BT > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:33

BT - 14 aug 19 kl. 04:00

Fredrikson: Putin struntar i omvärldens protesterProtesterna i Moskva mot Putinregimen växer och har nu också spritt sig till andra ryska storstäder. Demonstrationen i Moskva i lördags hade fått tillstånd och samlade minst 50 000 deltagare. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Moskva, Putinregimen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrikson, Putin, struntari , omvärldens, protester
Sydsvenskan - 07 mar 14 kl. 05:30

Putin struntar i folkrätten

Trots omvärldens protester är Ryssland redo att med separatister som ombud ta över Krim. Men Moskvas hårda makt är inte oövervinnerlig..

Sydsvenskan - 18 aug 15 kl. 20:12

Smittsam sjukdom fick upp omvärldens ögon

Som journalist är det inte helt ovanligt att få ett samtal från Tidningarnas telegrambyrå, TT. Men aldrig förr har samtalet inletts som igår: "Hej, jag har förstått att du nyss kommit hem från scoutläger i Japan. Mår du bra?

Sydsvenskan - 28 maj 14 kl. 05:30

Omvärldens intresse pressar fram samarbete i sökandet

Det har gått sju veckor sedan mer än 200 skolflickor kidnappades i Nigeria av terrorgruppen Boko Haram. Händelsen har skakat en hel värld, men trots att flickorna har lokaliserats är dramat långt ifrån över.Vad var det som hände den 14 april?

SvD - 06 aug 16 kl. 18:22

Erdogans anhängare besvikna på omvärldens reaktion

Ilska mot väst gror bland regeringssupportrar i Turkiet. Euforin över ”folkets seger mot kuppmakarna” på hemmaplan står i skarp kontrast till omvärldens kritik om ”demokrati på fallrepet”..

SVT - 27 jun 17 kl. 18:34

Ny studie: Omvärldens USA-förtroende rasar efter Trump

Sedan Donald Trump tillträdde presidentämbetet har omvärldens förtroende för USA minskat drastiskt, enligt en ny studie. Och allra störst förtroendetapp bland de deltagande länderna har skett i Sverige – där bara tio procent säger sig ha förtroende för den amerikanske presidenten..

Länstidningen i Jämtland - 05 jun 18 kl. 16:25

Här är omvärldens reaktioner efter Potter-övergången – från chansning till genidrag

Några tycker att han är oprövad. Några är odelat kritiska. Några vädjar om tålamod.

SR - 23 okt 18 kl. 06:08

Analys: Allt svårare för Saudiarabien att försvara sig mot omvärldens press

Turkiets president Erdogan ska senare i dag presentera vad han kallar "den nakna sanningen" om den saudiske journalisten Jamal Khashoggi. Det råder fortfarande brist på bevis om vad som egentligen hänt men Saudiarabien får allt svårare att försvara sig mot omvärldens press, konstaterar vår korrespondent..

SR - 02 mar 14 kl. 08:01

Omvärldens ton hårdnar om läget i Ukraina

Reaktionerna från omvärlden på händelserna i Ukraina skärps nu snabbt, efter att Rysslands parlament gett president Putin mandat att ingripa militärt i grannlandet. Under natten har dock inte något anfall mot Ukraina genomförts..

DN - 22 apr 17 kl. 18:13

Le Pen och Macron omvärldens favoriter

Såväl USA:s som Rysslands ledare vill helst se högerextremisten Marine Le Pen i Elyseepalatset, men Rysslands Putin har guldläget: Han har ytterligare två vänner bland de fyra toppkandidaterna i det franska presidentvalet..

UNT - 12 feb 15 kl. 17:17

IS mål: Nya rekryter - och omvärldens avsky

Jihadistgruppen Islamiska staten har släppt det nya numret av sitt propagandamagasin Dabiq; men vad är egentligen syftet med dess mediestrategi?Svaret: Att fylla sina led med soldater, och omvärlden med fasa..

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Radiosändningar för ett globalt Borås

Radiosändningar i fyra av Borås stadsdelar är startskottet för årets upplaga av Sidaprojektet ”Globala Borås”..

BT - 15 minuter sedan

Springer i sex dygn – hoppas på världsrekord

I sex dygn kommer Johnny Hällnebys världsrekordförsök att pågå. Under 144 timmar kommer han att försöka springa så långt som möjligt på en inomhusbana i Milwaukee i USA..

BT - 30 minuter sedan

"Mondo" över sex meter på Finnkampen

Armand Duplantis bjöd Finnkampspubliken på världsklassigt stavhopp när han flög över sex meter på första försöket. Det innebar Finnkampsrekord och dessutom att det 30 år gamla stadionrekordet på Stockholms stadion raderades..

BT - 30 minuter sedan

Väg avstängd – bil har krockat med traktor

En trafikolycka har inträffat på länsväg 1933 i höjd med Hudene kyrka. Vägen är avstängd under räddningsarbetet..

BT - 15 minuter sedan

Äspered föll tungt

BT - 45 minuter sedan

Upptäckten: Praktfullt guldsvärd i svenskt gravfynd – ”En gåta”

En grav med ett praktsvärd i guld och silver och andra unika fynd har hittats i östra Fyrislund i Uppsala. Graven tros ha tillhört en högt uppsatt makthavare med koppling till kungamakten i Gamla Uppsala för omkring 1 500 år sedan..

BT - 45 minuter sedan

Tungt poängtapp för Södra Ving

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.