Skånskan > Opinion

Thursday, 22 August, 19:35

Skånskan - 13 aug 19 kl. 19:00

Man anhölls efter våldsbrottKristianstad Den man i 25-årsåldern som greps i samband med insatsen på JH Dahlsgatan under måndagen har nu anhållits.Enligt Kristianstadsbladet har polisen ännu inte gått ut med vad mannen är misstänkt för. Enligt tidigare uppgifter handlar det däremot om ett grovt våldsbrott.
Polisen har varit på plats i området under tisdagen för att samla in uppgifter som kan vara användbara. Det var under måndagen som en stor polisinsats genomfördes i centrala Kristianstad.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Den, JH Dahlsgatan, Kristianstadsbladet, Kristianstad, Region Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man anhöllsefter , våldsbrott
DalaDemokraten - 10 jun 14 kl. 15:26

24-åring anhölls för knark i utredning mot Bandidos

24-åringen greps på måndagen och anhölls 11.03 på förmiddagen. Han är misstänkt för ett narkotikabrott han ska ha begått den 25 november.

Expressen - 03 jul 14 kl. 19:19

Släkting till tortyroffer anhölls för våldsbrott

Den man som anhölls på onsdagen misstänkt för mordförsök på Industrigatan är en släkting till tortyroffret i den pågående kidnappningsrättegången i Malmö..

Västerbottens Folkblad - 01 feb 13 kl. 18:17

Man anhölls för mordförsök i Vännäs

Ett grovt våldsbrott inträffade i Vännäs i onsdags. En man i 50-årsåldern har nu anhållits misstänkt för mordförsök. Ett tillhygge ska ha använts vid våldsdådet, [...

BT - 27 apr 14 kl. 17:49

Fyra anhållna för mordförsök

Fyra personer har anhållits misstänkta för mordförsök efter skottlossningen i Skogås söder om Stockholm i går kväll. Tre män skadades i skottlossningen, två av dem allvarligt.Polisen grep tidigt under morgonen tre personer mellan 22 och 29 år, bekräftar Kjell Lindgren vid Stockholmspolisen för TT.

DalaDemokraten - 25 jan 14 kl. 10:59

Anhållen för våldsbrott

AVESTA Polisen grep på fredagskvällen en man som misstänks för ett grovt våldsbrott i Avesta. Han anhölls senare..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 14:10

Hockeyprofil anhållen för våldsbrott

En stor svensk ishockeyprofil med meriter från landslaget anhölls under natten till tisdagen misstänkt för våldsbrott mot en närstående, rapporterar Aftonbladet..

BT - 13 jul 13 kl. 15:02

Man anhållen för frihetsberövande

En man i 30-årsåldern som försökte röva bort en tioåring från sin familj på Liseberg anhölls på lördagen. Att ett barn förs bort av en okänd person är mycket ovanligt, säger kriminologiprofessorn Jerzy Sarnecki. Mannen lyfte upp barnet och bar i väg det när en släkting ingrep och lyckades befria 10-åringen.

BT - 06 dec 14 kl. 06:08

Anhållen för mordförsök jobbar med ungdomar: "Är inte helt märkligt"

En 22-årig boråsare som anhölls som misstänkt för mordförsök efter torsdagskvällens skottlossning på Hulta är anställd av Borås stad och jobbar med ungdomar. – Blotta misstanken om att någon är inblandad i sådant kan räcka för att omgående stänga av personen, säger Dag Forsström, chef för Borås stads arbetslivsförvaltning som ordnade jobb åt 22-åringen. Förvaltningen var även inblandad då den sexåtalade förskolepraktikanten fick arbete.

BT - 09 jan 14 kl. 13:37

Tre anhållna för grovt rån ? offer fick finger avklippt

Tre boråsare har anhållits som misstänkta för grovt rån och offret fick ett finger avklippt med tång. Boråsarna, två män och en kvinna, anhölls på onsdagskvällen. Enligt uppgifter till BT är offret är en man i 40-årsåldern som bland annat tvingades lämna ifrån sig plånboken.

