UNT > Utrikes

Wednesday, 21 August, 06:42

UNT - 14 aug 19 kl. 04:42

Insamling för moskéhjältar i NorgeMer än 100 000 norska kronor har hittills samlats in till tre män som lyckades förhindra dödsfall under terrorangreppet i moskén al-Noor Islamic Centre i lördags..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Norge, Noor Islamic Centre

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insamlingför , moskéhjältari , Norge
GöteborgsPosten - 14 aug 19 kl. 04:43

Insamling för moskéhjältar i Norge

Mer än 100 000 norska kronor har hittills samlats in till tre män som lyckades förhindra dödsfall under terrorangreppet i moskén al-Noor Islamic Centre i lördags..

SR - 12 aug 19 kl. 06:09

Moskéskytt i Norge vägrar prata

I Norge väntas idag, måndag, häktningsförhandlingen mot den man som misstänks för bland annat skottdådet i en moské utanför Oslo. Men den misstänkte 21-åringen har hittills vägrat att prata med polisen..

Sydsvenskan - 11 aug 19 kl. 15:48

De stoppade moskéangriparen i Norge

Den man som gick till attack mot en moské några mil från Oslo på lördagen övermannades av två moskébesökare. De hyllas nu för sitt mod, skriver norska medier. – Jag är väldigt glad för all den hjälp och det stöd jag har fått, säger Mohamed Rafiq om händ.

UNT - 11 aug 19 kl. 15:48

De stoppade moskéangriparen i Norge

Den man som gick till attack mot en moské några mil från Oslo på lördagen övermannades av två moskébesökare..

Helsingborgs Dagblad - 11 aug 19 kl. 15:48

De stoppade moskéangriparen i Norge

Den man som gick till attack mot en moské några mil från Oslo på lördagen övermannades av två moskébesökare. De hyllas nu för sitt mod, skriver norska medier. – Jag är väldigt glad för all den hjälp och det stöd jag har fått, säger Mohamed Rafiq om händ.

GöteborgsPosten - 11 aug 19 kl. 15:53

De stoppade moskéangriparen i Norge

Den man som gick till attack mot en moské några mil från Oslo på lördagen övermannades av två moskébesökare. De hyllas nu för sitt mod, skriver norska medier..

SVT - 11 aug 19 kl. 07:53

Detta har hänt: Moskéattack i Norge

En moskéattack har inträffat i norska Bærum, där en gärningsman nu gripits av polisen – misstänkt för mord. Strax efter attacken hittades en kvinna död i en lägenhet och enligt polisen är dödsfallet kopplat till attacken..

SVT - 11 aug 19 kl. 15:13

Löfven uttalar sig om moskéattacken – erbjuder Norge stöd

Statsminister Stefan Löfven (S) fördömer lördagens attack mot en moské utanför Oslo. ”Extremistiskt hat och våld måste bekämpas med samhällets samlade kraft”, skriver Löfven i en kommentar..

DN - 11 aug 19 kl. 22:12

Moskéattacken i Norge – detta har hänt

På lördagseftermiddagen fick polisen larm om att en beväpnad man gått till angrepp mot en moské i Bærum utanför Oslo. Mannen greps av polis, och samma dag hittades hans syster död i en lägenhet i samma område. Det här vet vi om händelseförloppet..

Expressen - 11 aug 19 kl. 17:17

NYHETSDAGEN: 150 gripna efter protesterna i Moskva • Misstänkte moskéskytten i Oslo hyllade terrordåd • Kraftig skogsbrand på Gran Canaria

Runt 50 000 regimkritiker demonstrerade på gatorna i Moskva på lördagen för fria val. Mer än 150 personer, bland annat oppositionspolitikern Ljubov Sobol, greps.Mannen som greps efter moskéattentatet i Norge har enligt polisen ”högerextrema åsikter”.

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

Trump ställer in sin resa till Danmark

Ett "absurt" förslag..

UNT - 4 timmar sedan

Trump ställer in resa till Danmark

Donald Trump ställer in sitt planerade Danmarksbesök i början av september..

UNT - 4 timmar sedan

Brasiliansk presidentkandidat dömd

Fernando Haddad, som var vänsterpartiet PT:s kandidat i Brasiliens presidentval 2018, har dömts till 4,5 års fängelse för att ha misskött kampanjmedel under ett borgmästarval i São Paulo 2012..

UNT - 4 timmar sedan

Dom mot sexdömd kardinal står fast

Domen står fast mot den australiske kardinalen George Pell, som i mars dömdes till sex års fängelse bland annat för övergrepp på två pojkar på 1990-talet..

UNT - 5 timmar sedan

Omstridda migranter har gått iland

De över 80 migranterna ombord det spanska räddningsfartyget Open Arms har nu gått iland på den italienska ön Lampedusa..

UNT - 5 timmar sedan

USA godkänner F16-försäljning till Taiwan

Det amerikanska utrikesdepartementet har godkänt en försäljning av 66 stridsflygplan av modellen F16 till Taiwan..

UNT - 7 timmar sedan

Spanska S säger nej till vänsterkoalition

De spanska socialdemokraterna i partiet PSOE säger nej till ett nytt förslag från vänsteralliansen Unidas Podemos att bilda regering..

UNT - 7 timmar sedan

FN-konferens om tortyr i Egypten skjuts upp

FN har skjutit upp en konferens mot tortyr som var tänkt att hållas i Egyptens huvudstad Kairo, uppger en talesperson för Michelle Bachelet, FN:s högkommissarie för mänskliga rättigheter..

UNT - 8 timmar sedan

Sudans övergångsstyre har tagit form

Rådet som ska styra Sudan under en tre år lång övergångsperiod har nu tagit form, meddelar en talesperson för den i dagsläget styrande militärjuntan..

UNT - 9 timmar sedan

Antalet skogsbränder i Amazonas ökar stort

Antalet skogsbränder som härjat i Amazonas regnskog är rekordhögt hittills i år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.