Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 22 August, 11:43

Kristianstadsbladet - 14 aug 19 kl. 05:00

Sparade 30 miljoner kronor för framtida flyktingkostnaderPå fem år tog kommunen emot 2 663 vuxna flyktingar. Med insikten om att staten endast tar ekonomiskt ansvar i två år började socialförvaltningen spara pengar inför framtida kostnader för försörjningsstöd. .
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparade30 miljoner kronor för , framtida, flyktingkostnader
News55 - 02 feb 19 kl. 12:56

Så sparade Åsa 300 000 kronor på ett år

Vi är många som funderar på vart pengarna tar vägen och om livet ska vara så inrutat och stressigt. Trots att vi jobbar mer och har mindre tid räcker pengarna ändå inte till. Fyrabarnsmamman Åsa som bor i Umeå jobbade som lärare när hon insåg att hon behövde förändra familjens liv för att inte gå sönder.

BT - 16 feb 11 kl. 10:40

F-kassekontroller sparade en miljard

Försäkringskassans kontrollutredningar av utbetalningar ledde till besparingar och återkrav på drygt en miljard kronor under 2010. Det var lägre än året innan, skriver Försäkringskassan i ett pressmeddelande. Försäkringskassan krävde tillbaka 320 miljoner kronor i felaktiga utbetalningar.

NSD - 20 jun 18 kl. 15:47

Här grävs det för framtida generationer

Statsminister Stefan Löfven sparade inte på superlativen när första spadtaget skulle tas för Hybrits pilotanläggning i Luleå..

HBL - 02 apr 14 kl. 08:51

Borgå satsade på äldrevården och sparade miljon

Borgå stad reformerade sin äldreomsorg i fjol och sparade över en miljon euro. Borgå har bland annat infört läkartjänster dygnet runt för äldre. Det har enligt staden minskar behovet av institutionsvård.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förlorade "sparade" pengar

Sedan 2002 har familjen Last i Hedemora sparat av den assistansersättning som Försäkringskassan betalt ut. Pengarna som skulle användas för att låta den funktionshindrade sonen göra en resa. Men när familjen bytte assistansbolag fick de besked om att de sparade pengarna stannar i bolaget..

E24 - 07 apr 12 kl. 10:56

Hon sparade tusenlappar

Hon sparade tusenlappar efter att ha använt sig av SvD Näringslivs räntekarta. Ett kort mejl till banken gav lägre ränta. Nu tänker Eva Helmerud på Kungsholmen i Stockholm fortsätta förhandla.

Nyhetskanalen - 08 okt 12 kl. 07:30

Man har mer sparade pengar än kvinnor

Av tio sparade kronor tillhör sex kronor männen. Det visar en undersökning som SBAB gjort bland bankens 140 000 sparkontoinnehavare. Mest jämställt är sparandet i Södermanlands och Gotlands län, där kvinnorna äger ungefär hälften av sparpengarna.

IDG - 17 okt 12 kl. 09:09

Hon tog hem driften - sparade miljoner

När it-chefen Tina Guldstrands bolag blev uppköpt fick hon ta över hela koncernens it. Det sparade 15-20 procent av it-budgeten..

YLE - 04 jan 13 kl. 09:55

Finländska hushållen sparade mindre

De finländska hushållen sparade mindre under fjolårets tredje kvartal jämfört med året innan. Enligt Statistikcentralens uppgifter var hushållens sparkvot 1,7 procent under perioden juli-september. År 2011 var motsvarande siffra 2,3 procent.

YLE - 04 jan 13 kl. 10:02

Finländska hushåll sparade mindre

De finländska hushållen sparade mindre under fjolårets tredje kvartal jämfört med året innan. Enligt Statistikcentralens uppgifter var hushållens sparkvot 1,7 procent under perioden juli-september. År 2011 var motsvarande siffra 2,3 procent.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Miljonbelopp skänktes till politiska partier

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Hov1 drar på höstturné

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

1800-talslag ger djurägare rätt mot tåg

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Efter Salander — Lagercrantz går sin egen väg

Det är slut, över, finito. "Hon som måste dö" är David Lagercrantz tredje och sista bok i Stieg Larssons Millenniumserie. Men även om han tar farväl av Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander så blir han spänningslitteraturen trogen..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Återförenat Bad Cash Quartet turnerar

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fortsatt trög tysk ekonomi

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Björkman kan få plats i Hall of Fame

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Dämpat efter krokodilolycka: Känns tungt

Stämningen är dämpad på Skansenakvariet två dagar efter olyckan då en man bets av en krokodil..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Johnson väntar hårt motstånd från Macron

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Olycka stoppar tågtrafiken

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.