YA - 23 aug 14 kl. 09:00

Anhållna kända för andra brott

Foto: Scanpix/TT
De tre männen, som anhölls för bland annat försök till grov misshandel, sitter fortfarande anhållna. – Brott där man misstänker ett hatmotiv ska prioriteras och det gör man här, säger åklagare Mathias Larsson.
Som YA skrivit om attackerade flera män i 20-årsåldern tre somaliska flyktingar i deras hem sent i onsdags.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Två fordon i kollision i centrala Malmö

Malmö Under torsdagskvällen kolliderade två fordon på Bergsgatan i Malmö.– Vi är inte på plats ännu, men det är två fordon som kolliderat och det är oklart skadeläge, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisens ledningscentral.    .

Skånskan - 30 minuter sedan

Skolmodulerna nu lagliga

ESLÖV Efter alla turer är nu alla tillstånd klara för modulerna som placerats på Norrevångsskolan för att klara platsbristen i Eslövs skolor.
Som Skånskan tidigare berättat saknades giltigt bygglov när de försenade modulerna väl sattes upp häromveckan. Formellt sett var de därför ett svartbygge.

Skånskan - 30 minuter sedan

Positiva till ny bensinstation

ESLÖV Politikerna i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden, med förvaltningens tjänstemän i ryggen, ställer sig positiva till att det byggs en ny bensinstation med biltvätt på Flgystaden, bredvid Burger King.
Gällande detaljplan tillåter bara handel. Därför har ett förslag till ändrad detaljplan tagits fram och nämnden ställer sig bakom den med några påpekanden som gäller hanteringen av dagvatten och avfall.

Skånskan - 2 timmar sedan

Böter för mur och tillbyggnad

MALMÖ En fastighetsägare i de östra delarna av Malmö har både byggt till huset med 26 kvadratmeter och byggt en hög mur utan att ha ansökt om bygglov. Nu får ägaren betala närmare 40 000 kronor i byggsanktionsavgift.
Bygglov har beviljats i efterhand.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bostad utan lov kostar 76 000

Malmö En bostadsrättsförening i Malmö får betala drygt 76 000 kronor i avgift efter att bland annat ha inrett en bostad på 90 kvadratmeter utan tillstånd av stadsbyggnadskontoret.Föreningen har en fastighet i centrala Malmö. Tidigare hyrdes en lokal ut till en tandläkarpraktik.

Skånskan - 2 timmar sedan

70-talshus på 180 kvadratmeter sålt i Skivarp

Skivarp Försäljningen av fastigheten på Lokvägen 8 i Skivarp är nu klar. Nya ägare är Amanda Andersson, 27, och Simon Michael André Nilsson, 25, och säljare är Bengt-Göran Werner och Pia Andersson. Det 180 kvadratmeter stora huset är byggt 1978.

Skånskan - 2 timmar sedan

Läkare riskerar bli av med sin legitimation

Malmö Redan 2017 anmälde kollegor att läkaren skrev ut läkemedel till patienter utan att undersöka dem. Men den dåvarande verksamhetschefen tog ingen notis.
Först när verksamheten fick en ny chef gjordes en anmälan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Färdtjänst får förlängt avtal

lund Tekniska nämnden i kommunen förlänger färdtjänstavtalet med Taxi Helsingborg/Sverigetaxi till och med sista mars år 2020.Nuvarande avtalet mellan Lunds kommun och Taxi Helsingborg/Sverigetaxi gäller till och med 30 september 2019.
Upphandlingen av ett nytt avtal överprövas i förvaltningsdomstolen och ett beslut väntas under hösten.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stort steg mot ny travbana på Jägersro

jägersro Förverkligandet av satsningen på en ny travanläggning vid Jägersro har tagit ytterligare ett steg på vägen.
Om allt går enligt planerna kan det troligtvis bli byggstart år 2022.Stadsbyggnadsnämnden gav på torsdagen klartecken för att starta arbetet med en detaljplan för området.

Skånskan - 3 timmar sedan

94 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt

Sjöbo Försäljningen av huset på adressen Tolångavägen 26 i Sjöbo är nu klar. Nya ägare blir Gerd Inger Birgitta Karlsson, 71, och Nils Åke Karlsson, 74, som köper fastigheten av Lena Monica Perssons dödsbo. Huset har en boyta på 94 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.