SR > Nyheter

Saturday, 17 August, 14:39

SR - 14 aug 19 kl. 05:20

EU-kommissionen vill satsa mer på volontärarbete för unga1,26 miljarder euro till volontärarbete, jobb och praktik för unga vuxna. Det föreslår EU-kommissionen i den kommande långtidsbudgeten..
Läs mer på SR
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-kommissionenvill satsa , mer, volontärarbeteför , unga
SmålandsPosten - 31 jan 14 kl. 06:29

Volontärarbete i Ryssland gav mersmak för Emma

Emma Rönngren har bytt den ryska vintern mot den svenska. Efter fyra månader i Samara är hon tillbaka hemma hos familjen i Hultanäs. Volontärarbetet gav mersmak och nu siktar hon mot nästa mål – en diplomatutbildning.

YLE - 27 dec 12 kl. 21:05

Forskare: Satsa en arbetsdag på volontärarbete

Yle Uutiset frågade tusen finländare vilken pensionåldern borde vara och fick svaret 63,8 år. Olli Alanen, forskare på tankesmedjan Kommon, föreslår att man kunde erbjuda människor som är på slutrakan av sin karriär möjligheten att använda en arbetsdag åt volontärarbete, som sedan kunde fortsätta in i pensionen och ge innehåll till livet i pension. Volontärarbete kunde ge ny slags glädje åt människor som har sin karriär på slutrakan.

DI - 30 apr 16 kl. 11:00

Volontärarbete ger ökat engagemang

Volontärarbete höjer engagemanget för jobbet. Den tesen arbetar i alla fall Trygg-Hansa efter, och låter anställda ta två arbetsdagar per år för att utföra ideellt arbete..

Kristianstadsbladet - 02 jun 17 kl. 00:01

Absoluts anställda fick göra volontärarbete

Som en del av företagets hållbarhetsarbete fick hela personalstyrkan i Åhus genomföra ett volontärarbete – skräp skulle bort från stranden..

Dagen - 30 apr 19 kl. 13:11

Kräver mer kunskap om unga med könsdysfori

Kräver mer kunskap om unga med könsdysfori.

Dagen - 30 apr 19 kl. 13:11

Kräver mer kunskap om unga med könsdysfori

Kräver mer kunskap om unga med könsdysfori.

LV - 17 aug 13 kl. 06:06

Volontärarbete gav ny syn på världen

Volontärveckorna i Indien har fått henne att uppskatta den svenska välfärden. Cajsa Glennfalks volontärresa började på ett flyg till andra sidan jorden - och är inte slut än.
– Jag kommer nog åka fler gånger, säger Cajsa..

BLT - 20 jun 19 kl. 00:00

Volontärarbete blev barnbok och kommande skolbygge i de colombianska bergn

Före detta BLT medarbetaren Yamile Lindgren åkte till den colombianska regnskogen som volontär i de fattiga byarna. Det resulterade i ett nytt volontärprojekt och en barnbok om en flicka och en magisk sten som nästan finns i verkligheten. .

Blekinge Läns tidning - 21 jun 19 kl. 04:00

Volontärarbete blev barnbok och kommande skolbygge i de colombianska bergen

Före detta BLT-medarbetaren Yamile Lindgren åkte till den colombianska regnskogen som volontär i de fattiga byarna. Det resulterade i ett kommande volontärprojekt och en barnbok om en flicka och en magisk sten som nästan finns i verkligheten. .

SR - 26 maj 13 kl. 15:15

Volontärarbete ökar i krisens Grekland

I krisens Grekland ökar antalet volontärarbetare - i många fall ersätter frivilligorganisationer den sönderfallande offentliga sektorn. Bland annat finns flera hälsocenter som drivs helt av frivilliga som jobbar utan lön..

Norrtelje Tidning - 25 okt 15 kl. 06:57

Volontärarbete för barn förändrade hans liv

I samband med FN-dagen besökte volontären Erik Wilhelmsson Drottningdals skola..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Historiskt fredsavtal skrivs under i Sudan

Just nu undertecknas ett historiskt avtal som förhoppningsvis ska föra de två parterna – militärrådet och den civila oppositionen – in i en ny era, efter en period av våld och oroligheter..

SR - 2 timmar sedan

Rekordmånga rån mot unga

Antalet rån mot unga ökar. År 2018 anmäldes 1 896 rån mot unga, vilket var nästan en fördubbling jämfört med några år tidigare. Och trenden håller i sig även i år, rapporterar SVT..

SR - 3 timmar sedan

Kvinnoprotester mot polis i Mexiko

I Mexiko City demonstrerade igår hundratals kvinnor mot två misstänkta våldtäkter som ska ha utförts av poliser..

SR - 4 timmar sedan

Historiskt avtal skrivs under i Sudan

I dag samlas parterna i Sudans huvudstad för att skriva under ett avtal som kan föra landet in i en ny fas efter månader av oroligheter och våld. Ceremonin ska ske vid Vänskapshallen och många sudaneser ser med hoppfullhet på det nya avtalet..

SR - 6 timmar sedan

Stor uppgång för Airbnb

Den webbaserade uthyrningstjänsten Airbnb förmedlade under första kvartalet i år bokningar till ett värde som var 31 procent högre än under motsvarande period i fjol..

SR - 6 timmar sedan

Spänt i Portland inför stor Vit makt-demonstration

I Portland i USA-delstaten Oregon ska flera extremhögergrupper, de flesta ur den amerikanska Vit makt-rörelsen, senare i dag genomföra en stor demonstration som befaras bli våldsam..

SR - 7 timmar sedan

Norge stoppar stöd till Brasiliens regnskog

Norge drar tillbaka ett stöd på 300 miljoner kronor till Brasilien eftersom man menar att landet brutit mot ett avtal att motverka skövling i Amazonas..

SR - 7 timmar sedan

Klart: Epstein begick självmord

Den rättsmedicinska undersökningen av den sexbrottsmisstänkte miljardären Jeffrey Epstein visar att han dog av självmord genom hängning..

SR - 8 timmar sedan

Färre mord i El Salvador

De senaste månaderna har det skett betydligt färre mord i El Salvador, ett land som länge brottats med höga mordsiffror..

SR - 11 timmar sedan

Kritik mot att lagförslag inte förbjuder terrordeltagande

Moderaterna är kritiska till att regeringens lagförslag bara förbjuder samröre med en terroristorganisation och inte deltagande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.