YA > Nyheter

Friday, 23 August, 21:46

YA - 14 aug 19 kl. 03:03

Insändare: Stadsbuss till alla i YstadJag kollade de nya tidtabellerna som börjar gälla 14 augusti..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Stadsbusstill alla i , Ystad
YA - 14 jul 18 kl. 13:00

Insändare: Forum Ystad håller inte måttet

Svar till Gunilla Olsson – Haveri Forum Ystad..

YA - 31 maj 18 kl. 01:01

Insändare: Tänk om Strandberg fått som han ville

Vilken dramatik vi nu får uppleva när det är valår och läser insändare i Ystads Allehanda om Ystads hamns utveckling och framtid. Varje ny insändare från dem som inte tycker om Socialdemokraternas framgångar i Ystad, kommer det ständigt nya överraskningar..

YA - 04 apr 19 kl. 03:03

Insändare: Uteblivet svar om ishall i Ystad

Har fortfarande inte fått något svar eller kommentar till insändare i YA den 14 februari samt 20 mars angående ishall i Ystad..

YA - 29 aug 18 kl. 05:05

Insändare: Går det att skratta åt Vänsterpartiet?

Svar till hela vänstern i Ystad angående insändaren 24 augusti ”Skrattretande med Sverigedemokrater i manifestation mot rasism”. Vill man ha sig ett gott skratt när man öppnar YA behöver man inte bara läsa Hälge, det går bra att botanisera i bland insändare också. .

YA - 08 feb 16 kl. 03:00

Insändare: "Rätt hålla på reglerna"

YA-sportens rapportering kring YIF-legendaren Kurt-Göran "Kutte" Kjells besök i Ystad Arena i samband med elitseriepremiären har väckt reaktioner. Vi publicerar en insändare från Torsten Erlandsson..

YA - 13 jun 18 kl. 03:03

Insändare: Staten garanterar inte bra vård

Per Einarsson (Kd) och Lars Lundberg (Kd) skriver en insändare där de kritiserar den skånska sjukvården och menar att den bör förstatligas. Jag tror inte att staten är en garant för en bra och tillgänglig vård i Ystad..

YA - 10 jul 18 kl. 08:00

Insändare:

I en insändare (27/6) ger Göran Göransson sin syn på vuxenutbildningen vid Forum Ystad, närmare bestämt svenska för invandrare (SFI). Det är en i mina ögon minst sagt oförtjänt mörk bild. .

YA - 20 aug 18 kl. 01:01

Insändare: Två missuppfattningar om hamnutbyggnaden

Svar på insändare från Kjell Åberg och Bo Isacsson med frågor om hamnen i YA 1 augusti. Ystad har förvisso en hög belåningsgrad, men skribenterna glömmer att det finns en ännu högre tillgångssida. Det är ju detta förhållande som finansinstituten tittar noga på för att bedöma om kommunen är kreditvärdig..

YA - 04 sep 18 kl. 00:22

Insändare: Ystad måste bli mer tillgängligt

Den 14 augusti publicerades en insändare av John Andersson, ledamot i HSO Skånes styrelse, under rubriken "Funktionshinder – en ickefråga i Skurup". Där belyser han hur tillgänglighetsfrågorna successivt prioriterats ner i kommunen..

YA - 17 sep 18 kl. 01:01

Insändare: Vänstern hör inte hemma i ett demokratiskt land

Jag kan inte annat än beklaga sättet som vänsterns styrelse i Ystad, med rötter i kommunismen, skriver en massa kommunistfloskler i fredagens insändare..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Bollywood gör film om flygattack mot Pakistan

Bollywood ska göra en film om Indiens flygattack mot ett pakistanskt område tidigare i år. Producenten Vivek Oberoi vill beskriva det indiska flygvapnets insatser under händelsen – trots att uppgifterna om utgången går vitt isär..

YA - 15 minuter sedan

Spjutstorp nådde högst i Ystad – Gärsnäs trummar på

Det spelades två division 5-matcher i Ystad på fredagskvällen. Endast en vinnare korades. Spjutstorps IF vann borta mot Ystads IF medan IFK Ystad och Sankt Olofs IF spelade oavgjort.

YA - 15 minuter sedan

Tunisisk presidentkandidat gripen

YA - 30 minuter sedan

Ystads politiker får prata mindre: ”Nya regler ska göra debatten rappare”

Debattinläggen i kommunfullmäktige begränsas till ett par minuter. – Jag hoppas de nya reglerna ska göra debatten rappare, säger Henrik Plantin (M) ordförande i kommunfullmäktige..

YA - 30 minuter sedan

Källor: Israel genomförde flygattacker i Irak

Israel har genomfört minst en flygattack mot Irankopplade mål i Irak, och den irakiska regeringen oroas över att dras djupare in i konflikten mellan USA och Iran, rapporterar (NYT)..

YA - 45 minuter sedan

Farligare på fjället när vädret blir varmare

Plötsliga stormar och kraftigt regn som leder till fler olyckor och räddningsinsatser i de svenska fjällen ­­­­­­— Naturvårdsverket larmar om att det kan bli farligare att fjällvandra i takt med klimatförändringarna..

YA - 1 timme sedan

Misstänkt mord i Göteborg

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.