Sydsvenskan > IT

Wednesday, 21 August, 07:44

Sydsvenskan - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöteAustraliens premiärminister får ett svalt mottagande på veckans stillahavstoppmöte Pacific Islands Forum. Scott Morrison är mån om att hålla små önationer, som samarbetar mer och mer med Kina, i Australiens inflytandesfär. Men hans löfte om en halv milj.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Pacific Islands Forum, Morrison, Kina, Australiens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kylig, stämning, stillahavsmöte
BT - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

SmålandsPosten - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

YA - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

Sydöstran - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

Kristianstadsbladet - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

Blekinge Läns tidning - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

Australiens premiärminister får ett svalt mottagande på veckans stillahavstoppmöte Pacific Islands Forum. Scott Morrison är mån om att hålla små önationer, som samarbetar mer och mer med Kina, i Australiens inflytandesfär. Men hans löfte om en halv milj.

Barometern - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

UNT - 14 aug 19 kl. 01:11

Kylig stämning på stillahavsmöte

Australiens premiärminister får ett svalt mottagande på veckans stillahavstoppmöte Pacific Islands Forum..

GöteborgsPosten - 14 aug 19 kl. 01:37

Kylig stämning på stillahavsmöte

Australiens premiärminister verkar få ett svalt mottagande på veckans stillahavstoppmöte Pacific Islands Forum (PIF) i öriket Tuvalu. Många är kritiska till Scott Morrisons miljöpolitik..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 minuter sedan

Svensk man åtalad för sexövergepp i USA

En svensk man i 40-årsåldern har åtalats för att ha haft sex med en minderårig flicka i Florida i södra USA, skriver Aftonbladet. Mannen greps på ett hotellrum för en månad sedan efter att andra gäster hört av sig till polisen och vittnat om att han umg.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Malmström: EU måste rusta för smällen

EU måste förbereda sig för den lågkonjunktur som hotar runt hörnet, anser EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström. – Så att man har verktyg för att hantera den sociala och ekonomiska smällen, säger hon. Misslyckas EU med detta ser Cecilia Malmström e.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dags för Irans Zarif att svara på frågor

Irans Sverigeaktuelle utrikesminister Javad Zarif ska under dagen hålla ett anförande och en frågestund. Kritik mot USA, som i fjol drogs sig ur det globala kärnenergiavtalet med hans hemland, är att vänta. Titeln på det anförande som Zarif ska hålla på.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Undersköterskor kräver bättre arbetsvillkor

”Något måste göras nu.”.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Baryard Johnsson: ”Vi är otroligt starka”

17:e mästerskapet väntar. Ingen i det svenska EM-laget i Rotterdam slår Malin Baryard Johnsson i fråga om erfarenhet från de största scenerna. – Den siffran får mig att inse hur gammal jag är, säger landslagsstjärnan och skrattar.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Filmstudior bråkar om spindelmannen

Sony och Disneys Marvel är oense om hur spindelmannens framtid ska se ut, rapporterar amerikansk branschpress. Sony äger rätten till filmatiseringar av den snabbsvingande superhjälten. Men efter en överenskommelse 2015 kom bolagen överens om att dela på.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Över 100 befaras ha drunknat i Medelhavet

Över 100 personer befaras ha drunknat då en båt full av migranter sjönk utanför Libyens kust på tisdagen, enligt Läkare utan gränser. "Vi har anledning att anta det värsta – att över 100 liv gått till spillo och att ingen någonsin kommer veta säkert", t.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Varm avslutning på augusti väntas

Grattis, ni som är lediga nästa vecka. I stora delar av landet finns goda chanser att kunna njuta av sensommarvärme. – Lite varmare luft är på ingång.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Då får nya ”Peaky blinders” svensk premiär

Efter snart två års väntan vankas den femte säsongen av det brittiska gangsterdramat "Peaky blinders". Den 25 augusti börjar serien sändas på brittiska BBC One, och drygt två veckor senare, 5 september, får serien premiär i Sverige på Cmore. Svenska Net.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Över 100 sjuka av listeria i Spanien

En äldre kvinna har avlidit och över 100 personer har insjuknat i ett utbrott av listeria i Spanien. Smittan misstänks härstamma från fläskkött från en producent i Sevilla som säljs förpackat i matbutiker, säger landets tillförordnade hälsominister Marí.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.