DN > Nyheter

Monday, 26 August, 11:07

DN - 14 aug 19 kl. 05:00

Så mycket kostar det att gå ner i arbetstidTungt att komma tillbaka från semestern? Med vår räknesnurra kan du enkelt ta reda på vad du förlorar på att gå ner i arbetstid. Det är sannolikt mindre än du tror..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , kostardet att , , neri , arbetstid
Cornucopia - 13 sep 17 kl. 19:39

Gästinlägg: Brandövningar är farliga - lägg ner brandkåren

Nedanstående är ett gästinlägg av Victor Strömgren,  fil kand. i statsvetenskap med inriktning mot krisberedskap och säkerhet, samt högskoleexamen i militärhistoria. Victor är även aktiv inom svenskt militärt försvar och letar just nu heltidsjobb efter nyligen avlagd examen.

Cornucopia - 25 nov 14 kl. 13:26

Hur många årslöner kostar din villa?

Nationalekonomiprofessorn Charlotta Mellander har på sin blogg publicerat grafik över hur många genomsnittliga årslöner ett genomsnittligt hus kostar att köpa i landets olika kommuner. Det visar sig att i Solna och Sundbyberg kostar villan mer än i London.


Professor Mellander svarar i ett förtydligande att detta handlar om bruttolöner.

YLE - 27 jan 15 kl. 13:16

Första Sannfinländska stadsdirektören: Jag vill få ner arbetslösheten

Jaakko Niinistö blir biträdande stadsdirektör i Vanda och ska bland annat ansvara för invandrarfrågor. Det är första gången en Sannfinländare har en så hög kommunal tjänst. Sannfinländarna har nått en ny milstolpe i kommunalpolitiken.

Cornucopia - 24 jan 15 kl. 18:18

DAB: Nedsläckning av FM-radion kostar hushållen minst två miljarder

Av helt oförklarliga anledningar planeras en av ingen vanlig människa önskad total nedsläckning av den internationella radiostandarden FM-radio i Sverige, och ska ersättas med digitalradio (DAB/DAB+). Det kan bli svensk livesänd radios dödsstöt, men bara för att bibehålla svensk krisberedskap för hushållen kommer det behöva köpas DAB-radioapparater för minst två miljarder kronor helt i onödan. Till detta kommer förstås kostnaden över skattesedeln på sändarsidan.

Cornucopia - 22 jan 17 kl. 14:18

IT-sektorns löner 2015 - lönen motiverar ej flytt till Stockholm

Lönerna inom IT-sektorn var 2015 föga överraskande högst i Stockholm och lägst i Västsverige, av de tre storstadsregionerna. I genomsnitt får den vanlige kontorsslaven inom IT 12.6% högre lön i Stockholm än i Västsverige och 11.

YLE - 23 apr 17 kl. 05:03

Finlandssvenska elever äter dyrast i Korsnäs, billigast i Vanda - kolla vad skolmaten kostar i din kommun

Priset på skolmat varierar stort mellan kommunerna i Finland. Den mat som en elev äter per dag kan kosta allt mellan 1,67 euro i Vanda och 8,28 euro i Puumala i Södra Savolax. De mest påkostade måltiderna i Svenskfinland äter eleverna i Korsnäs.

BT - 14 apr 14 kl. 17:28

Så mycket kostar skräpet Borås

En fimp här och ett kolapapper där. Skräpet i Borås kostar kommunen miljonbelopp årligen. Nu finns siffrorna svart på vitt efter en sammanställning av 13 Boråsstudenters projektarbeten.

Cornucopia - 23 feb 15 kl. 09:36

Bostadspriskvot - antal årslöner bostaden kostar per län

Höga bostadspriser motiveras av bostadsbubbleförnekarna ibland med att man har högre löner i t ex Stockholm. Men sett i förhållande till lönerna så är ändå Stockholm avgjort dyrast och högre löner kompenserar inte bostadspriserna.
Siffrorna avser 2013, då SCB inte har publicerat inkomster för 2014 än, vilket förstås beror på att det inte finns några färdiga deklarationer för 2014.

