Barometern > Nyheter

Saturday, 24 August, 09:01

Barometern - 14 aug 19 kl. 05:00

Magnus Kalén:”Idag är de inte lika hårda som vi var”En av Kalmars meste triathleter, Magnus Kalén, var med på Järnmannen redan 1992. Men eftersom han inte hade åldern inne fick han vara funktionär. Två år senare debuterade han i tävlingen som idag vuxit till en folkfest..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
KalénIdag, Kalmars, Kalén, Järnmannen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magnus, Kalén, Idagär de inte , lika, hårdasom , vi var
SVT - 21 okt 15 kl. 17:47

Magnus Uggla spelar teater om sitt liv

I fyrtio år har han gjort rockkonserter, krogshower och revyer. Nu debuterar Magnus Uggla i en monolog skriven av Martin Luuk. Och Magnus Uggla är fortfarande lika kaxig.

Världen Idag - 23 mar 16 kl. 09:42

Diggiloo-Magnus fick möta påskens kung

Han har smakat på framgång och stjärnglans. Men det var mötet med Jesus, hösten 2014, som satte riktig färg på livet för Magnus Johansson, känd solotrumpetist från Diggiloo. – I dag ser jag mycket ljusare på allt, berättar han i en intervju om tron och påskens budskap..

Världen Idag - 10 apr 17 kl. 09:44

Magnus Lindeman: ”Det finns fortfarande många onådda”

– Det är fortfarande de onådda folken som står i fokus. Att försöka nå dem med evangeliet är det som ger oss vårt existensberättigande, säger Magnus Lindeman som sedan ett drygt halvår är ny missionsföreståndare på Ljus i öster..

Världen Idag - 04 okt 18 kl. 09:27

Så skapade Joakim Magnus en bibel-boom i huvudstaden

Han trodde att han skulle behöva tvinga med sig 15 kompisar på sitt bibelstudium. Nu måste Joakim Magnus avvisa folk eftersom det inte finns plats för fler än 500 deltagare..

Världen Idag - 27 jan 19 kl. 13:01

Unitedgrundaren Magnus Persson vigs till präst

Under söndagen vigs Magnus Persson, ledare för den tidigare pingstförsamlingen United, numera EFS, till präst i Lunds domkyrka..

Världen Idag - 06 mar 19 kl. 17:00

Magnus Persson avslutar sin pastorstjänst i United Malmö

Uniteds grundare Magnus Persson lämnar nu sin tjänst i församlingen. Bakgrunden är att han upplever att förtroendekapitalet för honom är begränsat och att han inte vill stå i vägen för fortsatta förändringar. I ett brev till församlingens medlemmar från styrelsen talas det om en osund ledarskapskultur historiskt..

YLE - 20 sep 13 kl. 13:13

Magnus Swanljung: Tidningarnas nöd och donators död

Svenskfinlands viktigaste tidningsägare har en sak gemensamt. De är bägge döda. Den ena av dem blev dessutom en smula motvilligt tidningsägare långt efter sin död.

Skånskan - 06 maj 17 kl. 01:00

The­re­sa May är nog nöjd med lo­kal­valets re­sul­tat

ERWP.fif(2)Det har varit val till de brit­tiska kom­munernas par­la­ment. Som van­ligt ses lo­kal­val som en mä­ta­re även på par­tiernas po­pu­la­ri­tet på riksplanet.

Expressen - 29 sep 12 kl. 14:35

Stjärnspäckat när Kal P Dal blir musikal

Nic Schröder, 32, var bara fem när Kal P Dal så tragiskt gick bort 1985. Nu spelar han den skånske rockhjälten i musikal med premiär på Slagthuset i Malmö 27 oktober. - Men min musiklärare i femman spelade så mycket Kal P Dal att jag trodde han var minst lika stor som Beatles, berättar Helsingborgaren som bland annat är känd från "Sommarlovsmorgon" och för landsplågan "Hej hej Monika" med Nic & the family..

YLE - 23 jul 14 kl. 13:13

Anna-Maria Helsing: Jeppis Pride handlar om allas lika rättigheter!

I slutet av augusti 2013 besökte jag Anna-Maria Helsing i Esse för att spela in ett Samtal om livet. Programmet skulle huvudsakligen handla om hur Anna-Maria, som växte upp som Jehovas vittne, i vuxen ålder valde att gå sin egen väg. Men eftersom Anna-Maria är förlovad med Anitha så pratade vi också en del om den planerade Pridefestivalen.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Dockningsproblem för roboten Fedor

Barometern - 15 minuter sedan

Så ger du ekonomin en nystart efter sommaren

Har sommarmånadernas leverne grävt djupare hål i plånboken än planerat? Nu kan vara ett bra tillfälle för nystart. Här är tipsen för att få ordning på ekonomin efter semestern..

Barometern - 1 timme sedan

Personbil i singelolycka på E22

Vid 07.45 på lördagsmorgonen kom larm om en singelolycka på E22 .

Barometern - 1 timme sedan

Turister varnas för rånvåg i Barcelona

En våg av personrån och stölder, mestadels riktad mot turister och turisttäta områden, skakar Spaniens näst största stad Barcelona. Hotellföreningen varnar för att stadens rykte kan bli "allvarligt skadat".

Barometern - 1 timme sedan

Trump prisar Danmarks statsminister

Barometern - 2 timmar sedan

Psykolog: Tvinga inte barn till aktiviteter

Fotboll, scouter eller teater. Vissa barn vill prova allt – men vad gör du som förälder om barnet inte vill någonting? Och är aktiviteterna alltid till för barnen eller för att föräldrar ska känna sig duktiga?.

Barometern - 2 timmar sedan

Myndigheterna hotar våra vatten

Vattenkraft "Konkret innebär utrivna dammar sänkt vattennivå i sjöar och vattendrag, lägre vattenflöden under sommaren, att mindre vatten hålls kvar i landskapet och torrlagda badplatser".

Barometern - 3 timmar sedan

Minnesord över Willny Linde

Willny Linde, Kalmar, hedersmedlem i Tallhagens scoutkår, har gått ur tiden i en ålder av 93 år. .

Barometern - 3 timmar sedan

Avskaffa monopolet för elnätet

Elpriserna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.