Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 25 August, 07:00

Trelleborgs Allehanda - 14 aug 19 kl. 05:00

Hon vill stoppa brödet i Stadsparken – ”bröd är döden för en fågelunge”Ett medborgarförslag om skyltning för att stoppa att fåglar matas med bröd har lämnats in till kommunen. ”För mycket bröd, och dåligt bröd kan vara skadligt för fåglar”, bekräftar biträdande statsveterinär Henrik Uhlhorn. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Stadsparken, Henrik Uhlhorn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon vill stoppa, brödeti , Stadsparken, brödär , döden, för en fågelunge
Nyan - 14 feb 17 kl. 09:50

Fifax ska stoppa vattenutflödet

Fifax vd Kimmo Jalo säger att man under denna vecka kommer att utreda hur man kan stoppa utflödet av renat processvatten som rinner ut på bolagets mark i Eckerö.

– I och med det nya reningsverket kommer vi att ha en lösning på lång sikt, men vi ska också hitta en kortsiktig lösning. Vi ska se över saken och kontrollera om det till exempel behövs läggas in en annan pump, säger han.

Nyteknik - 18 feb 15 kl. 10:43

”Nu gäller det att stoppa flödet av fosfor till Östersjön”

SVAR PÅ TAL. Artikeln ”Svensk teknik ska stoppa fosfor till Östersjön” möttes av invändningar och frågor i läsarkommentarerna. Här kommer raka svar till läsarna från Gunno Renman, professor, Mark- och vattenteknik, KTH och Anders Norén, vd Bioptech..

SmålandsPosten - 14 jul 14 kl. 07:02

Stoppa driftstödet till Småland airport

Kommentar till Gunnar Nordmarks inlägg om flyg­platsen den 16 juni. Gunnar Nordmark påstår att flygplatsen ger ekonomisk­ tillväxt. Detta verkar knappast troligt då flygplatsen gått med förlust i flera år.

GöteborgsPosten - 01 sep 17 kl. 16:08

Stoppa stödet till palestinska terrorister

För tilltron till Sveriges bistånds- och utrikespolitik är det nödvändigt att den svenska regeringen fryser biståndet till palestinska områden tills dess att den del av biståndet som bevisligen går till terrorstöd upphör, skriver Lars Adaktusson (KD)..

YA - 27 okt 17 kl. 18:00

De ska hjälpa polisen att stoppa inbrott: "Det är jätteviktigt"

Polisen i sydöstra Skåne tar hjälp av brukshundsklubbar och körskolor i det förebyggande arbetet mot bostadsinbrott. – Ökad otrygghet är inte bara en fråga för polisen, säger Patric Nihlén, kommunpolis i Ystad..

SmålandsPosten - 09 okt 18 kl. 18:42

Slöseri med pengar att stoppa samrådet

Trots att ansökan angående vindkraftparken i Berg blev ogiltig, kvarstod Eons samråd kring den planerade kraftledningen som skulle leda ut till området. – Vi fullföljer samrådet, men sätter sen paus, säger Eon..

Expressen - 15 dec 18 kl. 07:10

Stoppa skatteflödet till kvinnoförbunden

Varför i hela fridens namn ska kvinnor ha särskilda bidrag i partierna?För att stödet ska kunna rättfärdigas behöver bilden att kvinnor är en missgynnad särart fortsätta att odlas, skriver Josefin Utas och Åsa Tallroth..

DN - 04 maj 19 kl. 12:02

Svenska EU-parlamentariker vill stoppa flyttkarusell: “Det är helt galet”

STRASBOURG. Tolv gånger om året möts EU:s 751 folkvalda parlamentariker i Strasbourg, 44 mil från Bryssel. Att de sammanträder både i denna franska gränsstad och i Bryssel kostar över en miljard kronor årligen och belastar dessutom miljön.

Barometern - 22 jul 19 kl. 06:00

Dags att stoppa trenden: ”Det funkar inte att tycka synd om sig själv”

Ett lag som darrar. En situation som gör ont. – Man känner smärta, men i det finns det också en vilja att resa sig, säger Lucas Hägg Johansson..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Unik undersökning: Så vill partierna stoppa gängvåldet

Sverige har under den senaste tiden nåtts av nyheter om uppgörelser i den undre världen, som tagit plats i offentliga miljöer. Häromveckan kastades en skarpladdad handgranat mot en polisbuss i Malmö, i helgen skedde en skottlossning på torget i Rinkeby i Stockholm, och många menar att det blossat upp ett nytt gängkrig i Göteborg under våren och sommaren. Även i Norrköping har det varit oroligt.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Hangarprojekt i hamnen kan bli starkt fördyrat

Kommunens praxis att hyra ut lokaler via serviceförvaltningen och då göra ett tillägg på hyran skulle göra hangarprojektet i hamnen onödigt dyrt, anser kultur- och fritidsnämndsordförande Thomas Nilsson (KD) som ifrågasätter hela modellen..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Försökte stjäla dyr utrustning - greps för grov stöld

Vid 22-tiden på lördagskvällen larmades polisen till ett industriområde i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Polisen varnar för ny falsklarmstrend - ”Kan leda till att någon dör”

Polisen i Skåne har ihop med räddningstjänsten gått ut för att uppmana allmänheten att sluta med den nya sociala medietrenden ”Stuck in the Swing”. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

FCT föll borta mot serieledaren

IF Limhamn/Bunkeflo stormar mot serieseger i division tre. FC Trelleborg blev på lördagen ett offer på vägen när hemmalaget vann med 3–0 (2–0) på Brovallen..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Slutminuterna sänkte Pingvin i Stockholm

Pingvin kämpade för allsvensk serieseger och favören att spela en avslutande SM-final på hemmaplan. Det höll nästan hela vägen, men bara nästan. Stockholm Exiles var starkast i slutet och vann med 23–10, en segermarginal som var tillräckligt stor för att vinna allsvenskan..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Viktigt trendbrott för IFK i bottenstriden

IFK Trelleborg är i ett läge där skönspelet får sättas på undantag, där poängen är det enda som räknas. 2–0 (0–0) hemma mot Tomelilla innebär ett skönt trendbrott efter en poängskral period efter sommaruppehållet..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Mångfald Trelleborg laddar inför intensiv höst

Mångfald Trelleborg samlades i Stadsparken för att ladda batterierna inför en höst då de vill jobba mot främlingsfientlighet..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Hon vill öka intresset för skolmaten

Stina Salmonsson har jobbat som lärare, rektor och skolchef. Nu vill hon fokusera på sitt största intresse: maten. Som ny måltidschef kommer hon jobba för att öka elevers prestationer genom att ge dem god och näringsrik mat..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Församling vill sprida ännu mer sångglädje

Anderslövs församling har ytterligare en kör på gång. ”Den ska rikta sig till folk som vill sjunga men inte kan, eller tror att de inte kan sjunga”, säger kyrkomusiker och körledare Peter Svensson..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 10:00

Het helg väntar - men hur länge stannar sommaren?

Redan under fredagseftermiddagen bjöds det på sommarfeeling i sydöstra Skåne. Och det ser inte bara ut att hålla i sig, utan också stegra i takt med helgens gång. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.