SVT > Inrikes

Thursday, 22 August, 02:41

SVT - 14 aug 19 kl. 03:12

Idag kommer domen mot ASAP RockyUnder onsdagen får den amerikanska artisten ASAP Rocky sin dom i det mycket uppmärksammade fallet i Stockholms tingsrätt. Enligt brottsmålsadvokaten Ulrika Borg är det svårt att säga vad utgången kommer att bli. – Det är många punkter som ska tas ställning till, säger hon..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
ASAP Rocky, Stockholms, Ulrika Borg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idagkommer , domenmot , ASAP, Rocky
Världen Idag - 26 jul 19 kl. 15:56

Trump kritiserar Sverige efter åtal mot Asap Rocky

USA:s president Donald Trump kräver att den amerikanske rapparen Asap Rocky, som ställs inför rätta i Sverige, släpps fri. ”Väldigt besviken på statsminister Stefan Löfven för att han inte kunde agera”, twittrar Trump..

SR - 01 aug 19 kl. 06:41

Asap Rocky rättegång dag två: Detta händer idag

Idag är andra förhandlingsdagen i fallet där artisten Asap Rocky och två andra står åtalade för misshandel. Idag har turen kommit till Asap Rocky själv att vittna..

Sydsvenskan - 14 aug 19 kl. 05:30

I dag får Asap Rocky sin dom

I dag klockan 14 tillkännages domen mot hiphopstjärnan Asap Rocky. Artisten står åtalad för misshandel efter ett bråk i centrala Stockholm den 30 juni. För snart två veckor sedan släpptes Asap Rocky på fri fot och lämnade Sverige, men det är i dag som a.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 19 kl. 05:30

I dag får Asap Rocky sin dom

I dag klockan 14 tillkännages domen mot hiphopstjärnan Asap Rocky. Artisten står åtalad för misshandel efter ett bråk i centrala Stockholm den 30 juni. För snart två veckor sedan släpptes Asap Rocky på fri fot och lämnade Sverige, men det är i dag som a.

SVT - 30 jul 19 kl. 06:00

Idag inleds rättegången mot ASAP Rocky

Under tisdagen inleds rättegången mot världsstjärnan ASAP Rocky. Misshandelsåtalet har blivit en världsnyhet och en infekterad politisk fråga efter att USA:s president krävt att rapparen friges. Men ASAP Rocky har i sin karriär gjort en poäng av att inte vilja ses som en politisk symbol..

SR - 14 aug 19 kl. 03:34

I dag kommer domen mot Asap Rocky

Klockan 14 i dag kommer domen mot den amerikanske rapstjärnan Asap Rocky och ytterligare två män, misstänkta för misshandel tidigare i somras..

Expressen - I förrgår: 14:57

19-åringen ”missnöjd” – kräver ny rättegång mot ASAP Rocky

Rapparen ASAP Rocky och hans två vänner fick villkorlig dom för misshandel.Deras offer – 19-åringen – är ”missnöjd” med domen och vill nu att artisten ställs inför rätta på nytt.”Hans inställning är att han önskar att åklagaren överklagar domen”, meddelar advokat Magnus Strömberg..

Expressen - 04 jul 19 kl. 16:43

ASAP Rocky still in police custody - more concerts cancelled

US rapper ASAP Rocky is still in Swedish police custody after being charged with aggravated assault.ASAP Rocky, whose real name is Rakim Mayers, was detained by police after his concert in Stockholm at 1am on Wednesday.The Swedish prosecutor has requested that he should remain in custody, as he believes there is a flight risk.

DN - 23 jul 19 kl. 16:05

ASAP Rocky kan få mångmiljonsbelopp i skadestånd – även om han döms

Hiphopstjärnan ASAP Rocky har suttit häktad i snart tre veckor misstänkt för misshandel. Om artisten friges kan han få rätt till skadestånd och ersättning för förlorad inkomst som enligt advokaten uppgår till minst 16 miljoner kronor.  Men även om han döms kan han få skadestånd – om domen nedgraderas till ett lindrigare brott.