VA - 30 maj 11 kl. 13:58

Så mycket kostar jakten på adrenalin

30 maj Förstora Klappa djur. Spring med tjurar i Pamplona eller ännu hellre i Indien. Foto: Eloy Alonso/Scanpix   Det är säkert en fantastisk upplevelse.

YLE - 17 dec 13 kl. 15:20

"Våra utbildningspengar till konsultlöner"

Beslutet att lägga ner hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus först efter juni nästa år har skapat en svår sits för sjukhusets ledning. Idag samlades sjukvårdsdistriktets styrelse till möte och diskuterade frågan. - Det som nu är klart är att vi tvingas spara in på sjukhuspersonalens utbildningsmöjligheter, säger sjukvårdsdistriktets direktör Göran Honga och tillägger att det handlar om förverkliga beslutet från sjukvårdsdistriktets fullmäktigemöte i november.

Magazin24 - 23 dec 12 kl. 14:33

Om lärarlöner

Den röda majoriteten i Hallstahammar ville finansiera höjda lärarlöner med minskad lärartäthet men på måndagens kommunfullmäktige kom en oväntad vändning. Under pågående debatt lovade barn- och utbildningsnämndens ordförande Christina Aspenryd mer pengar till barn- och utbildningsnämnden inför 2013. ?

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Skottlossning vid Ribersborg i Malmö

Polisen har ryckt ut till Sergels väg vid Ribersborg i Malmö efter en skottlossning.  – Det har varit en skjutning och vi arbetar nu på platsen, säger Calle Persson på polisen i….

DN - 1 timme sedan

Två svenskar misstänks för polisskjutning i Finland

De två personer som misstänks för att ha skjutit två poliser i finska Borgå i helgen är svenskar – det bekräftar nu finska polisen..

DN - 1 timme sedan

Jobb bra för hälsan – men färre har meningsfulla jobb

Människors livskvalitet höjs av att ha ett jobb. Samtidigt tycker allt fler svenskar att jobbet känns meningslöst, visar en ny rapport från Jobbhälsoindex.

DN - 1 timme sedan

Anders Bolling: När vi tar genvägen är vi äkta människor

Rålambshovsparken 16.10..

DN - 2 timmar sedan

Språkkrönika: Hur uttalas egentligen ejenklien?

SPRÅKKRÖNIKA. Egentligen är det inte så konstigt att ordet ”egentligen” ibland uttalas ”ejenklien”. När vi talar tar vi ofta genvägar..

DN - 2 timmar sedan

Pewdiepie passerar historisk gräns

Felix "Pewdiepie" Kjellberg har nu över 100 miljoner prenumeranter på Youtube..

DN - 3 timmar sedan

Framtiden säkrad för Nationalmuseum Jamtli

I början av sommaren rapporterade Dagens Nyheter om en potentiellt osäker framtid för Nationalmuseums filial Jamtli i Östersund, på grund av den ekonomiskt svajiga situationen hos….

DN - 12 timmar sedan

Drönare stängde Arlandas luftrum

Just nu har två SAS-plan tvingats landa på Skavsta i stället för Arlanda på grund av att en drönare flög för nära flygplatsens luftrum, uppger SAS:s presstjänst..

DN - 14 timmar sedan

Så får de ryska demonstranterna hjälp när de fängslas

MOSKVA. Den här sommaren har över 2.800 personer gripits på demonstrationer i Moskva.

DN - 15 timmar sedan

Varför snear vi till när Sverigebilden är skev?

Vi svenskar älskar när utländska filmare och författare skildrar vårt land i sina verk...  Eller?  Om geografin hamnar fel, vägpinnarna får fel färg och vi börjar heta konstiga….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.