YA > Nyheter

Monday, 19 August, 16:03

YA - 14 aug 19 kl. 02:02

Paul Svensson (SD): Fingertoppskänsla att driva oppositionspolitikSvar till Lats Toftemar (s) efter hans inlägg ”Ingen SD-politik utan egen budget” i YA 13 augusti.”.
Läs mer på YA
Läs mer om:
Svensson, Lats Toftemar, Ingen SD, YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paul, SvenssonSD , Fingertoppskänslaatt , driva, oppositionspolitik
Uppsalanyheter.se - 09 feb 19 kl. 09:19

Recension: Fingertoppskänsla av Joel Lyssarides trio på UKK

Recension: I augusti släppte Joel Lyssarides sitt fantastiska album Dreamer. Nu är han ute med sin trio och spelar musiken från albumet samt lite smakprov som kan komma på nästa album. I augusti släppte Joel Lyssarides sitt fantastiska album Dreamer.

GöteborgsPosten - 16 jul 13 kl. 22:38

Jonsson: "Pia visade fingertoppskänsla"

Den taktiska fotbollens moder stod på andra sidan planen. Då visade Pia Sundhage vad fingertoppskänsla är. Och Therese Sjögran visade hur ett 36-årigt fotbollshjärta klappar..

Nerikes Allehanda - 04 okt 13 kl. 08:31

"Det krävs fingertoppskänsla"

Det krävs fingertoppskänsla i sådana fall som Robin drabbades av. Det säger Örebropolisens kommunikationschef Mats Nylén..

Expressen - 12 feb 14 kl. 13:33

"Personlig touch och fingertoppskänsla..."

Fyra medaljer, en ytterst tveksam Northug, fint väder - och en tipsexpert i strålande form. OS i Sotji kunde knappt ha börjat bättre, och just det där med formstark tipsexpert har varit en verklig succé. Efter fem dagar har fortfarande inte en dag passerat utan att Eskil Hellberg har levererat ett lyckat spel på Expressen.

Dagens Media - 18 dec 14 kl. 10:51

Miljöpartiet hade sämst fingertoppskänsla 2014

BLOGG. Brit Stakston hyllar DDB Stockholm och SL, och sågar Miljöpartiets fingertoppskänsla..

Barometern - 15 maj 17 kl. 19:23

Lotta Nyberg: ”Modigt, egensinnigt och med fingertoppskänsla”

Man kan säga många saker om Håkan Karlsson, en av hjärnorna bakom Emmabodafestivalen. Men en sak är säker: Han har en fingertoppskänsla som andra arrangörer skulle kunna döda för att ha. Och när han nu säger att det är slut – även om han har sagt det förr – så tror jag på honom..

Sydsvenskan - 08 jul 17 kl. 20:26

Pehrssons fingertoppskänsla var avgörande än en gång

Släkten är värst - eller bäst. Och Magnus Pehrsson visade fingertoppskänsla igen..

GöteborgsPosten - 02 dec 17 kl. 15:00

Det går att öva upp sin fingertoppskänsla för sociala relationer

Känner du dig småirriterad och trött? Lägg undan telefonen och prata med folk. Trots att det skickas 350 miljarder sms i världen varje månad har människor blivit allt sämre på att kommunicera.

GöteborgsPosten - 09 jun 18 kl. 18:19

Trump litar på sin fingertoppskänsla

En minut, och sedan vet USA:s president Donald Trump om toppmötet med Nordkorea blir lyckat eller inte. Det säger Trump som litar på sin fingertoppskänsla inför mötet med Kim Jong-Un..

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 18 kl. 16:34

Trump litar på sin fingertoppskänsla

En minut, och sedan vet USA:s president Donald Trump om toppmötet med Nordkorea blir lyckat eller inte. Det säger Trump som litar på sin fingertoppskänsla inför mötet med Kim Jong-Un. – Jag tror att jag vet det inom den första minuten.

Sydsvenskan - 04 nov 13 kl. 07:44

Finkalibrerad fingertoppskänsla

Det gäller inte att maximera vinsten, utan att optimera den. Lånar uttrycket från en person som korsade min väg här på Sydsvenskan, för att jag tycker att det stämmer väldigt väl in på en fotbollsförening som Malmö FF. Per Ågren har fullgjort uppdraget – som en mästare.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Nilssons bästa race hittills

Under helgens deltävling på Gelleråsen slutade racing-debutanten William Nilsson på en fjärdeplats i det första racet. Han fick sedan bryta race 2 på grund av tekniska problem..

YA - 30 minuter sedan

Bevattningsförbudet hävs

Från och med i dag, måndag, kan simrishamnarna åter vattna med kommunalt dricksvatten. Än är dock inte alla reservoarer fyllda och kommunen manar till fortsatt måttfullhet. .

YA - 30 minuter sedan

Skåne förlorar ett sjukhus på Robin Hood-skatten

Nära 300 miljoner kronor. Eller lika mycket som det kostar att driva Landskrona sjukhus. Så mycket kostar det nya utjämningssystemet för Region Skåne..

YA - 30 minuter sedan

Tusenlappar mer för senare pension

Att förlänga arbetslivet ett år kan öka pensionen med flera tusenlappar varje månad. En tumregel är att pensionen ökar mellan sex och elva procentenheter i månatlig utbetalning för varje extra år i arbete efter 65, enligt en ny rapport från Pensionsmyndigheten..

YA - 30 minuter sedan

Tv-toppen: Avslutande allsång sågs av flest

1,5 miljoner tv-tittare såg Sanna Nielsen och en blandad skara artister sjunga ut sommaren i säsongens sista "Allsång på Skansen". I övrigt letar sig ett par säsongspremiärer in på topplistan, så som långköraren "Fångarna på fortet", med näst flest tittare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.