YA > Nyheter

Friday, 23 August, 05:16

YA - 14 aug 19 kl. 01:01

Insändare: Grundläggande skillnad mellan två fasansfulla härskareSom före detta historielärare blir jag upprörd när ”liberala” krönikörer (21 juli, 10 augusti) utifrån några få aspekter kring nazism och kommunism menar att dessa politiska system är samma sak. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Grundläggande, skillnadmellan , två, fasansfulla, härskare
DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 15:45

Insändare: Vi har ingen allmän rösträtt

När fattiga fick rösta skröt vi med att vi hade infört allmän rösträtt. När kvinnor fick rösta hade vi plötsligt ännu mer allmän rösträtt. Än idag tänker vi att vi har allmän rösträtt.

DalaDemokraten - 09 sep 14 kl. 10:57

Insändare: Vad som helst är bättre än nuvarande regeringspolitik!

Du skall ha en skola att gå till i morgon med- den ska inte kunna gå i konkurs! I våra grannländer är det inte tillåtet överhuvudtaget att driva skolor i vinstdrivande syfte. På vilken arbetsplats som helst hade den fått avsked om en så dålig affärsuppgörelse gjorts som den som regeringen gjorde genom köpet av Nuon, -minus 30 miljarder(!

ÖstersundsPosten - 08 apr 16 kl. 19:00

Insändare: Äldre människor är inte viktiga för bankerna

När bankernas grundläggande betaltjänster inte fungerar drabbas privatpersoner både direkt och indirekt. När personer har svårt att sköta sina betaltjänster krävs utomståendes hjälp..

ÖstersundsPosten - 14 apr 16 kl. 18:15

Insändare: Det finns inga förutsättningar för en storregion

Grundläggande förutsättningar saknas för Storregion Norrland!.

UT - 07 jul 18 kl. 01:00

Insändare: Valrörelsen inte anpassad till hörselskadade

Att kunna följa och delta i valrörelsen är en grundläggande del av vår demokrati. Trots det utestängs 1,5 miljoner hörselskadade väljare från stora delar av det politiska samtalet, på grund av bristande tillgänglighet..

YA - 21 jul 18 kl. 00:22

Insändare: Tryggare Skurup med polis på plats

En grundläggande förutsättning för säkerhet och trygghet är att vi kan leva utan att vara rädda för att bli utsatta för brott. En av de allra viktigaste sakerna för att människor ska känna sig trygga är en fungerande polis. .

UT - 09 aug 18 kl. 01:00

Insändare: Moderaterna vill skapa trygghet för barn

Familjen är och ska vara den naturliga bas och utgångspunkt där barnen får sin grundläggande trygghet i vardagen och den självklara platsen för barnens utveckling och hälsa..

YA - 11 aug 18 kl. 02:02

Insändare: Ystad blir aldrig ett mål för kryssningsfartyg

Företagarna Ystad framförde 20 juli i YA många grundläggande fakta kring förutsättningarna för kryssningstrafik till Ystad. Detta för att ge Joakim Strandberg mer bakgrund och tankar inför hans fortsatta argumentation för att avveckla all annan sjöfart än Bornholmstrafiken och att satsa enbart på kryssningstrafik. .

YA - 07 sep 18 kl. 17:17

Insändare: S-kvinnor vill ha ett jämställt samhälle

För oss i S-Kvinnor ska jämställdhet vara ett grundläggande behov..

Sydöstran - 05 dec 18 kl. 13:00

Insändare: ”Vi vill bidra till mer attraktivt Ronneby”

Trygghet är den grundläggande förutsättningen för ett levande Ronneby - för vilka outnyttjade värden kan utvecklas i centrum som töms på folk efter kontorstid när butikerna har stängt eller på platser där Ronnebybor inte känner sig trygga nog att vistas? .

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Personaluthyrare drar i bromsen

YA - 15 minuter sedan

Robot 98 levereras till Halmstad

Försvarets två luftvärnsbataljoner får en rejäl teknisk uppgradering när robot 98 nu ersätter det 40 år gamla systemet robot 70. "En taktisk revolution", enligt Försvarsmakten, som tar emot robot 98 på Luftvärnsregementet i Halmstad på fredagen..

YA - 1 timme sedan

Få nybyggen I Norge

YA - 2 timmar sedan

Peterson ställs mot Puig i US Open

Rebecca Peterson lottades Monica Puig från Puerto Rico i första omgången av tennisens US Open. På herrsidan står det klart att tre djeseedade Roger Federer kan ställas mot världsettan Novak Djokovic i semifinal..

YA - 2 timmar sedan

Exploderat hus brinner i Solna

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.