Kandidater från 8 av de 9 partier som har kandidater uppställda i Pargas deltog i debatten. Sannfinländarna var det enda partiet vars kandidater inte hade möjlighet att delta.

YLE - 06 nov 13 kl. 11:01

Delade åsikter i chatt om tvåspråkighet

Chatten om tvåspråkighet på Justitieministeriets webbplats gick bra och det var livligt deltagande, uppger språkrådet Corinna Tammenmaa.
Chatten ordnades mellan 10 och 11 i dag på Svenska dagen och deltagarna kunde både ställa frågor och uttrycka sina åsikter. Åsikterna varierade från den ena ytterligheten till den andra, vilket enligt Timmenmaa är helt i sin ordning eftersom avsikten med chattar av det slaget är att folk ska få säga sina åsikter.

Trelleborgs Allehanda - 08 sep 12 kl. 06:45

Delade åsikter om ledarskap

Dåligt ledarskap och ett klimat där de anställda inte vågar säga vad de tycker. Så beskrivs arbetsmiljön på räddningstjänsten av många källor med god insyn som TA varit i kontakt med. Bilden bekräftas av ett skyddsombud men dementeras av räddningschefen Kent Naterman.

HBL - 05 okt 12 kl. 10:34

Katainen: Ytterst delade åsikter om transaktionsskatten

Det är fortfarande oklart om Finland deltar i beredningen av EU:s transaktionsskatt. Regeringen fattade i dag inget beslut om att delta i EU:s ministerutskott.? Inom regeringen finns det väldigt olika åsikter om transaktionsskatten, säger statsminister Jyrki Katainen (Saml).

BT - 28 dec 12 kl. 07:23

Delade åsikter om fyrverkerier

Mitt i mellandagsreans hysteri är det inte bara elektronikbutikerna som går framåt i försäljningen. Lagom till nyår gör fyrverkerierna sitt intåg. Självklart för många, men bland affärerna i Borås är åsikterna delade.

YLE - 01 aug 13 kl. 14:26

Delade åsikter om hur bra finländska varvsföretag klarar sig utomlands

Tidningen Aamulehti skriver att Åbovarvets underleverantörer klarat sig bra i konkurrensen om arbete vid STX varv i Frankrike. Enligt tidningen är tiotals företag med och bygger nästa jättelyxkryssaren, Oasis 3. Det enligt uppgifter från föreningen Finpro som hjälper företag att internationalisera sig.

Nya Wermlands Tidningen - 23 aug 13 kl. 22:31

Delade åsikter om licensjakt på varg

Det råder delade meningar huruvida det blir licensjakt till vintern eller ej. Det förslag som Vargkommittén under fredagen lade fram tolkas på olika sätt..

YLE - 03 dec 14 kl. 19:15

Delade åsikter i riksdagen om Fennovoima

Bland annat Ukrainakrisen och en decentralisering och modernisering av energiproduktionen togs upp då riksdagen i dag debatterade statsrådets principbeslut enligt vilket Fennovoima ska få gå vidare med sitt kärnkraftsprojekt i Pyhäjoki. Av riksdagsgrupperna var Samlingspartiet klart för Fennovoimaprojektet. Marjo Matikainen-Kallström sade under partiets gruppanförande att kärnkraften behövs eftersom Samlingspartiet vill stoppa klimatförändringen samtidigt som elpriserna hålls på en konkurrenskraftig nivå i Finland.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Bildspel: Parkfestivalen fick bildskön inramning Havslätt

Band som Vånna Inget, The Stäbs och Motumash spelade på den återuppståndna Parkfestivalen i Oskarshamn. Nya festivalplatsen Havslätts strandbistro bjöd på en fantastisk inramning..

Barometern - 1 timme sedan

Svensktoppen: Årets sommarhit tar täten

Sommaren dröjer sig kvar ett tag till då Uppsalabandet Mares och sommarhitten "Sunnanvind" tar sig tillbaka till förstaplatsen. Sandro Cavazza och Lena Philipsson delar på sjätteplatsen med lika många poäng och veckor på listan..

Barometern - 1 timme sedan

Klassisk festival gör comeback – flyttar till Havslätt

Klassiska Parkfestivalen är tillbaka. Efter ett års uppehåll återuppstår den klassiska långköraren i Havslätt i Oskarshamn. – Vi vill gå tillbaka till grundtanken med Parkfestivalen..

Barometern - 2 timmar sedan

Panta mera – nya grepp ska öka återvinningen

Plastpåsar, kläder – och snusdosor. Från att tidigare främst ha gällt pet-flaskor och burkar blir nu allt fler konsumtionsvaror och förpackningar pant- eller återlämningsbara. De nya greppen ska få oss att återvinna mer, men kommer de att lyckas?.

Barometern - 1 timme sedan

M kräver svar om svenska barn i IS-lägren

Moderaterna kräver besked från statsminister Stefan Löfven (S) om vilka planer regeringen har för de barn till svenska misstänkta IS-anhängare som finns i bland annat al-Hol-lägret i norra Syrien..

Barometern - 1 timme sedan

Stensils missade säkra svensk OS-plats

Barometern - 1 timme sedan

Nytt samarbete bakom Petersons succé

Hon har slagit flera toppspelare den senaste månaden och är det stora svenskhoppet i US Open. Samarbetet med nya tränaren Thomas Högstedt har lyft Rebecca Peterson..

Barometern - 3 timmar sedan

Två gripna för människorov i Stockholm

Barometern - 3 timmar sedan

Oenighet splittrar ledare vid G7-mötet

Handelsprotektionism, klimatförändringar och Iran – på flera områden är de politiska skillnaderna omfattande mellan G7-ledarna. Men president Donald Trump avfärdar rapporterna om sprickor mellan ledarna under det pågående G7-mötet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.