Barometern > Opinion

Wednesday, 21 August, 04:38

Barometern - 14 aug 19 kl. 05:57

Mer ambivalens med PerssonMats Persson avgick som Liberalernas ekonomisk-politiska talesperson när partiet ingick januariöverenskommelsen. Nu återinträder han på posten..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Persson, Liberalernas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, ambivalensmed , Persson
Jmini.se - 30 jan 16 kl. 15:40

Adam Persson och Eric Rosjö uttagna till Världsungdoms-OS

Adam Persson och Eric Rosjö uttagna till Världsungdoms-OS i OS-byn Lillehammer i Norge. Bägge åkarna kommer från IF Hallby SOK och har haft fina framgångar denna säsong.  LÄS MER: Adam Persson och Eric Rosjö uttagna till juniorlandslaget Tävlin.....

Expressen - 29 nov 16 kl. 19:46

Gunilla Persson sågar Elena Belles karriär

Här dömer Gunilla Persson ut Elena Belles karriär som utvikningsmodell. I tisdagens "Svenska Hollywoodfruar" kritiserar hon Belles avklädda bilder. – Jag personligen skulle inte vilja ha några karlar som sitter och dreglar över mina bara bröst, säger Gunilla Persson i avsnittet..

BT - 26 aug 13 kl. 09:25

Fylld av oro och ambivalens

I kallaste stockholmsvinter ligger en kvinna och yrar, i slutet av ett liv som en gång började i tryckande, svettfuktig värme. Temperaturväxlingarna är våldsamma i denna mycket sinnliga roman där också känslorna gör ständiga resor från iskyla till feberhetta och tillbaka. Den gamla kvinnan som heter Kerstin har en gång kallats för Zus och bott i Simpang i Nederländska Ostindien.

Sydsvenskan - 09 okt 11 kl. 16:23

Personliga Persson

Foto: Thomas Löfqvist
Leif GW Persson har inlett sin dödstädning. Men som alla förhärdade brottslingar nekar han.
Leif GW Persson står i vägen för sin nya bok.

BT - 12 jun 12 kl. 00:30

Lite mer av eftertänksamhet och generositet

När Kent Persson tillträdde som ny partisekreterare för Moderaterna sade han att hans främsta uppgift var att ?öka tempot?. Reinfeldt, som presenterade Persson på den första presskonferensen, använde också uttrycket ?

BT - 12 jun 12 kl. 00:30

Öka tempot, Persson ? i generositeten!

När Kent Persson tillträdde som ny partisekreterare för Moderaterna sade han att hans främsta uppgift var att ?öka tempot?. Reinfeldt, som presenterade Persson på den första presskonferensen, använde också uttrycket ?

Kristianstadsbladet - 08 mar 12 kl. 11:23

"Det känns mer än för jävligt"

Det var en besviken blek brottarblondin med svart mössa djupt neddragen som sakta vandrade ut från EM-arenan. Med hög feber tvingades guldtippade Ida-Theres Nerell lämna Belgrad utan en enda match - och frågetecken för OS. "Det känns mer än för jävligt på alla sätt, säger Ida-Theres Nerell till Kristianstadsbladet.

Kristianstadsbladet - 29 aug 13 kl. 09:21

Rydh-Persson lämnar Glimåkra

Emil Rydh-Persson och Glimåkra IF har avbrutit samarbetet med omedelbar verkan. Anfallaren har lämnat laget och står nu utan klubb i höst.
?

News55 - 04 mar 16 kl. 15:45

Grannfejden rullar vidare för Anitra Steen och Göran Persson

Tidigare Systembolagschefen Anitra Steen friades i februari för hemfridsbrott, ett beslut som nu överklagas. Bakgrunden är en infekterad granntvist mellan det tidigare statsministerparet, Göran Persson och Anitra Steen, och det par som i över 35 år hyrt mark och en enkel stuga på en udde som ligger vid Göran Perssons gård Torp utanför Stjärnhov.       LÄS MER: Anitra Steen frias från brott Bevisbilderna tog en ny vändning  Göran Persson och hans fru Anitra Steen har utan framgång försökt vräka paret.

News55 - 14 apr 16 kl. 16:54

Göran Persson: Sverige har för låga pensioner – och så här löser vi det

Förre statsministern Göran Persson har en lösning på dagens i hans tycke alltför låga pensioner: Att man tar de ungefär 15 miljarder kronor som i dag tas ut som avgift till pensionssystemet och stoppar in i själva systemet. Detta skriver Expressen idag. I praktiken används dessa pengar som en skatt, något som finansministern enligt Olle Zettergren, analyschef på Pensionsmyndigheten, kan göra vad hon eller han vill med.

News55 - 03 jul 17 kl. 09:34

Mats Persson (L): “Höj pensionen för de som har det svårast ekonomiskt”

Riksdagsledamoten och Liberalernas ekonomisk­-politiske talesperson Mats Persson är en av de politiker som frågades ut av News55:s grundare Artur Ringart på Almedalsveckans första dag. För Mats Persson stod de pensionärer som lever på knappa resurser högst upp på agendan. – Vi behöver höja pensionen för de som har det svårast ekonomiskt.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 timmar sedan

Moderaterna är det nya kommunpartiet

Förtroendet för M i välfärdsfrågor ökar..

Barometern - Igår: 14:51

Kommunal utjämning är inget för glesbygden

I Stefan Löfvens sommartal utlovades mer pengar till glesbygden genom att öka det kommunala utjämningssystemet. Men de stora vinnarna är i realiteten Malmö och Göteborg. .

Barometern - I förrgår: 20:00

Villadrömmen lever men inte för alla

Svenska familjer har inte stängts ute från att äga sina hem..

Barometern - 17 aug 19 kl. 06:00

Skillnader inget att vara rädd för

Inget vinns på att skolresultat bortförklaras med ”normer”..

Barometern - 16 aug 19 kl. 17:00

Desperat klasskamp när S ska legitimera Jöken

”Överklassen” är inte Sveriges stora samhällsproblem..

Barometern - 15 aug 19 kl. 20:00

Statligt trädangrepp

Naturreservaten blir kontraproduktiva när granbarkborren angriper..

Barometern - 14 aug 19 kl. 20:00

Ledare: Löfven killgissar om kokainet

Statsministern verkar prioritera vänsteridentiteten framför narkotikabekämpningen..

Barometern - 15 aug 19 kl. 06:02

Förbryllande resultat med minusränta

Minusräntan leder inte bara till att sparande flyttar till börsen utan också till att banker kan komma att ta betalt för insättningar eller att bankkunder får betalt för sina bolån..

Barometern - 13 aug 19 kl. 06:03

Låt kommuner ta ansvar

Arbetslösheten ökar för första gången på 12 år. Att regeringen låtit arbetsförmedlingen misslyckas med sitt uppdrag har trots allt vissa positiva konsekvenser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.