UNT > Inrikes

Monday, 19 August, 15:57

UNT - 14 aug 19 kl. 04:14

Man körde på kvinna med viljeEn kvinna i Falkenbergs kommun blev strax efter midnatt påkörd av en bil, vilket misstänks vara en medveten handling, skriver polisen på sin sajt..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Falkenbergs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man körde, kvinnamed , vilje
DN - 20 maj 14 kl. 00:40

”Var fjärde kvinna ser Fi som ett alternativ i valet”

Nya siffror. En opinionsundersökning som presenteras i dag visar att var fjärde kvinna och var femte man kan tänka sig att rösta på Feministiskt initiativ. Vi ser nu ett feministiskt genombrott och förutsättningar är helt annorlunda jämfört med 2009 då vi fick 2,2 procent av rösterna, skriver tre EU-kandidater för Fi..

GT - 18 jul 15 kl. 13:57

Man körde kvinna till sjukhus – fick inbrott

Mannen körde en kvinna till sjukhuset – då passade hennes dotter och hennes man på att göra inbrott hos honom. De ska ha bestulit mannen på alltifrån datorer till kristallkronor. Dessutom misstänks paret ha gjort inbrott på en skola där man stulit datorer och ukuleles värda nästan 40 000 kronor..

Västerbottens Folkblad - 30 jun 18 kl. 14:09

Larm om misshandel – hörde kvinna skrika

Polisen larmades om en pågående misshandel under lördagen. Det var vid 11.20 som polis larmades till en lägenhet i centrala Skellefteå.

BT - 23 jun 19 kl. 14:53

Just nu: Misstänkt misshandel i nära relation på Hulta - hörde kvinna ropa på hjälp

På söndagsmorgonen fick polisen in ett larm om en misstänkt misshandel då anmälaren ska ha hört hur en kvinna ropade på hjälp från en lägenhet. Väl på plats kunde polisen gripa en man misstänkt för brottet. .

Kristianstadsbladet - 03 nov 12 kl. 13:21

Etiopienfångar berörde kvinnor mest

De fängslade journalisterna berörde kvinnorna mest, medan Syrienkonflikten gjorde störst intryck på männen, visar en analys av tredje kvartalets nyhetshändelser.
OS i London var visserligen den nyhetshändelse som gav upphov till flest artiklar, enligt en genomgång av analysföretaget Retriever.Men medaljdbragder och krossade rekorddrömmar i all ära - det var andra nyheter som svenskarna brydde sig mest om.

FriaTider - 13 jan 14 kl. 13:20

Var tionde kvinna vågar inte gå ut på kvällen

Nära var fjärde kvinna känner sig otrygg i sitt bostadsområde och var tionde vågar inte gå ut ensam sent på kvällen. Det visar Nationella trygghets­undersökn­ingen, som Brottsförebyggande rådet (Brå) presenterade idag..

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 01:30

Var fjärde kan tänka sig rösta rosa


Var fjärde kvinna och var femte man kan tänka sig att rösta på Feministiskt initiativ (FI) i söndagens EU-val och i höstens riksdagsval. Det hävdar FI med stöd av en Sifo-undersökning som partiet beställt."Det är inte längre en fråga om huruvida Feministiskt initiativ kommer in i EU-parlamentet utan frågan är nu hur många mandat vi får", skriver partiets tre toppkandidater i EU-valet på DN Debatt.

UNT - 20 maj 14 kl. 01:30

Var fjärde kan tänka sig rösta rosa

Var fjärde kvinna och var femte man kan tänka sig att rösta på Feministiskt initiativ (FI) i söndagens EU-val och i höstens riksdagsval. Det hävdar FI, med stöd av en Sifo-undersökning som partiet beställt.(TT).

NT - 20 maj 14 kl. 01:30

Var fjärde kan tänka sig rösta rosa

Var fjärde kvinna och var femte man kan tänka sig att rösta på Feministiskt initiativ (FI) i söndagens EU-val och i höstens riksdagsval. Det hävdar FI, med stöd av en Sifo-undersökning som partiet beställt.(TT).

SvD - 20 maj 14 kl. 01:30

Var fjärde kan tänka sig rösta rosa

Var fjärde kvinna och var femte man kan tänka sig att rösta på Feministiskt initiativ (FI) i söndagens EU-val och i höstens riksdagsval. Det hävdar FI med stöd av en Sifo-undersökning som partiet beställt..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 14 kl. 01:36

Var fjärde kan tänka sig rösta rosa

Var fjärde kvinna och var femte man kan tänka sig att rösta på Feministiskt initiativ (FI) i söndagens EU-val och i höstens riksdagsval. Det hävdar FI med stöd av en Sifo-undersökning som partiet beställt. "Det är inte längre en fråga om huruvida Feministiskt initiativ kommer in i EU-parlamentet utan frågan är nu hur många mandat vi får", skriver partiets tre toppkandidater i EU-valet på DN Debatt..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Svenska politiker pekas ut som PKK-anhängare

Åtskilliga europeiska politiker, varav flera svenska, pekas ut som sympatisörer till terrorstämplade PKK i en turkisk rapport..

UNT - 1 timme sedan

Svenska politiker kopplas till turkiska PKK

Åtskilliga europeiska politiker, varav flera svenska, pekas ut som sympatisörer till terrorstämplade PKK i en turkisk rapport..

UNT - 1 timme sedan

Annie Lööf väntar sitt andra barn

Om allt går det som det ska kommer Centerledaren Annie Lööf att ta ett halvårs paus från politiken under 2020..

UNT - 1 timme sedan

Kropp bekräftas vara försvunnen Kirunabo

Den kropp som i torsdags hittades nio mil utanför Kiruna tillhör den 29-årige man som varit försvunnen sedan i slutet av juli..

UNT - 1 timme sedan

Mordmisstänkt tonårings psykiska hälsa utreds

Den tonåring som misstänks för mord på en 16-årig pojke i Sollentuna kan lida av en allvarlig psykisk störning, skriver Expressen..

UNT - 1 timme sedan

Nyfödda fick resistent bakterie på sjukhus

Sex nyfödda barn och tre mödrar har smittats av en resistent variant av tarmbakterien E..

UNT - 2 timmar sedan

Centern lyfter vårdmoms i budgetkamp

Centerpartiet överväger att kasta in krav på att privata vårdbolag åter ska slippa moms för inhyrd personal i förhandlingarna om höstbudgeten..

UNT - 2 timmar sedan

Sex bebisar smittade med e-coli på sjukhus

Sex nyfödda barn och tre mödrar har smittats av den resistenta tarmbakterien e-coli på Skånes universitetssjukhus i Malmö..

UNT - 4 timmar sedan

Dog i arbetsplatsolycka – arbetsgivare åtalas

I början av 2018 omkom en man vid en arbetsplatsolycka i Hedemora i Dalarna..

UNT - 4 timmar sedan

Värmepumpar för miljoner stulna

Pallar med värmepumpar till ett värde av flera miljoner kronor har stulits från ett företag i Tranås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.