Skånskan > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:32

Skånskan - 14 aug 19 kl. 05:00

Extra klirr i kassan för Eslövs feriearbetareEslöv Ungdomarna i Eslöv är några av de bäst betalda feriearbetarna i Skåne med sina 80 kronor i timmen, men kanske har de roligast också.
Den frågan kan sju av de som arbetar på Café Våfflan och Fritidsbanken svara på.– Vi har jätteroligt! utbrister Johanna Nilsson, Ellen Andersson och Ema Mustafa som arbetat på Café Våfflan i snart två veckor. Tjejerna som sökte jobb via kommunen är nöjda med sin placering.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslövs, Ungdomarna, Eslöv, Skåne, Café Våfflan, Fritidsbanken, Johanna Nilsson, Andersson, Ema Mustafa, Ellenor Björnfot, Nayanika Nielsen, Adam Erlandsson, Malte Persson, Kennet Andersson, Våfflan, Johan Holmqvist, David Thernström, David

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extra klirri , kassanför , Eslövs, feriearbetare
Skånskan - Igår: 19:53

Centralt gymnasium som byggts utan korridorer

ESLÖV 100-talet inbjudna gäster deltog på tisdagen i invigningen av Eslövs nya stolthet:
Carl Engström-skolan är kommunens stora gymnasiesatsning, bara några minuters promenad från centrum och järnvägsstationen, som redan lockat mer än dubbelt så många sökande elever som det gamla Bergagymnasiet.Det handlar om en av kommunens största satsningar någonsin. Öppet hus för övriga intresserade är det på lördag 24 augusti kl 10-12.

Skånskan - 13 apr 18 kl. 14:00

Våfflan laddar för säsongspremiär

eslöv På valborgsmässoafton slår kafé Våfflan vid Trollsjön upp luckorna för säsongen. Ett par saker är nytt för i år.Efter en vända i privat regi har Våfflan de senaste åren drivits av den kommunala förvaltningen Arbete och försörjning, som haft kaféet som ett arbetsmarknadsprojekt och bemannat det med arbetssökande personer.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Fö­re­tag får bak­läxa om ar­bets­mil­jön

Staffanstorp Ef­ter en in­spek­tion av fö­re­taget i Staffanstorp har re­sul­tatet kommit. Nu får fö­re­taget bak­läxa.Den 9 au­gus­ti ge­nom­förde Ar­bets­mil­jö­ver­ket en in­spek­tion på Office it part­ner Malmö AB.

Skånskan - 1 timme sedan

Okej med sprit i skollokaler

KLÅGERUP/BARA Det bör även fortsättningsvis vara tillåtet att dricka alkohol för den som hyr lokaler på Klågerups- och Spångholmsskolan.Bristen på lokaler att hyra för lite större tillställningar är begränsade i Bara och Klågerup. Nu ha utbildningsnämnden ställt sig bakom ordningsreglerna vid uthyrning av Klågerupsskolans slöjd- och matsal liksom Spångholmsskolans matsal.

Skånskan - 1 timme sedan

Plocka bär och cykla dressin mitt i stan

Malmö Björnbär, blåhallon och en rejäl knippa krondill till kräftorna. En dressintur på det gamla övergivna godsspåret på Johanneslust ger inte bara motion, det kan även fylla skafferiet så här i skördetider.Det är tredje året som Lasse Poulsen erbjuder dressinturer på det kilometerlånga spåret, med start vid Mölledalsgatan i anslutning till den kiosk på Östra Sommarstadens koloniområde som han också driver (se artikel här intill).

Skånskan - 1 timme sedan

Hörby bruk vill utöka – bygger större

Hörby För två år sen bestämde Hörby bruk sig för att expandera och bygga nytt.
Nu har de planerna växt – fyra gånger så mycket.För två år sen skrev Skånskan om att Hörby bruk ville expandera och ge sig in i lastpallsbranschen (5/10 2017).

Skånskan - 1 timme sedan

Bybor förlorar mål om sänkt hastighet

KÄVLINGE Trafikutsatta boende vid en väg i Dösjebro får nej i ännu en instans på sitt krav om en sänkning av hastigheten utanför byn på grund av bettransporter.Den här gången är det Transportstyrelsen som säger nej med hänvisning till tidigare föreskrifter om att den högsta tillåtna hastigheten på vägsträckan ska vara 80 kilometer i timmen.
Länsstyrelsen har tidigare också nekat de boende en hastighetssänkning med motiveringen att vägsträckan inte ligger inom ett tätbebyggt område.

Skånskan - 1 timme sedan

Dagverksamheterna lockar

sjöbo En efter en kommer de in och hälsar och kramar Sandra Nilsson och Monica Nilsson.
Sex damer som på onsdagar träffas på Klubben och har gemensamma aktiviteter.Skånskan är på besök i hus E vid Ängsgården i Sjöbo.

Skånskan - 1 timme sedan

En sommarkiosk med gamla anor

MALMÖ En sommarkiosk är precis vad det låter som, en kiosk som inte är öppen under hela året.När många kiosker stänger och till och med rivs lever kiosken i Östra Sommarstaden vidare.
– Jag jobbar fyra månader om året varje dag.

Skånskan - 2 timmar sedan

Shirin växlar upp

Efter ett intensivt 2018, då Shirin släppte sitt debutalbum ”Almost Lover”, håller soulsångaren från Malmö på att växla upp till en version 2.0. På lördag spelar hon på Stadsfesten i Hässleholm och testar bland annat nytt material.

Skånskan - 7 timmar sedan

Larm om brand i Klagstorp

Trelleborg En person ringer in till SOS Alarm efter att ha sett en rökpelare i Klagstorp, Trelleborgs kommun.Larmet inkom klockan 22 52. Personen som ringer in har sett en rökpelare på Storgatan i Klagstorp, Trelleborgs kommun.

Skånskan - 7 timmar sedan

Lugauers derbyfavorit briljerade

TRAV Conrad Lugauer har om en och en halv vecka chansen att vinna derbyt hemma på Jägersro.
Campo Bahia var precis så bra som Lugauer hade hoppats i onsdagens kval och blir den givna favoriten i finalen.Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åbytravet i maj, så höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och har varit en given favorit i derbyt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.