Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 22 August, 11:48

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 19 kl. 04:44

Lättnadsrally på börserna i AsienBörserna i Asien lättade betydligt när de slog upp sina portar för onsdagshandeln. I Tokyo steg Nikkei 225 med 1 procent, och Topix var inte långt därefter, i den inledande handeln. – Japanska aktier kommer att handlas till följd av att amerikanska akti.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Asien, Tokyo, Nikkei, Topix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lättnadsrally, börsernai , Asien
Affärsvärlden - 27 aug 15 kl. 08:59

Lättnadsrally i Asien

De ledande börserna i Asien handlades upp på torsdagen i ett lättnadsrally föranlett av den starka avslutningen på onsdagens USA-börser..

Sydsvenskan - 14 aug 19 kl. 04:44

Lättnadsrally på börserna i Asien

Börserna i Asien lättade betydligt när de slog upp sina portar för onsdagshandeln. I Tokyo steg Nikkei 225 med 1 procent, och Topix var inte långt därefter, i den inledande handeln. – Japanska aktier kommer att handlas till följd av att amerikanska akti.

DI - 14 aug 19 kl. 04:53

Lättnadsrally på börserna i Asien

Börserna i Asien lättade betydligt när de slog upp sina portar för onsdagshandeln..

Dagens PS - 23 jan 18 kl. 07:55

Lättnadsrally på Asiens börser

Stiger på bred front efter positiv nyhet. Asien-börserna stiger brett på tisdagen i kölvattnet av uppgången på Wall Street i går på beskedet att nedstängningen av den amerikanska statsapparaten är över sedan en politisk överenskommelse träffats. Japanska centralbanken lämnade som väntat depositräntan oförändrad vid -0,1 procent.

Affärsvärlden - 03 jan 13 kl. 08:42

Lättnadsrally på USA-börserna

De amerikanska börserna stod för något av ett lättnadsrally på onsdagen, årets första handelsdag, efter att representanthuset röstat igenom det budgetförslag som bland annat innebär förhöjda skatter för höginkomsttagare..

Cornucopia - 28 jun 15 kl. 16:24

Söndagssvar: Hur går börserna på Greklandskrisen nästa vecka?

Söndag och dags för lite svar från läsarna igen. Denna vecka fokuserar vi förstås på marknadsreaktionerna på Greklandskrisen. Hur går börserna nästa vecka, dvs vecka 27?

PrivataAffärer - 25 sep 15 kl. 17:57

Europabörserna: Lättnadsrally efter Yellen

Veckans sista handelsdag på Europabörserna präglades av köpiver efter att Janet Yellen på torsdagen sagt att räntan förmodligen höjs i år, och att tillväxten i USA kan stå emot den senaste tidens turbulens på tillväxtmarknader....

DI - 11 feb 16 kl. 17:47

Blytung dag på Europabörserna

Ett rejält säljtryck pressade Europabörserna i torsdagshandeln, vilket betyder att onsdagens lättnadsrally var ett minne blott..

E24 - 11 feb 16 kl. 18:08

Blytung dag på Europabörserna

Ett rejält säljtryck pressade Europabörserna i torsdagshandeln, vilket betyder att onsdagens lättnadsrally var ett minne blott..

DI - 22 okt 18 kl. 06:44

Sänkt kreditbetyg men stabila utsikter för Italien – bedömare spår lättnadsrally

Asienbörserna var lite blandade med en svag dragning uppåt, samtidigt som Kina-börserna steg mer markerat. Stimulanshopp i Kina överskuggar orosfaktorer som Italien, brexit och Saudiarabien. .

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Johnson väntar hårt motstånd från Macron

Tysklands förbundskansler Angela Merkel visade i går en del kompromissvilja när Storbritanniens premiärminister Boris Johnson förde fram sina krav på förhandlingar om ett nytt brexitavtal. Men Frankrikes president Emmanuel Macron, som Johnson lunchar me.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Olycka stoppar tågtrafiken

En olycka vid Årstaberg ställer till det för fjärr- och regionaltåg söderut och söderifrån Stockholms centralstation, skriver Trafikverket. Även SL:s pendeltåg mellan Uppsala/Märsta - Södertälje C samt Nynäshamn - Bålsta påverkas. Det finns i nuläget in.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Miljonbelopp skänktes till politiska partier

Privatpersoner skänkte hundratusentals kronor till partierna i fjol, visar SVT Nyheters genomgång av partiernas redovisning för valåret 2018. Den skånske näringslivsprofilen Dan Olofsson skänkte till exempel 1,2 miljoner till KD. – Kristdemokraterna låg.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hov1 drar på höstturné

Rapgruppen Hov1 bjuder på fler chanser att se dem live. I höst åker de på ännu en turné med sju inplanerade stopp, meddelar Live Nation. Turnén blir en fortsättning på ett framgångsrikt år för medlemmarna i gruppen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Pinfärsk fisk och sprallig riesling – kan det bli bättre?

Det är makrilltid, och den ska vara ynglingastyv..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fortsatt trög tysk ekonomi

Den tyska ekonomin står fortsatt och stampar på stället. Inköpschefsindex för augusti, en konjunkturmätare, låg i det närmaste stilla strax över 50-strecket, vilket indikerar en fortsatt svag tillväxt för Europas ekonomiska draglok. Det samlade indexet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Björkman kan få plats i Hall of Fame

Fem svenskar kan bli sex i tennisens Hall of Fame. Detta står klart efter att Jonas Björkman är en av de spelare som nominerats i år, skriver organisationen som håller i omröstningen till Hall of Fame, beläget i Newport, USA. Björkman nådde som bäst en.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Dämpat efter krokodilolycka: Känns tungt

Stämningen är dämpad på Skansenakvariet två dagar efter olyckan då en man bets av en krokodil. – Det känns tungt med tanke på vad som har hänt, säger akvariechefen Jonas Wahlström. Krokodilolyckan i Skansenakvariet på tisdagskvällen har skakat om person.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Efter att maken gått bort – hon fortsätter i samma anda med keramiken

Berit Tuvesson: ”Det var självklart för mig att fortsätta, ingen tvekan”..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bolsonaro skrotar stöd till hbtq-filmer

Brasilien har dragit in filmstödet till 80 projekt för att stoppa statliga pengar till filmer och tv-program med hbtq-tema. Draget kommer några dagar efter det att landets högerkonservative president Jair Bolsonaro antytt via en livesändning på nätet at.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.