Expressen - 01 aug 19 kl. 10:52

Kravet: Visa gammal film på ASAP Rocky

Gatubråket med världsstjärnan ASAP Rocky i Stockholm den 30 juni filmades och spreds på internet.SMS-konversationer från samma kväll innehåller formuleringar om att ASAP Rocky ”bankade skiten ur någon”. – Sparken var i ilska, det var inte självförsvar, säger ett vittne som satt nära brottsplatsen om händelseförloppet.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Stena Bulk i möte med Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero. Om det kommer att ta processen framåt är dock oklart. – Vi etablerade en kontakt, säger vd:n Erik Hånell till TT.

SVT - 4 timmar sedan

Tumult efter iranske ministerns tal i Stockholm

Irans utrikesminister Javad Zarif är på charmturné i Norden. Målet är att vinna stöd kring det internationella avtalet om Irans kärnprogram, ett avtal som närmast havererat sedan USA hoppade av i fjol och skärpte sanktionerna. Där tror han sig kunna få hjälp av Sverige.

SVT - 5 timmar sedan

Hanif Bali ber Carl Bildt om ursäkt: ”Har brustit”

Hanif Bali petades från sina uppdrag i riksdagens utskott. Nu ber han om ursäkt till Carl Bildt..

SVT - 9 timmar sedan

Kraftig kritik mot Hanif Balis uttalande

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali får nu stark kritik för sitt kritiska uttalande om partikollegan Carl Bildt. Och kritiken kommer båda sidor om blocken..

SVT - 13 timmar sedan

Hanif Bali kritiseras av Ulf Kristersson – efter kängan mot Carl Bildt

”En man som inte lyckats ha rätt om ett enda utrikespolitiskt skeende någonsin”. Så beskriver M-toppen Hanif Bali sin partikollega, före detta statsminister och utrikesminister Carl Bildt. – Det Hanif Bali i dag och vid flera tillfällen har uttryckt är fullständigt oacceptabelt inom Moderaterna, säger partiledaren Ulf Kristersson..

SVT - Igår: 02:19

Ebba Busch Thor (KD) till Lena Hallengren (S): ”Ni sviker Sveriges äldre”

Det saknas platser på särskilda äldreboenden i nästan hälften av Sveriges kommuner, och bristen blir allt större. När Ebba Busch Thor (KD) och Lena Hallengren (S) diskuterade problemet i Aktuellt kritiserade socialministern KD-ledarens ton. – Om det är obehagligt att jag låter lite irriterad så kan jag säga det väldigt lugnt: Ni sviker Sveriges äldre, svarade Busch Thor..

SVT - Igår: 21:36

Ordning i skolan kan bli fall för Högsta domstolen

Var går gränsen för vad en lärare får göra för att hålla ordning i skolan? Just nu driver Barn- och elevombudet BEO ett fall som fått starka reaktioner till Högsta domstolen..

SVT - Igår: 21:28

SVT:s meteorolog: Värmen återvänder i helgen

Alla som trodde att de tagit sommarens sista bad – tänk om. Till helgen väntas nämligen temperaturen åter klättra uppåt 25 grader i stora delar av Götaland och Svealand. – Om inte ett sista bad så kan det i alla fall bli en sista glass, säger SVT:s meteorolog Nils Holmqvist..

SVT - Igår: 20:19

Stor ökning av missnöjda Flixbusresenärer

Missnöjet mot bussföretaget Flixbus växer och flera resenärer vittnar om obehagliga bussfärder, återkommande förseningar och otrevlig personal. Hittills under 2019 har Konsumentverket fått in 37 anmälningar mot Flixbus, en kraftig ökning jämfört med året innan. – Det vi märkt är en ökning jämfört med andra bussbolag, säger Josefin Holmberg, jurist på Konsumentverket..

SVT - Igår: 20:19

Flixbus: ”Tar all feedback på största allvar”

Anmälningarna till Konsumentverket mot bussföretaget Flixbus har ökat kraftigt under 2019. Flera kunder som SVT varit i kontakt med beskriver resor med långa förseningar och bristande information. Nu svarar bolaget på kritiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.