SVT > Utrikes

Wednesday, 21 August, 22:28

SVT - 14 aug 19 kl. 03:12

Flygtrafiken i gång igen i HongkongFlygtrafiken kunde under onsdagsmorgonen återupptags igen vid Hongkongs internationella flygplats, efter tisdagens tumult..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Hongkong, Hongkongs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygtrafikeni , gång, igeni , Hongkong
BT - 18 feb 13 kl. 11:56

Flygtrafiken igång igen

Planen lyfter återigen från Landvetter flygplats. Men räkna med förseningar under eftermiddagen. Vid lunchtid var det totalstopp i flygtrafiken till och från Landvetter flygplats.

YLE - 05 jan 13 kl. 06:41

Flygtrafiken löper igen

Flygtrafiken har återgått till det normala. I går orsakade ett fel i Finnairs datateknik förseningar på mellan en halvtimme och en timme. Felet åtgärdades delvis i går och från i natt har flygtrafiken har löpt normalt.

NSD - 04 nov 15 kl. 17:18

Flygtrafiken igång igen

Flygtrafiken är igång igen efter störningarna..

UNT - 25 maj 11 kl. 11:05

Flygtrafiken i gång igen

Den isländska vulkanen Grimsvötns utbrott är på väg att upphöra, säger en brittisk vädertjänsteman till Reuters. För den svenska flygtrafiken ser inte askmolnet ut att ställa till några större problem. Men i Tyskland har flera stora flygplatser tvingades stänga under onsdagsmorgonen..

DI - 20 maj 18 kl. 09:06

Flygtrafiken som vanligt igen efter haveriet

Det tekniska strulet med flygledningssystemet på Arlanda flygplats som under gårdagen orsakade stopp och förseningar i flygtrafiken är åtgärdat. Nu på söndagen går flygen enligt tidtabellen, enligt Swedavia..

SVT - 19 sep 14 kl. 12:53

Flygtrafiken drabbas av dimman

På fredagsmorgonen var det störningar i flygtrafiken i Stockholm på grund av kraftig dimma. De största förseningarna har varit till och från Bromma flygplats, men nu är flygtrafiken igång igen..

ÖstersundsPosten - 15 feb 17 kl. 18:11

Dimman orsakade problem i flygtrafiken – flera flyg fick ställas in

Nu är flygtrafiken igång igen men under dagen orsakade dimman problem på Åre Östersund flygplats. Tre flighter fick ställas in och flera påverkades..

Länstidningen i Jämtland - 15 feb 17 kl. 18:11

Dimman orsakade problem i flygtrafiken – flera flyg fick ställas in

Nu är flygtrafiken igång igen men under dagen orsakade dimman problem på Åre Östersund flygplats. Tre flighter fick ställas in och flera påverkades..

Aftonbladet - 16 dec 11 kl. 15:52

Flygtrafiken i gång igen

FriaTider - 29 aug 14 kl. 12:02

Nu hotas flygtrafiken i Europa igen

NSD - 13 aug 18 kl. 15:30

Uppdaterad: Brandlarm– flygtrafiken igång igen

Klockan 15..

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Rekordmånga bränder i regnskogarna i Brasilien

Antalet bränder i Amazonas ökar rekordartat, rapporterar brittiska BBC och hänvisar till nya siffror från Brasiliens rymdforskningsmyndighet National Institute for Space Research (Inpe)..

SVT - 1 timme sedan

Donald Trump om Mette Fredriksen (S): ”Nasty”

Ett ”absurt” förslag. En avfärdad affär. Och en trumpen president.

SVT - 3 timmar sedan

Statsvetarna om Trumps inställda Danmarkresa: Trump blev personligt förolämpad

USA:s president Donald Trump ställde in sitt planerade statsbesök i Danmark efter att ha fått nobben om en försäljning av Grönland. Trumps beslut förvånar inte de tre statsvetare som SVT Nyheter har pratat med..

SVT - 7 timmar sedan

Danmarks statsminister om Donald Trumps inställda resa

USA:s president Donald Trump ställde in sitt statsbesök i Danmark när han inte fick köpa Danmark. Nu kommenterar Danmarks utrikesminister Mette Fredriksen (S) beskedet..

SVT - 11 timmar sedan

Bildt om Trump: ”Vet inte om jag ska skratta eller gråta”

USA:s president Donald Trump har ställt in sitt planerade statsbesök till Danmark, som skulle ske i början av september – efter att Danmark avvisat en försäljning av Grönland. – Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, säger Sveriges tidigare statsminister och utrikesminister Carl Bildt i Morgonstudion..

SVT - 20 timmar sedan

Trump ställer in resa till Danmark – efter Grönlandsnobben

Donald Trump ställer in sitt planerade Danmarksbesök i början av september. USA:s president är irriterad över att Danmark avvisat en försäljning av Grönland..

SVT - 23 timmar sedan

Finnair stoppar anställda från att protestera mot Kina

Kina trappar upp informationskriget under protesterna i Hongkong. Företag pressas att hindra sina anställda att stödja protesterna i sociala medier. Flygbolaget Finnair är ett av de företag som uppmanat anställda att inte delta i protesterna på ett sätt som går att koppla till bolaget..

SVT - Igår: 20:01

Branden på Gran Canaria sprider sig okontrollerat på två fronter

Den kraftiga skogsbranden på Gran Canaria är fortfarande inte under kontroll. Men förändrade väderförhållanden gör att invånarna kan börja andas strimmor av hopp igen. – Vi kommer att besegra den här besten, säger regionpresidenten Ángel Víctor Torres..

SVT - Igår: 20:01

Se bilderna inifrån infernot på Kanarieöarna

Här rasar den stora skogsbranden på Gran Canaria. Bilder från natten till måndag visar att branden fortfarande inte är under kontroll. Tusentals evakueras efter att allt fler orter ligger i farans riktning.

SVT - Igår: 19:49

Migranter får gå i land på Sicilien

Åklagarmyndigheten på Sicilien har beordrat räddningsfartyget Open arms att lägga till på Lampedusa och låta migranterna ombord gå i land, rapporterar bland annat NTB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.