DN > Utrikes

Sunday, 25 August, 06:32

DN - 14 aug 19 kl. 05:19

Flygtrafiken i gång igen i HongkongFlygtrafiken kunde under onsdagsmorgonen återupptas igen vid Hongkongs internationella flygplats, efter tisdagens tumult. Flygplatsen meddelar också att man fått ett åläggande om att hindra människor från att ”olagligt och medvetet försvåra” verksamheten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hongkong, Hongkongs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygtrafikeni , gång, igeni , Hongkong
BT - 18 feb 13 kl. 11:56

Flygtrafiken igång igen

Planen lyfter återigen från Landvetter flygplats. Men räkna med förseningar under eftermiddagen. Vid lunchtid var det totalstopp i flygtrafiken till och från Landvetter flygplats.

YLE - 05 jan 13 kl. 06:41

Flygtrafiken löper igen

Flygtrafiken har återgått till det normala. I går orsakade ett fel i Finnairs datateknik förseningar på mellan en halvtimme och en timme. Felet åtgärdades delvis i går och från i natt har flygtrafiken har löpt normalt.

NSD - 04 nov 15 kl. 17:18

Flygtrafiken igång igen

Flygtrafiken är igång igen efter störningarna..

UNT - 25 maj 11 kl. 11:05

Flygtrafiken i gång igen

Den isländska vulkanen Grimsvötns utbrott är på väg att upphöra, säger en brittisk vädertjänsteman till Reuters. För den svenska flygtrafiken ser inte askmolnet ut att ställa till några större problem. Men i Tyskland har flera stora flygplatser tvingades stänga under onsdagsmorgonen..

DI - 20 maj 18 kl. 09:06

Flygtrafiken som vanligt igen efter haveriet

Det tekniska strulet med flygledningssystemet på Arlanda flygplats som under gårdagen orsakade stopp och förseningar i flygtrafiken är åtgärdat. Nu på söndagen går flygen enligt tidtabellen, enligt Swedavia..

SVT - 19 sep 14 kl. 12:53

Flygtrafiken drabbas av dimman

På fredagsmorgonen var det störningar i flygtrafiken i Stockholm på grund av kraftig dimma. De största förseningarna har varit till och från Bromma flygplats, men nu är flygtrafiken igång igen..

ÖstersundsPosten - 15 feb 17 kl. 18:11

Dimman orsakade problem i flygtrafiken – flera flyg fick ställas in

Nu är flygtrafiken igång igen men under dagen orsakade dimman problem på Åre Östersund flygplats. Tre flighter fick ställas in och flera påverkades..

Länstidningen i Jämtland - 15 feb 17 kl. 18:11

Dimman orsakade problem i flygtrafiken – flera flyg fick ställas in

Nu är flygtrafiken igång igen men under dagen orsakade dimman problem på Åre Östersund flygplats. Tre flighter fick ställas in och flera påverkades..

Aftonbladet - 16 dec 11 kl. 15:52

Flygtrafiken i gång igen

FriaTider - 29 aug 14 kl. 12:02

Nu hotas flygtrafiken i Europa igen

NSD - 13 aug 18 kl. 15:30

Uppdaterad: Brandlarm– flygtrafiken igång igen

Klockan 15..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Mitt i Tyskland ligger en sovjetisk spökstad

WÜNSDORF. I ”Lilla Moskva” bodde 75.000 soldater ur Röda armén medräknat fruar och barn under kalla kriget..

DN - 1 timme sedan

Flera falska gunglarm – polisen till föräldrar: Prata med era barn

Polisen i Skåne har på senaste tiden fått in flera ärenden om att personer fastnat i gungor och behöver hjälp att komma loss, skriver polisen på sin sajt..

DN - 6 timmar sedan

Kina: Amerikanska strafftullar är mobbning

Kinas handelsdepartement beskriver USA:s beslut att höja befintliga och planerade strafftullar på kinesiska varor som "mobbningsprotektionism"..

DN - 9 timmar sedan

Priset på bröd kan sjunka efter stora skördar

Den svenska skörden av spannmål och oljeväxter blir den tredje största på 2000-talet, enligt Jordbruksverkets prognos. .

DN - 9 timmar sedan

Tårgas mot maskerade G7-demonstranter

Fransk kravallpolis använde sig vid några tillfällen av vattenkanoner och tårgas när man sent på lördagseftermiddagen skingrade vad som kallades antikapitalistiska demonstranter i….

DN - 10 timmar sedan

Jättetalangen tvingades bryta Finnkampen

Tilde Johansson tvingades bryta Finnkampen. Den svenska jättetalangen fick kramp i baksidan av låret redan i det andra hoppet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.