YA > Nyheter

Tuesday, 20 August, 04:49

YA - 14 aug 19 kl. 05:05

Insändare: Jag sänker mig inte till den låga nivånDen 9 augusti läser jag en insändare, ett frontalangrepp på mig personligen för min insändare om parkeringsproblemet på Skillinge. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Skillinge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareJag , sänkermig inte till den , låga, nivån
Alliansfritt Sverige - 17 mar 14 kl. 10:21

C i Svenljunga lackar ur och kräver munkavle på M-politiker

Hela havet stormar hos alliansen i Svenljunga. Som vi berättat tidigare så har både M och FP i grannstaden Borås drabbats av spåra  interna stridigheter. Den här gången går dock alliansens stridigheter ett steg längre.

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 15:50

Kulturcheckar skapar varken bredare utbud eller bättre kulturskolor

Fredrik Schützer beskriver i en insändare frustrationen över att inte kunna försörja sig som musiklärare. Anledningen till insändaren är Lunds kommuns beslut att utreda kulturcheckar för kulturskolor. Jag har lätt att förstå frustrationen.

Nerikes Allehanda - 19 feb 14 kl. 05:02

Grälande hjältar behövs på Twitter

Sociala medier gör något med humöret. Det är som om det folk skriver på Twitter eller Facebook inte är ”på riktigt”. De tar sig friheter att skriva saker som de aldrig hade skrivit om det hade varit en insändare till en papperstidning.

Kristianstadsbladet - 02 jul 19 kl. 16:30

Debatt: Pinsamt och okunnigt av Jerzy Michalski

Jag hade först inte tänkt svara på Jerzy Michalskis insändare då han envist fortsätter kleta epitet på mig och mina partivänner. Men då jag faktiskt en gång i tiden gillat honom, han är min granne och har tränat både mig och min son i fotboll, så tänker jag göra det fast utan att sjunka till den låga nivå som han valt att lägga sig på..

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

YLE - 08 maj 17 kl. 04:30

Robin fick narkolepsi efter vaccinering mot svininfluensa - nekas nu ersättning

Svininfluensavaccinet år 2009 ökade risken att drabbas av narkolepsi. Flera som råkade ut för sjukdomen hade ändå lindrigare symptom i början och var inte tillräckligt snabba med att ta sig till läkare. Det innebär att de kan gå miste om livslång ersättning.

YLE - 23 okt 16 kl. 06:15

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid

Vi måste klä oss bättre - en liten resa till modeindustrins framtid Vi har för mycket kläder och vi köper hela tiden mera. Vi slänger bort det mesta vi köper och kläderna kostar för litet. Det här är ohållbart och gynnar mest de stora klädjättarnas ägare, och det största priset betalas av människorna och miljön i låglöneländer.

Opinionen.se - 13 sep 13 kl. 12:30

Kjell Alinge: "Vi bor i illusionernas värld"

Korthusen rasar. Illusionerna går upp i rök. För sällan.

Skånskan - 25 jun 18 kl. 08:00

Läs vår skånska sommarthriller!

sommarföljetongen del 2 Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Frias för mord efter att ha fött dött barn

En ung kvinna i El Salvador, mordåtalad sedan hon hade fött ett dödfött barn, har friats av en appellationsdomstol..

YA - 45 minuter sedan

Skriv inte så mycket om Greta Thunberg

Tänk så rätt du har, Karl Mårtensson. Äntligen en vettig person som vågar ge uttryck för vad många andra tycker om Greta Thunberg..

YA - 1 timme sedan

Tronskifte på Billboardlistan

Lil Nas X har lämnat tronen. Hans jättehit "Old town road" fick 19 veckor på Billboard-listans förstaplats, men nu har Billie Eilish klättrat förbi med "Bad guy".

YA - 1 timme sedan

En rik stat och fattiga kommuner

Nej, Ystads ekonomikris är inte ”hemmakokt”. Den är inte unik och den är inte tillfällig. Flertalet kommuner sitter i samma situation..

YA - 1 timme sedan

Greta Thunberg visar stort mod

Jaha, jantelagen igen....enkelt att konstatera att det finns sura gubbar (för det antar jag att Du är, när Du talar om Greta Thunberg i överlägsen ton som "detta naiva barn, som får uttala sig i radio och TV." .

YA - 1 timme sedan

Skott mot bostad i Bro

YA - 2 timmar sedan

Vegansk fond kryddar New York-börsen

Den som vill göra helt veganska fondval kan snart vända sig till USA och New York-börsen..

YA - 2 timmar sedan

Insändare: Vi vill bli 20 000 Simrishamnare senast 2025

Svar på Kerstin Cedergrens insändare i YA den 17 augusti. ”Ta hand om oss skattebetalare som finns här i första hand”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.